• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miratech Erken Gebelik Testime Bakar Mısınız ?

edolinaa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2021
60
40
3
Merhaba arkadaşlar adetime 4 gün kaldı. Bu ara bi ay 26 günde bir oluyorum bir ay 31 günde bir. Bu ay 31.güne 4 gün var. Miratech erken gebelik testi yaptım sabah sonuç böyle çıktı. Ama bir kaç konu gördüm güvensiz bir test yanlış sonuç veriyor diye. Aranızda deneyip böyle sonuç görüp hamile olan var mı ? Sizce hamile miyim ? Sevinemedim bile tam.

Eklentiler

• 4A5A000F-BF92-4CAE-9AB7-B78FAAF78723.jpeg
    4A5A000F-BF92-4CAE-9AB7-B78FAAF78723.jpeg
    141,4 KB · Görüntüleme: 324
  • 9F2B814B-F7EF-4114-B284-91A78D0ECC53.jpeg
    9F2B814B-F7EF-4114-B284-91A78D0ECC53.jpeg
    89,9 KB · Görüntüleme: 277
Merhaba arkadaşlar adetime 4 gün kaldı. Bu ara bi ay 26 günde bir oluyorum bir ay 31 günde bir. Bu ay 31.güne 4 gün var. Miratech erken gebelik testi yaptım sabah sonuç böyle çıktı. Ama bir kaç konu gördüm güvensiz bir test yanlış sonuç veriyor diye. Aranızda deneyip böyle sonuç görüp hamile olan var mı ? Sizce hamile miyim ? Sevinemedim bile tam.
Bence baya net çıkmış. Kan testi verin en iyisi. Hayırlı olsun.

Bence baya net çıkmış. Kan testi verin en iyisi. Hayırlı olsun.
Yaa 🙆🏻‍♀️Teşekkür ederim. Normalde hemşireyim bir de. Ama herkes duymasın diye çalıştığım hastanede vermek istemiyoru. Yarın nöbet çıkışı özele gideyim olmadı. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir.

Bu netlikte artık yanılamaz bence. Kan verin.

Hamile gibi gozukuyor tekrardan denedinizmi 😊

Ben de kullandım çift çizgi cıktı ama kanda 0.00 bana da güvenilir gelmedi.uzerinden baya zaman geçmiş ama hamile kaldınız mı test doğru muymuş yani

Back