• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

miratech gebelik testi

elifztrk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2019
110
24
48
29
miratech gebelik testi güvenilir mi? Kullanan varsa yazabilir mi biraz arastirdim kimi dogru çıkıyor diyor kimiyse 3 kere yaptim üçünde de pozitif ckti ama hamile degilim tarzi yorumlar okudum..

miratech gebelik testi güvenilir mi? Kullanan varsa yazabilir mi biraz arastirdim kimi dogru çıkıyor diyor kimiyse 3 kere yaptim üçünde de pozitif ckti ama hamile degilim tarzi yorumlar okudum..
bende de hamilelik belirtileri var reglim 8 martta dün ve bu sabah test uyguladım ama negatif çıktı reglim gecikirse tekrar deneyeceğim başka marka test ile

bende de hamilelik belirtileri var reglim 8 martta dün ve bu sabah test uyguladım ama negatif çıktı reglim gecikirse tekrar deneyeceğim başka marka test ile
benimde cok silik çıktı farkli bir marka ile yeniden denedim bugun yine ayni sekilde ckti yarin kan verecegim insaAllah

Eklentiler

• 20200305_101926.jpg
    20200305_101926.jpg
    48,4 KB · Görüntüleme: 324
  • 20200305_101822.jpg
    20200305_101822.jpg
    99,2 KB · Görüntüleme: 265
eger cok erkense çıkmaması normal adetin gelene kadar umidini kesme

regliniz gecikmiş miydi sizin ?
evet 28 gunde bir geldigini varsayarsak (28 gunden 3 gun once yada 3 gun sonra icinde de gelebiliyir) 7 gunluk bir gecikme var.. fakat okuduklarima gore gec dollenme oldugu zaman adet 14 gun gecikince bile anca cift cizgiyi gorenler varmis

evet 28 gunde bir geldigini varsayarsak (28 gunden 3 gun once yada 3 gun sonra icinde de gelebiliyir) 7 gunluk bir gecikme var.. fakat okuduklarima gore gec dollenme oldugu zaman adet 14 gun gecikince bile anca cift cizgiyi gorenler varmis
İdrar testi delirtir insanı ya en güzeli regl gecikince gidip kan vermek :KK51:

Back