- Konu Sahibi pambukmelek8788
-
Birkaç ay önce, aynı sizin gibi minyon, zarif mi zarif bir arkadaşım evlendi.
Gelinliğin içinde kaybolacağını düşündük, nasıl taşıyacağını merak edip durduk günlerce.
Ama adeta bizi seçimiyle büyüledi.
Onun gelinliğine benzer birkaç örneği size sunayım, özellikle gelecek sezonun modası olan tül gelinliklerinden seçmişti.
Eki Görüntüle 587238 Eki Görüntüle 587239 Eki Görüntüle 587240 Eki Görüntüle 587234 Eki Görüntüle 587235 Eki Görüntüle 587236 Eki Görüntüle 587237
43 kilo 158 boy:)
oh my God! kilolu gösterecek bir şey bulmak lazım. eteği üçgen kesimli, çoook kabarık gelinliklerden olabilir. üstün çok zayıfsa bence kollu bir şey olsa daha iyi olur :44: zaten sutyeni de birkaç beden büyük aldırırlar, bana öyle yapmışlardı :44: ha bir de üstü dantelden ziyade çiçeki olsun, o zaman üst daha geniş durur.
Küçük göğüslü bayanlara şahsi fikrim gelinlik daha güzel yakışıyor. Zaten çoğu gelinliğin göğüs kısmı içinde glob denen destekler olur. Dert etmeniz gereken bir durum yok. Kol ve bolero konusu ise biraz riskli. Bizim memleketim gelinlikçileri güzel kolun ne olabileceği ile ilgili bir fikre sahip değiller çoğunlukla. İspanyol markaları çok güzel şeyler yapabiliyorlar:
minyonsan kesinlikle a tipi giymen lazım zaten kalcadan bollasan gelinlikler bacakları kısa olanlarda bacak boyunu daha kısa gösterip iyice minyonlastırır =)benim en cok begendiğim gelinlikler bak bakalım begernirsin belki =)
yani butip gelinlikler giymeyeceksin kısacası =) Eki Görüntüle 589394
İnanmıyorumben de ilerde KK'da konu açarım gelinlik için boyum kısa zayıfım derken bir baktım minyon tiplilere gelinlik konusu. Boyumuz ve kilomuz aynı Hadi bakalım gelinliğinizi merakla bekliyorum:) Benim kollarım baya ince o yüzden ben kollu birşeyler düşünmüşümdür her, bi de straplez göğüslerime ve kollarıma yakışmaz diye düşünüyorum, üstelik çekiştirip durmak hiç hoş olmaz. Bence belinize oturan ve aşağı doğru genişleyen tül etekli modeller güzel olur. mesela;
Eki Görüntüle 590490 bu tarz bişeyler işte kesim olarak.
ilk gelinliğin duruşu çok güzel çok sade:) Kırmızı taşlı ayakkabı da güzel görünüyor:)
Kalçanın hemen altından genişleyen modeller de zayıf ve uzun gösterir.
Eki Görüntüle 586924
Eki Görüntüle 586925
Eki Görüntüle 586926
Eki Görüntüle 586927
Eki Görüntüle 586928
Eki Görüntüle 586933
Eki Görüntüle 586938
Eki Görüntüle 586939
Eki Görüntüle 586941
Eki Görüntüle 586942
Eki Görüntüle 586948
Eki Görüntüle 586949
Eki Görüntüle 586950
Eki Görüntüle 586951
Daha şu sitede binlerce minyon gelin için gelinlik örnekleri var.
Modern Wedding Dresses
İşin uzmanı değilim; ancak kalçanın hemen altından başlayan modeller zayıf ve uzun gösterir demişsiniz. Oysa kalçanın hemen altından başlayan modeller bacak boyunu oldukça kısa gösterir. Balık modeli önermişsiniz oysaki arkadaşımızın hem boyu kısa hem de zayıf. Balık modeli uzun boylu ve zayıf kişilere önerilir. Ben de minyon tipliyim, kendimle ilgili de araştırdığımdan fikirleriniz dikkatimi çekti. Çok fazla kabarık basık gösterir doğru; ancak yine de aşırıya kaçmayan kabarıklıkta bir prenses modeli hoş durabilir. Ya da A-line denilen kesim en uygunu.
Gelinlik üstü konusunda haklısınız bedeni enine kesen bir staplez, üst bedeni kısa gösterir. Kalp yaka straplez de önerilmiyor; ancak illa askısız bir model düşünülüyorsa V kesim bir yaka hem göğüsleri büyük gösterir hem de üst beden boyunu kısaltma gibi bir sorun kalmaz.
Ben şahsen çok uzun boylu biri değilim, boyum 1.64. Yüksek topuklu giymedim düğünümde. Gelinliğim balık modeldi ve gören herkes "Sen bu kadar uzun muydun ya, yüksek topuklu mu giydin?" diye sormuştu. Sanırım gelinliğin şekli gerçekten çok etkili, benimkisi kalça hizasından dar bir şekilde inen bir modeldi.İşin uzmanı değilim; ancak kalçanın hemen altından başlayan modeller zayıf ve uzun gösterir demişsiniz. Oysa kalçanın hemen altından başlayan modeller bacak boyunu oldukça kısa gösterir. Balık modeli önermişsiniz oysaki arkadaşımızın hem boyu kısa hem de zayıf. Balık modeli uzun boylu ve zayıf kişilere önerilir. Ben de minyon tipliyim, kendimle ilgili de araştırdığımdan fikirleriniz dikkatimi çekti. Çok fazla kabarık basık gösterir doğru; ancak yine de aşırıya kaçmayan kabarıklıkta bir prenses modeli hoş durabilir. Ya da A-line denilen kesim en uygunu.
Gelinlik üstü konusunda haklısınız bedeni enine kesen bir staplez, üst bedeni kısa gösterir. Kalp yaka straplez de önerilmiyor; ancak illa askısız bir model düşünülüyorsa V kesim bir yaka hem göğüsleri büyük gösterir hem de üst beden boyunu kısaltma gibi bir sorun kalmaz.
Ben şahsen çok uzun boylu biri değilim, boyum 1.64. Yüksek topuklu giymedim düğünümde. Gelinliğim balık modeldi ve gören herkes "Sen bu kadar uzun muydun ya, yüksek topuklu mu giydin?" diye sormuştu. Sanırım gelinliğin şekli gerçekten çok etkili, benimkisi kalça hizasından dar bir şekilde inen bir modeldi.
Gelinliğimin fotoğrafı da şurada: http://www.kadinlarkulubu.com/ikinci-el-takas/581551-gelinligimi-satiyorum.html
Ben şahsen çok uzun boylu biri değilim, boyum 1.64. Yüksek topuklu giymedim düğünümde. Gelinliğim balık modeldi ve gören herkes "Sen bu kadar uzun muydun ya, yüksek topuklu mu giydin?" diye sormuştu. Sanırım gelinliğin şekli gerçekten çok etkili, benimkisi kalça hizasından dar bir şekilde inen bir modeldi.
Gelinliğimin fotoğrafı da şurada: http://www.kadinlarkulubu.com/ikinci-el-takas/581551-gelinligimi-satiyorum.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?