Miratech Erken Gebelik Testi

alpinannesiii

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2022
57
10
8
31
Kızlar reglime bir gün var erken gebelik testi yaptım bi bakar mısınız ?

Eklentiler

• IMG_9761.jpeg
    53,2 KB · Görüntüleme: 295
10 dk dan fazla olmuş olabilir olsa regle bir gün kala daha koyu çıkması gerekmez miydi :/

Valla ben miratech e güveniyorum. Geçen ay predictor bile hayalet çizgi çıkardı ama miratech erken gebelik testinde hiçbişey çıkmadı. Sonra da adet oldum. Ama yine de testi tekrarla

Kızlar reglime bir gün var erken gebelik testi yaptım bi bakar mısınız ?
Ben var gibi gördüm normalde bozuk olanlarda silikliği o kadar ince ki fotoda bile gözükmüyor ama burada görünüyor ve adete 1 gün kala tam negatif bile çıkar. En sağlıklısı addetten 4 5 gün sonrası. Bugün testi yaptın mı

Yapmadım adet de olamadım ama adet olacakmış gibi kasım ağrılarım var negatif görmekten korkuyorum :/

Adetim bir gün gecikince kan verdim beta 49.1 çıktı sevinemiyorum bile neden bu kadar düşük kimyasal olabilir mi acaba :/

Adetim bir gün gecikince kan verdim beta 49.1 çıktı sevinemiyorum bile neden bu kadar düşük kimyasal olabilir mi acaba :/
Korkma geç döllenme olmuştur 2günde bir artışı kontrol etmeden kimyasal diyemez kimse sen 2güne bi kan ver yükselişe bak bakalım 2günde bi en az %66 artıyorsa normaldir

Korkma geç döllenme olmuştur 2günde bir artışı kontrol etmeden kimyasal diyemez kimse sen 2güne bi kan ver yükselişe bak bakalım 2günde bi en az %66 artıyorsa normaldir
Yaaaa çok teşekkür ederim yarın yine kan vereceğim umarım sonucu güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…