• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miratech erken gebelik testi

Sasslm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2016
21
10
88
30
Merhaba arkadaşlar,
Bat 12 nisan son iki aydr korunmuyoruz, bu ay ovülasyon günlerini özellikle değerlendirdik. Son 4-5 gündür göğüslerimde dolgunluk ve hafif renk koyulaşması oldu. Son iki gündür ara ara kasıkta regl olacakmış hissi oluyor. Bugün de başım çok ağrıyor ve minicik çok küçük pembe akıntım oldu. Az önce miratech erken gebelik testi yaptım fakat negatif çıktı. Test ne kadar güvenilir ve sizce regl günüme kadar beklemeli miyim?

Merhaba arkadaşlar,
Bat 12 nisan son iki aydr korunmuyoruz, bu ay ovülasyon günlerini özellikle değerlendirdik. Son 4-5 gündür göğüslerimde dolgunluk ve hafif renk koyulaşması oldu. Son iki gündür ara ara kasıkta regl olacakmış hissi oluyor. Bugün de başım çok ağrıyor ve minicik çok küçük pembe akıntım oldu. Az önce miratech erken gebelik testi yaptım fakat negatif çıktı. Test ne kadar güvenilir ve sizce regl günüme kadar beklemeli miyim?
Geç döllenme olduysa adet günün geçmeden testin çıkacağını sanmıyorum. Erken döllenmede adet öncesi yapılan testlerde ya silik çıkıyor yada belli oluyor ikinci çizgi. İnşallah hamilesindir 🤲🏻

Merhaba arkadaşlar,
Eğer yerleşme kanaması ise testi kanama bittikten sonra yapmalısınız. Çünkü yerleşme olmadan HCG hormonu salgilanmaz diye biliyorum.

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Regl günümü bekleyip gecikme olursa test yapacağım

Bu markanin guvenilir olmadigini cok okudum

Miratech genelde yalancı pozitif veriyor hiç güvenilir değil başka bi markayla tekrarlayın adet gününüzde inşallah bebiş vardır

Miratech genelde yalancı pozitif veriyor hiç güvenilir değil başka bi markayla tekrarlayın adet gününüzde inşallah bebiş vardır

Yarın regl günüm umarım olmaz ama regl olacakmış gibi hissediyorum. Güzel dileğiniz için çok teşekkür ederim. 🥰

Ben kullandim. Pozitif cikti. Ilk kullanimsa c silik ikincisinde daha koyuydu. Teshis tuttu

Back