- 20 Eylül 2011
- 165
- 25
- 68
- Konu Sahibi bonibonsekeri
-
Cnm test bozuk geçersiz test
Çok iyi anlıyorum seni inşallah hamilesindir bn 2.5 tl lik testlerden almıştımTeşekkür ederim cevabın için yeni bir test alayım o haldedağınık kırmızı şeritin altında ikinci çizgiyi görmek için ne taklalar attım oysaaa :)
Hayırlı olsun cnm hamilesin özeller ve acil acık cnm acile git yaptır
Yapıyorlar bn acilde öğrendim cnm hamile olduğumu sonra ewe geldim test yaptım seninki gibi çıktıacilde yaptıklarını bilmiyordum... çook teşekkürlerr :)))
Yapıyorlar bn acilde öğrendim cnm hamile olduğumu sonra ewe geldim test yaptım seninki gibi çıktı
Amin cnm cümlemize☺☺☺☺Saol canım bugün yada yarın giderim ben o zaman acile ... Allah seninde bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Ağır birşey kaldırma kendini yormaSaol canım bugün yada yarın giderim ben o zaman acile ... Allah seninde bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Ağır birşey kaldırma kendini yorma
Ben de test Yaptım Dayanamayıp regl olmama 1-2 gün var çok silik görüyorum sanki sizce silik çizgi var mı yoksa ben mi yanlış görüyorum.
Cnm merhaba 2 defa yapmıştım test ikisinde de çok silik çıkmıştı ama maalesef ki Regl oldum. Aslında dikkat de etmedim kendime şehir dışına düğüne gitmek zorunda kaldık düğünde de baya oynadım. Bayanların yüzde 60 ında gebeliği öğrenmeden gebelik sonlanabiliyormuş öyle bir durum mu yaşadım acaba diye düşündüm. İlk denememizdi. İnşallah Allah aratmaz bir an önce ben de alırım o güzel haberi.canım bende de aynı durum gerçekleşti. bak hatta resmimiz bu şekilde. bana çok silik de olsa bir çizgi göründü gibi
Amin :)olabilir canım Allah hayırlısını versin hakkımızda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?