• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Miratech gebelik testinin silik çıkması bat8

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben adet oldum hemde beklenenden önce.. Normalde bu cumartesi-pazar gibi olacaktım.Neyseki bir an önce oldu da silik çizgi yüzünden kan vermeye gidecektim kafamda acabalar...birdaha miratech test almam bana ders oldu:)
Gebeliklerimin ikisinide çok erken zamanda 5-6liralik artı Med marka ile öğrendim hiç yaniltmadan.Birde şöyle bir durum var 1aydir kan sulandırıcı,folik asit,mide koruyucu kullanıyorum(2gebelik düşük olduğundan)ondan vücudumun düzeni şaştı adetim bile erken geldi.Ve tahmin ettiğim gibi adet dönemi içinde yumurtladim sanırım artık kullandiklarimdan mi bilemiyorum çünkü bünyem çok duyarlı ...Neyse umutlar sonraki aya kaldı.
Gebe arkadaşları şimdiden tebrik ediyorum digerleri de üzülmesinler sonraki topikte bulusalim🌼🙏🥰
Canm senden birsey isteye bilir miyim her iki testini bolca suya tutar misin

Kızlar ben adet oldum hemde beklenenden önce.. Normalde bu cumartesi-pazar gibi olacaktım.Neyseki bir an önce oldu da silik çizgi yüzünden kan vermeye gidecektim kafamda acabalar...birdaha miratech test almam bana ders oldu:)
Gebeliklerimin ikisinide çok erken zamanda 5-6liralik artı Med marka ile öğrendim hiç yaniltmadan.Birde şöyle bir durum var 1aydir kan sulandırıcı,folik asit,mide koruyucu kullanıyorum(2gebelik düşük olduğundan)ondan vücudumun düzeni şaştı adetim bile erken geldi.Ve tahmin ettiğim gibi adet dönemi içinde yumurtladim sanırım artık kullandiklarimdan mi bilemiyorum çünkü bünyem çok duyarlı ...Neyse umutlar sonraki aya kaldı.
Gebe arkadaşları şimdiden tebrik ediyorum digerleri de üzülmesinler sonraki topikte bulusalim🌼🙏🥰
Teste bir degisiklik var mi suya tutunca bakip bana ozelden atar misin canm birde kan sulandiriciyi kendin mi aldin iciyorsun uoksa doktor mu tavsiye etti kac ml iciyorsun

Yok canım yine aynı gibiydi eve geçince atarim..
Yanliz benimki saatler sonra çıkan silik cizgiydi ikiside aynı oldu..Seninkin de hala umut var..
Canm insbilmiyorum bnde tasiyicilik cikti kan pihtilasmasina baktirdigimda korkuyorum acikcasi birsey olacak diye kan sulandirici her ihtimale karsi baslaayim mi bilemedim de o yuzden korkuyorum bazi lari gerk yok diyor bazilari ilaclik ignelik dusuge sebep diyor o yuzden yine gec kalmaktan korkuyorum

Canm insbilmiyorum bnde tasiyicilik cikti kan pihtilasmasina baktirdigimda korkuyorum acikcasi birsey olacak diye kan sulandirici her ihtimale karsi baslaayim mi bilemedim de o yuzden korkuyorum bazi lari gerk yok diyor bazilari ilaclik ignelik dusuge sebep diyor o yuzden yine gec kalmaktan korkuyorum
Canım bak forumu iyi araştır çoğu kişiye gerek yok iğnelik durum yok demişler yine düşük yapmışlar...
Sonra iğne kullanıp doğurmuşlar..Lütfen ihmal etmeyin bak ben forumu hep araştırıyorum iğne kullanıp sağlıkla kucağına alanların sayısını azımsanamayacak kadar fazla..Belki senin sebebin değildir ama ihmal etme..Çok var iğne sana gerek yok diyip kullandirilmayan ve yine düşük yapan bayanların sayısı..Bu kişiler doktora kendi ısrarlariyla iğne baslattirip sonra ki gebeliklerinde sağlıklı doğum yapmışlar..

Canım bak forumu iyi araştır çoğu kişiye gerek yok iğnelik durum yok demişler yine düşük yapmışlar...
Sonra iğne kullanıp doğurmuşlar..Lütfen ihmal etmeyin bak ben forumu hep araştırıyorum iğne kullanıp sağlıkla kucağına alanların sayısını azımsanamayacak kadar fazla..Belki senin sebebin değildir ama ihmal etme..Çok var iğne sana gerek yok diyip kullandirilmayan ve yine düşük yapan bayanların sayısı..Bu kişiler doktora kendi ısrarlariyla iğne baslattirip sonra ki gebeliklerinde sağlıklı doğum yapmışlar..
Canm bende israrla baslamak istiyorum aslinda doktor surekli gerkek yokdiyor simsi kanda da cikmayince kullansam zarari olur mu bilemeiyorum bu coraspirin dedikleri sulandiriciyi diye dusunuyorum acikcasi o yuzden bnde arastirdim dusujlerimin sebebi bu olabilir dediler ama bazi doktorlar inatla vermiyorlar birde oyle birsey ki devlet te kadin dogumcu bulmakno kadar zor ki anlatamm 15 20 gun sonra randevular ozeller desen 270 tl akoronadan doktor lar bi gebrlik icin acil olmadikca hasta almiyormus

Eklentiler

• IMG_20200723_184814.webp
    IMG_20200723_184814.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG_20200723_184802.webp
    IMG_20200723_184802.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_20200723_184759.webp
    IMG_20200723_184759.webp
    13 KB · Görüntüleme: 83
Bnm ne durum bilmiyorum canm hele ki dun yaptigim sabah ilk idrarla yapinca hemn belirdi husranla dondum bilmiyorum herseyin hayirlisi ins bnde guzel haber alirim

Sizin nasil testiniz bn doktora gittim rahimde kalinlasma var biraz bekleyelim dedi bakalim ne olacak 🙏sizin testininiz resmi varmi
Canim bende cok pozitif var kanda negatif bekliyorum bende 49 gun felan artik saymiyorum

Eklentiler

• 20200730_193318.webp
    20200730_193318.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 96
  • 20200730_193214.webp
    20200730_193214.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 81
10 ve 15 gund3 kam verimde artik idrardada cikmiyor canim sadece roll ve bebtimeda cikiyor prediktor ve onestep aldim bugun negatif
Merhaba benimde adetime 5 gün kala erken gebelik testinde 10. dakikada böyle bir yarım çizgi belirdi. Adetime 3 gün kala yani bu sabah kan verdim negatif çıktı. Şimdi ilk defa burda okuyorum idrarda çıkıp kanda çıkmayan bir durum oldugunu.
BAF5558B-F0D6-43F6-BF57-B1A75B447007.webp

Merhaba benimde adetime 5 gün kala erken gebelik testinde 10. dakikada böyle bir yarım çizgi belirdi. Adetime 3 gün kala yani bu sabah kan verdim negatif çıktı. Şimdi ilk defa burda okuyorum idrarda çıkıp kanda çıkmayan bir durum oldugunu.Eki Görüntüle 2670704
Kuzum benim adet 20 gun gecti hala bir umudum var ama sen erken vermissin kani
Biraz bekle sanirim yumurtlama doneminde felan bu betag hcg artiyormus adetin gecsin daha saglikli olur bence

Kuzum benim adet 20 gun gecti hala bir umudum var ama sen erken vermissin kani
Biraz bekle sanirim yumurtlama doneminde felan bu betag hcg artiyormus adetin gecsin daha saglikli olur bence
Sol kasığımda çok batma oluyor hala zaten göğüslerde dolgunluk ve uçlarında hassasiyette var. Beta hcg yükselmeden göğüslerde bu belirtiler olurmu ki

Back
X