How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Miratech gebelik testi???

bonibonsekeri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
165
25
68
merhabalar adetimin 5 gün gecikmesi üzerine artık dayanamayıp bi gebelik testi aldım. Yaklaşıl 1 haftadır da kasıklarımda batmalar oluyor. Miratech gebelik testini verdi eczane ancak testi yaptıktan sonra böyle kalıverdi test... Şimdi bu test geçersiz mi? Yoksa hamile değil miyim? yorumlayamadım. :( Bu durumla karşılaşan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz? (Evlendiğimden beri yaptıgım ilk idrar testi:((( )

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    77,2 KB · Görüntüleme: 9.920
malesf test bozuk aldiin eczane yakinsa git gotur valla yenisini versinler bozuk testi degistirmek zorundalar cnk yada ugrasmak istemiorm dersen yeni bi test al onla dene insalla hamilesindir

Arkadaşlar merhaba....
Adetim 2 gün geçti dün öğleden sonra idrar testi yaptum çok silik çıktı 2. Çizgi bu sabah tekrar yaptım daha belirgin ama tam kırmızı değil...hastanelerde tatil olduğu için kan tahlili yaptıramıyorum... göğüslerim normal adet döneminde olduğundan daha çok ağrıyor.kasıklarım da batmalar var devamlı.ve dün akşamdan beri midem bulanıyo.... hamile olmama ihtimalim yoktur sanırım değilmi

Eklentiler

• IMG-20150922-WA0001.jpeg
    IMG-20150922-WA0001.jpeg
    45,3 KB · Görüntüleme: 10.027
Ben de test Yaptım Dayanamayıp regl olmama 1-2 gün var çok silik görüyorum sanki sizce silik çizgi var mı yoksa ben mi yanlış görüyorum.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    35,6 KB · Görüntüleme: 4.085
Ben bugün dayanamadım doktora gittim karından ultrasonla göremedi rahmim dönükmüş izin verirsen vajinal muayene yapalım dedi.bi zararı olmadığını söyleyince izin verdim. Test çubuğunda çıktıysa kesin vardır ama hastalanmadığın için kan pıhtısıda olabilir bu dedi haftaya bidaha çağırdı....
Hamileliğini bu şekilde küçükken ultrasonda gören varmı

Eklentiler

• IMG-20150923-WA0001.jpeg
    IMG-20150923-WA0001.jpeg
    74,2 KB · Görüntüleme: 3.532
Ben de test Yaptım Dayanamayıp regl olmama 1-2 gün var çok silik görüyorum sanki sizce silik çizgi var mı yoksa ben mi yanlış görüyorum.

canım bende de aynı durum gerçekleşti. bak hatta resmimiz bu şekilde. bana çok silik de olsa bir çizgi göründü gibi

Eklentiler

• IMG-20151021-WA0023-1.jpg
    IMG-20151021-WA0023-1.jpg
    74,1 KB · Görüntüleme: 3.346
canım bende de aynı durum gerçekleşti. bak hatta resmimiz bu şekilde. bana çok silik de olsa bir çizgi göründü gibi
Cnm merhaba 2 defa yapmıştım test ikisinde de çok silik çıkmıştı ama maalesef ki Regl oldum. Aslında dikkat de etmedim kendime şehir dışına düğüne gitmek zorunda kaldık düğünde de baya oynadım. Bayanların yüzde 60 ında gebeliği öğrenmeden gebelik sonlanabiliyormuş öyle bir durum mu yaşadım acaba diye düşündüm. İlk denememizdi. İnşallah Allah aratmaz bir an önce ben de alırım o güzel haberi.

olabilir canım Allah hayırlısını versin hakkımızda :)

yarın Bat bakalım neler olacak. buraya yüklediğim test al bi adında gebelik testiydi. onda varla yok arası bir çizgi vardı. Ama dün Miratech diye bir markanın uyguladım akşam. Birşey çıkmadı. Hayırlını bekleyelim görelim

Back