- 23 Ekim 2020
- 717
- 823
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerdan çorbası yerine süzme mercimek çorbası ekleyebilirsiniz daha çok seviliyor.Merhabalar
Salı gunu abimler geliyor, eşi cocuklari ve annem..toplam 9 kişi olacagiz..
Aksam yemegi olarak şunlari yapmam yeterli mi ? Baska oneriniz varsa yazin yapayim.
Etli gerdan corbasi
Firinda tavuk şiş, pilav
kış salatası + yogurrlu kereviz salatasi
Kuru dolma.
Fırın sütlaç..
Sulu yemek yapmalı mıyım ?
Ben bulguru önce ocakta pişiriyorum sonra fırına üstüne kaburgaları dizerek koyuyorum, içine domates minik minik ve patates ufatıyorum, üstüne de alüminyum folyo geçiriyorum. Kaburga yağını akıtıyor yağında pişiyor misssHanimlar köz corbasi, firinda bulgur pilavi gibi tariflerinize acigim Donya Six Feet Under Mendilimde Kirmizim Var sizinde trilece tarifinizi alırım
Normal bildigimiz bulgur pilavi gibi pisirip mi firinliyorsunuz? Yoksa bulguru haslayip sonrasinda mi firinliyorsunuz?Ben bulguru önce ocakta pişiriyorum sonra fırına üstüne kaburgaları dizerek koyuyorum, içine domates minik minik ve patates ufatıyorum, üstüne de alüminyum folyo geçiriyorum. Kaburga yağını akıtıyor yağında pişiyor misss
Ben salça katıyorum normal pişiriyorum sonra fırınlıyorum sadece bi tık az pişiriyorum ama benim bulgur başakbaşı bulguru o çok iyi.Normal bildigimiz bulgur pilavi gibi pisirip mi firinliyorsunuz? Yoksa bulguru haslayip sonrasinda mi firinliyorsunuz?
Benim trileçe tarifim biraz değişik ama herkes tercih etmeyebilir üstündeki sosunu frambuazli ya da vişne recelinden kendim sos hazırlıyorum.Recel su ve nişasta karışımından.Hanimlar köz corbasi, firinda bulgur pilavi gibi tariflerinize acigim Donya Six Feet Under Mendilimde Kirmizim Var sizinde trilece tarifinizi alırım