Miratech gebelik testi???

Kızlar merhabalar aktif olanınız varmak bilmiyoruö ama birşey sormak istiyorum ben reglime 5 gün kala test yaptım sabah ve sanki çok çok silik 2.çizgi gördüm anlayamadım bugün bir daha yaptım normalde reglim yarın bir kaç belirtiye dayanarak ondada sanırım test bozuk acayip bişey çıktı ikisininde görselini atıcam şimdiden yorumlarınız için teşekkürler ilk resim bugünkü diğeride 6”5 günü öncesine ait

Eklentiler

• 2548BE9C-B14E-439A-B21A-8744D8E46FBA.jpeg
    111 KB · Görüntüleme: 376
  • 51374757-E64B-46E7-93A9-E9051DECA828.jpeg
    106,6 KB · Görüntüleme: 366
Sanki

Sanki idrarı fazla damlatmışsınız bozulmuş gibi
Tam anlayamadım canım

Alttaki test de var gibi görünüyor diğer test bozuk gibi .elinizde başka test varsa sabah yine deneseniz daha net çıkar belki.

Alttaki test de var gibi görünüyor diğer test bozuk gibi .elinizde başka test varsa sabah yine deneseniz daha net çıkar belki.
Ya bu bozuk gibi olanı eşim almış 1 tane daha vardı onda hiç birşey çıkmadı elimde testte yok ama yarını bekliyorum bakalım regl olmazsam tekrarlarım

Ya bu bozuk gibi olanı eşim almış 1 tane daha vardı onda hiç birşey çıkmadı elimde testte yok ama yarını bekliyorum bakalım regl olmazsam tekrarlarım
Nasip artık rabbim bilir doğrusunu ve birkaç günden beri sol bacağım belim ağrıdı bunlar bir belirtisidir bilemiyorum da tabi hayırlısı

BEN HAMİLE OLDUĞUNUZU DÜŞÜNÜYORUM.

KONU üzerinden bayagı zaman geçmiş ama merak ettim hamileliğiniz nasıl geçti 2 . Bebişinizin allahsaglık versin
Ah canım... Benim bu msjı yıllar sonra görmeme ne demeli acaba :) Hamileliğim çok rahat geçti sonlara doğru ağırlaştıkça kuyruk sokumu batmaları yaşadım ama çogunluıkla gebe oldugumu unuttugum bir süreçti, evde bir çocuk daha olmasından sanırım hiç anlamadım bile nasıl geçtğini. Asıl mesele doğduktan sonra başladı benim 2. de. Zor bir bebeklik geçirdik. Sağlık açısından sorunsuzdu diyebilirim ama gece uyumayan, ne yapsam rahatlamayan bir bebekti. Kolik mi diyorlar bilmem ama baya psikopattı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…