Mis Gibi Yüzmek Varken..

oske9393

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2010
707
1
Malum sıcaklar bastırdı şu günlerde iyice. Ben de hem spor olsun diye, hem de günlerimi boş geçirmemek için günü birlik arada sırada havuza gitmek istiyorum. Avrupa yakasında(bahçelievler, şirinevler,merter,yeşilköy,yeşilyurt,bakırköy vs. civarı) , fiyatı uygun olan , günü birlik gidebileceğim havuz biliyor musunuz?

Bu foruma açtığım hiç bir konunun doğru düzgün rağbet gördüğünü hatırlamıyorum , hiç bir zaman. Arkadaşlar yardım etmeniz için, saçma sapan kafadan uydurma konular mı açmak lazım?

cnm fiyatını bilmiyorum ama bakırköy spor kulubü var ben oraya çok güveniyorum temizliğine özellikle, düzgün insanların gittiği güzel bir mekan :21:

Son düzenleme:
Aquamarin büyükçemecede hem yakın hemde giriş ücretleri uygun:KK34:
Kimileri temiz olmadığını iddia etsede bence temiz bir yer.
Ben denizde hemen enfeksiyon kaparım eşimde öyle deniz temiz olsada ağzında burnunda yaralar çıkar bende denizden vajinal enfeksiyon olurum ama o havuzda hiç böyle sorunlarla karşılaşmıyoruz :KK34:

Canım geçen gün oradan bir broşür aldım, vakıf kulübü olduğu için baya pahalı geldi bana. Ama nezih bir yer olduğuna eminim , teşekkür ederim =)

Aquamarin büyükçemecede hem yakın hemde giriş ücretleri uygun:KK34:
Kimileri temiz olmadığını iddia etsede bence temiz bir yer.
Ben denizde hemen enfeksiyon kaparım eşimde öyle deniz temiz olsada ağzında burnunda yaralar çıkar bende denizden vajinal enfeksiyon olurum ama o havuzda hiç böyle sorunlarla karşılaşmıyoruz :KK34:

Canım bana baya uzakta kalıyor, peki gelen kişiler nasıl? Çok kalabalık mı oluyor? Bir de fiyatları nasıl acaba? Çok soru sordum ama :KK52:

Etrafınızda öğretmenevi vs varsada gidebilirsiniz..

Öğretmen evi var babam da öğretmen hatta girmem daha kolay olur ve indirim yaparlar ama bana en yakın öğretmen evinin havuzu yok :84:

Canım bana baya uzakta kalıyor, peki gelen kişiler nasıl? Çok kalabalık mı oluyor? Bir de fiyatları nasıl acaba? Çok soru sordum ama :KK52:

Tam olarak nerede oturuyorsun bilmiyorum ama nerdeyse ist. heryerine ücretsiz servisleri var.Yani birçok yerine var heryerine demiyimde ...Gelen kişiler :KK53:bazen biraz fazla erkek olabiliyor ama ben her yaz sıksık gidiyorum bu güne dek kimseyi rahatsız ettiklerini görmedim yada beni rahatsız eden olmadı hiç.Aile havuzu var oraya sadece eşli gelenler ve bayanlar girebiliyor istersen o havuza girersin.Birde daha büyük havuz var oraya her isteyen girebilir serbest.Biz orayı daha çok eğelence amaçlı tercih ediyoruz insanın pek yüzesi gelmiyor kaydıraklardan yüzmeye sıra gelmiyor :KK52::KK52:
Giriş ücretleri bayan hafta ortası 22.50 hafta sonu 25 tlinternetten yazıcıdan indirim kuponu çıkartırsan aquamarinin sitesinden. o zaman o kuponla bayan hafta ortası 15 pazar 20 tl. tavsiye ederim eğlenceli bir yer...:KK34:

Son düzenleme:
Tam olarak nerede oturuyorsun bilmiyorum ama nerdeyse ist. heryerine ücretsiz servisleri var.Yani birçok yerine var heryerine demiyimde ...Gelen kişiler :KK53:bazen biraz fazla erkek olabiliyor ama ben her yaz sıksık gidiyorum bu güne dek kimseyi rahatsız ettiklerini görmedim yada beni rahatsız eden olmadı hiç.Aile havuzu var oraya sadece eşli gelenler ve bayanlar girebiliyor istersen o havuza girersin.Birde daha büyük havuz var oraya her isteyen girebilir serbest.Biz orayı daha çok eğelence amaçlı tercih ediyoruz insanın pek yüzesi gelmiyor kaydıraklardan yüzmeye sıra gelmiyor :KK52::KK52:
Giriş ücretleri bayan hafta ortası 22.50 hafta sonu 25 tlinternetten yazıcıdan indirim kuponu çıkartırsan aquamarinin sitesinden. o zaman o kuponla bayan hafta ortası 15 pazar 20 tl. tavsiye ederim eğlenceli bir yer...:KK34:

Erkek arkadaşımla gitmek istiyorum, ayrıca öğrenciyim. Peki indirimden o da yararlanabilir mi, yazıcıdan kupon çıkarmam yeterli mi indirimden yararlanmam için?

Erkek arkadaşımla gitmek istiyorum, ayrıca öğrenciyim. Peki indirimden o da yararlanabilir mi, yazıcıdan kupon çıkarmam yeterli mi indirimden yararlanmam için?

Aquamarine büyükçekmece yaz sitesinden daha ayrıntılı öğrenirsin
hem havuzların resimlerinide görmüş olursun :KK34:Erkek arkadaşınla gidecekseniz çok eğleneceksiniz emin ol biz eşimle gidiyoruz çok eğleniyoruz birlikte kayılan iki kişilik kaydıraklarda var küçük bot gibi birşeyin üzerine biniyorsun öyle kayıyorsun :KK66:
Erkek giriş ücretleri bayanın iki katı yanlız:26:sanırım erkek fazla gitmesin diye pahalı onlara
sitesinden incele hem daha iyi karar verirsin nereye gideceğine :KK19: şimdiden iyi eğlenceler

Aquamarine büyükçekmece yaz sitesinden daha ayrıntılı öğrenirsin
hem havuzların resimlerinide görmüş olursun :KK34:Erkek arkadaşınla gidecekseniz çok eğleneceksiniz emin ol biz eşimle gidiyoruz çok eğleniyoruz birlikte kayılan iki kişilik kaydıraklarda var küçük bot gibi birşeyin üzerine biniyorsun öyle kayıyorsun :KK66:
Erkek giriş ücretleri bayanın iki katı yanlız:26:sanırım erkek fazla gitmesin diye pahalı onlara
sitesinden incele hem daha iyi karar verirsin nereye gideceğine :KK19: şimdiden iyi eğlenceler

Teşekkür ederim canımmm :KK42::KK31:

Teşekkür ederim canımmm :KK42::KK31:

Birde aquadolphin var oda su parkı ama oraya hiç gitmediğm için bir bilgim yok haftasonuda kısmetse oraya gidicez istersen orayıda bir araştır internetten fiyatları aquamarin le hemen hemen aynı :KK19:

Birde aquadolphin var oda su parkı ama oraya hiç gitmediğm için bir bilgim yok haftasonuda kısmetse oraya gidicez istersen orayıda bir araştır internetten fiyatları aquamarin le hemen hemen aynı :KK19:

Aquadolphin e geçen sene gidiyorduk erkek arkadaşımla.
Biz çok memnun kaldık çok beğendik. Herkes kalabalık
olduğundan yakınıyor ama bence kalabalıklığı mekanın
büyüklüğüne göre normal. Tek sıkıntı kabin sırası beklemek
bazen çok uzun sürüyor. Herkesin çıktığı saatte çıkmamak
lazım:82:

Aquadolphin e geçen sene gidiyorduk erkek arkadaşımla.
Biz çok memnun kaldık çok beğendik. Herkes kalabalık
olduğundan yakınıyor ama bence kalabalıklığı mekanın
büyüklüğüne göre normal. Tek sıkıntı kabin sırası beklemek
bazen çok uzun sürüyor. Herkesin çıktığı saatte çıkmamak
lazım:82:

Dolphin bana çok uzakta kalıyor canım. Marine nispeten daha yakın :44:

X