mis gibi kokan çamaşırlar için....

bende aynı şeyi istiyorum doğrusu
şu anda marka adı verebiliyomuyuz bilmiyorum ama bingo lovelyi kullanıyorum yumuşatıcı ve yer temizleyicisini şimdide deterjanını alsammı diye düşünüyorum ama böle günlerce kokan dolaplardan kokusu yayılan bişey bulamadım

ben koku manyağı biri olarak her markanın ürününü denedim
beyazlar için omomatik kullanıyorum vezgeçemiyorum
siyahlar için prewol normal renkliler için kampanyada denk geldiğim deterjanı alırım
ama geçen teyzemin deterjanının kokusu çok hoşuma gitti tursil kullanıyomuş beyazlar bile buram buram kokuyodu şimdi onu almayı düşünüoyurm
yumuşatıcı olarakda o günlerce kokan koku sadece yumoş extra mikro kapsüllerde var ben pembesini aldım mavisinide çok met ediyolar
ama şöyleki 6 8 kilo altındaysa makinenin kapasitesi 1 kapak 6 8 arasındaysa 1,5 kapak diyo ben 2 kapak koydum o kadar etkili olmadı
şimdi 3 koyuyorum baya fark etti :)
ama bu gidişle ancak bana bi kaç yıkama gidecek

bende çok aradım her şeyi denedim en çok yumoş extra pembe kokuoo buram buramm ama artık kokusu hoşuma gitmio bide havalar soğuyunca çamaşırlar çok geç kuruo durdukça çok kötü kokuoo ıykk beyaz bingo aldım çok kokuo die metettiler bende kaç kapak döküorum bekletiorum makinede banamsın demio burnuna daya kokusu ancak gelioo dolaplarıma koymadığım sabun ağzı açık parfüm yumuşatıcı şişeleri lavantalar pehh ıııhh olmuoo

deterjan üreten bir kimyager olarak bu konudaki yorumum :bingonun beyazı piyasada en çok talep gören ürün. yumuşatıcıyı beyaz alın en sevdiğiniz kokuluyu seçin. arkasında yazan miktardan fazla kullanmayın. güvenmediğiniz bir marka aldıysanız suda çözünüyo mu deneyin bir bardakta. çözünmüyorsa tahriş alerji yapar. o kadar koku aşığı olmayın ayrıca esansın fazlası sağlığa zarar.

ben deterjanda her çeşidi kullandım hepside aynı bir farkı yok yani beyazlariçin genelde ariel ve persil kullanıyorum renkliler için perwoll sıvı deterjan ve tursil color aldım bu kez beğendim kookusunu yumuşatıcıda ise vernel vazgeçilmezim başka yumuşatıcılardan istediğim performansı göremiyorum o yüzden hep vernel kullanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…