- 5 Aralık 2022
- 47
- 11
- 31
-
- Konu Sahibi alpinannesiii
Bence bir başka testle de deneyin. Kaçıncı dakikada çıktıKızlar
eğer 10 dk içinde çıktıysa ben silik bir çizgi gördümKızlar reglime bir gün var erken gebelik testi yaptım bi bakar mısınız ?
Ben var gibi gördüm normalde bozuk olanlarda silikliği o kadar ince ki fotoda bile gözükmüyor ama burada görünüyor ve adete 1 gün kala tam negatif bile çıkar. En sağlıklısı addetten 4 5 gün sonrası. Bugün testi yaptın mıKızlar reglime bir gün var erken gebelik testi yaptım bi bakar mısınız ?
Korkma geç döllenme olmuştur 2günde bir artışı kontrol etmeden kimyasal diyemez kimse sen 2güne bi kan ver yükselişe bak bakalım 2günde bi en az %66 artıyorsa normaldirAdetim bir gün gecikince kan verdim beta 49.1 çıktı sevinemiyorum bile neden bu kadar düşük kimyasal olabilir mi acaba :/
Yaaaa çok teşekkür ederim yarın yine kan vereceğim umarım sonucu güzel olurKorkma geç döllenme olmuştur 2günde bir artışı kontrol etmeden kimyasal diyemez kimse sen 2güne bi kan ver yükselişe bak bakalım 2günde bi en az %66 artıyorsa normaldir
İnşallah kuzum gönlünce olsun herşeyYaaaa çok teşekkür ederim yarın yine kan vereceğim umarım sonucu güzel olur