Sizin bu agresif atağınıza şok oldum, memnun olmayan insanları hedef alarak yazdığınız yazı pek hoş değil, ruj yada kozmetik bir şey değil bu, acı çekmiş, kanama çekmiş insanlara bu haksızlık değil mi iftiracı vs gibi göndermeler yapmışsınız.Evet ilaç firması çalışanımısınız anlamadım ria mı çalışıyorsunuz?
Evet yan etkileri üstün körü anlatıp, iyi yerleri vurguladıkları bir gerçek, bedava takılmıyor sonuçta değil mi? İnsan hayatı, canı kanı hiç mi bir şey ifade etmiyor size,bir buçuk yıl kanama geçirip dişini sıkanı gördüm, yazık değil mi o kadına , sırf dur çıkartma çok iyi dediler diye, günahtır herkes ağzının ayarını bilsin lütfen.Bu şikayeti olan kişinin ne yaşadığını, doktorun ona ne söylediğini neler konuşulduğunu bilmeden serbest atış yok kusura bakmayın.Doktorda kusur gören yok, bunu çalışan firmaların yan etkiler ve olası sorunları üstün körü anlattıklarını vurguladık orda, ilaç prospektüsünde yazar, yan etki görülme olasılığı, sık, çok sık nadir ve yüzdeleri bile yazar.Hatta beklenmeyen ve prospektüste belirtilen yan etkiler dışında görülen şeyleri bildirmek için bir yer bile var, ria da prospektüs okuyan olmuş mu acaba, takmadan okuttular mı prospektüsü kimse yazmamış, ben okumadım, görmedim nedir, taktık bitti.Ben bunu söylüyorum orda, bu da hormon içeren sağlık kuruluşlarında uygulanan bir şey se hasta bu prospektüsü görmeli.