misafir geleceğinde telaş basan varmı aranızda???

Ben varrıımnmmmmm!
Öyle bir panik yapıyorum kü yoğurt çorbasına pürinç koymayı bile unutuyorum düşünün artık:KK53:

:KK70: :KK70:
hahahahaaaa buna çok güldüm, sen benden de betermişsin :KK70:
bende birkeresinde revani yaptım yemeğin arkasına diye misafir gelecekti, irmik koymayı unutmuşum inanabiliyormusun, irmiksiz revani ne demek yaa :KK70: rezalet...
sordular bunda irmik yokmu diye, valla unutmuşum gülmeyin kızlar dedim.. ama güzel olmuştu normal tatlı gibi yendi :KK70:

aynı ben yaa aynı ben yeminle... :KK70: nolacak halimiz böyle bilmiyorum...
bazıları için misafirlik monoton sıradan klasik bir şey iken, benim için devlet meselesi mübarek :KK70:

Bi de kizimin dogum gunu hazirliklarini düşün, korkuyorum hayatim dogum gunu hazirligi yaparken sona erecek diye :KK53: sanirsin ingiliz kraliyet ailesi davet veriyor da onun hazirligi :KK70:
Ben degismek rahatlamak istiyorum ama yok benimki mumkun degil, zaten takintili bir tipim, boyle idare ediyorum kendimi :KK22:

Bi de kizimin dogum gunu hazirliklarini düşün, korkuyorum hayatim dogum gunu hazirligi yaparken sona erecek diye :KK53: sanirsin ingiliz kraliyet ailesi davet veriyor da onun hazirligi :KK70:
Ben degismek rahatlamak istiyorum ama yok benimki mumkun degil, zaten takintili bir tipim, boyle idare ediyorum kendimi :KK22:

olmuyor canım hiç değişmiyor bu huy.. bununla yaşamaya alışmak lazım... keşke misafir çok önceden haber etse razıyım yorulmaya... ama son dakka misafirlikleri beni kalpten götürecek birgün...

:KK70: :KK70:
hahahahaaaa buna çok güldüm, sen benden de betermişsin :KK70:
bende birkeresinde revani yaptım yemeğin arkasına diye misafir gelecekti, irmik koymayı unutmuşum inanabiliyormusun, irmiksiz revani ne demek yaa :KK70: rezalet...
sordular bunda irmik yokmu diye, valla unutmuşum gülmeyin kızlar dedim.. ama güzel olmuştu normal tatlı gibi yendi :KK70:
Bunu sofrada misafirin farketmeside ayrı bi rezillikti tabi:KK53:
Birde özenmiştim tavuk suyuna falan yapmıştım ayran içti resmen insanlar:KK53:

İrmiksiz revani mi pirinçsiz yoğurt çorbası mı daha kötü bilemedim:KK70:

Bende bir keresinde şeker pare yapıcam diye tarifi önüme koydum tüm malzemeleri karıştırdım. Sulu bişey oldu. Allahım bu niye böyle oldu diye kendi kendime de sinir yapıyorum. Eşim nasıl olcak ki dedi. E katı olcak böyle şekerpare mi olur dedim. Canım sakin ol ve kağıdın tepesinde ki yazıyı oku dedi. Meğer revani tarifine bakıyomuşum:KK53:
Allahtan bu kurtarılabilir bişeydi:KK53:

olmuyor canım hiç değişmiyor bu huy.. bununla yaşamaya alışmak lazım... keşke misafir çok önceden haber etse razıyım yorulmaya... ama son dakka misafirlikleri beni kalpten götürecek birgün...

Aynen aynen, bi de benim evde 1 kedi, 1 cocuk var, kedim normalde tuy dokmez ama az da olsa tuyu oluyor, e kizim da sagolsun oyuncaklari her tasin altindan cikiyor. Illa ki onlari topla supur sil toz al bir yandan ikram hazirla... bikac saatte olacak is degil...

Misafir sevmem. Neden? Çünkü kendimi bildim bileli eve ne zaman misafir gelecek olsa annemi bir telaş sarardı, bizi bozulacak diye koltuklara falan oturtmazdı. Sürekli azar işitirdik. Titiz de bir kadın.. İşte bu yüzden sanırım psikolojik olarak etkilendim ve misafiri bırakın sevmeyi nefret eder oldum. Misafir gelecek dendi mi bütün sinirlerim tepeme çıkıyor. Gel gör ki annem de babam da misafir aşığı insanlar..

işt elde olan bir şey değil o.. içimi sıkıyor bişey sürekli dürtüklüyor şunu da yap bunu da yap diye hastalık gibi bişey belki de...

aynısı başımıza geldi geçenlerde, akşam üzeri eşim bi arkadaşıyla karşılaşmış, eve gelince anlatıyordu, işte şunu gördüm yolda lafladık falan dedi, eee davet etseydin akşam gelin diye dedim, aman sen şimdi zilleri takınırsın diye gözüm yemedi diyor :KK70:

aynen başka zaman mis gibi olan yemekler misafir geleceğinde berbat olur...
artık delir delirebildiğin kadar...

Pilavda bi olcum var esimle 2mize gore yaptığım o olcu guzel tutuyo diye bi iftara gelecek misafirlerime o olcuyle 4 kere pilav yaptigimi bilirim hala aklima geldikce guluyorum :KK70:

Misafir sevmem. Neden? Çünkü kendimi bildim bileli eve ne zaman misafir gelecek olsa annemi bir telaş sarardı, bizi bozulacak diye koltuklara falan oturtmazdı. Sürekli azar işitirdik. Titiz de bir kadın.. İşte bu yüzden sanırım psikolojik olarak etkilendim ve misafiri bırakın sevmeyi nefret eder oldum. Misafir gelecek dendi mi bütün sinirlerim tepeme çıkıyor. Gel gör ki annem de babam da misafir aşığı insanlar..

peki senin evine misafir geleceğinde napıyorsun canım? kabul etmiyormusun...?
misafir illa ki hayatımızda olacak, ... sen annenden dolayı biraz nefret etmişsin ama seversin belki kendi evinde ağırladıktan sonra.. haliyle annen gibi yapmazsın...

Pilavda bi olcum var esimle 2mize gore yaptığım o olcu guzel tutuyo diye bi iftara gelecek misafirlerime o olcuyle 4 kere pilav yaptigimi bilirim hala aklima geldikce guluyorum :KK70:

allah iyiliğini versin nasıl üşenmedin kız :KK70:
ben eşimle ikimize bir bardak koyarım, bir aile gelecekse 2 bardağa çıkar.. iki kişilik bir aileye bir bardak diye ölçerim genelde tutar...

peki senin evine misafir geleceğinde napıyorsun canım? kabul etmiyormusun...?
misafir illa ki hayatımızda olacak, ... sen annenden dolayı biraz nefret etmişsin ama seversin belki kendi evinde ağırladıktan sonra.. haliyle annen gibi yapmazsın...
Ben şu an yalnız yaşıyorum uzakta, burda misafir gelebilecek kimsem yok zaten ama ileride cidden nasıl olacak diye kara kara düşünüyorum :KK17:

Tam şu andaki halimi anlatıyorrsun. İşyerinde arkadaşlarla gün yapıyoruz bu ay bende illa günü olan almıyor 3 arkadaş eve almadılat mesela paralarını toplayıp verdikk ama bi arkadaş geçen hafta bu ay gün sende saba gelelim şu arkadaşında d.günü hrm sende kutlarız deyince buyrum gelim dedim ki bu arkadaşın günü geçti kendisi buyrun gelin demedi bana da emrivaki yaptı biraz neyse tabi bende telaş çalışıyorum geçen hafta balkon camlarımı sildim filan akşamdan akşama mutfak banyo birdr ne yapıcam çeşit olsun fazla olsun diye netten tarif araştırmaları. 7 kişi 9-10 tane de çocuk gelecek. Yarın salon vitrinleri silincek kapılar haftasonı c.tesi oda camları ev süpürüp silinecek akşamdan yapılacaklar yapılacak pazar gelecekler inşallah memnun kalırlar diyorum arada da beğenmeyen kendi ağırlasın diyorum bir sürü şey hazırlıcam bi atlatsam

Sadece ben panik yapıyorum sanıyordum herkes benim gibiymis .Valla ben bazen bosuna yapiyorum diyorum gelen kisiler zaten tanidik oluyo bizim gibi insanlar evi sil supur bide 2 3 tane cocuk varsa yandimki ne yandim ev sanki hic temizlenmemis gibi oluyo.Bazi misafirlerde cok kaygisiz oturduğu yerden kalkmıyor mutfak alıp başını gidiyo kosturmaktan misafirle iki cift laf bile edemiyorum :KK43::cry:

X