• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri minyon kızlara gelinlik modeli önerileriniz:)

Birkaç ay önce, aynı sizin gibi minyon, zarif mi zarif bir arkadaşım evlendi.
Gelinliğin içinde kaybolacağını düşündük, nasıl taşıyacağını merak edip durduk günlerce.
Ama adeta bizi seçimiyle büyüledi.
Onun gelinliğine benzer birkaç örneği size sunayım, özellikle gelecek sezonun modası olan tül gelinliklerinden seçmişti.

Eki Görüntüle 587238 Eki Görüntüle 587239 Eki Görüntüle 587240 Eki Görüntüle 587234 Eki Görüntüle 587235 Eki Görüntüle 587236 Eki Görüntüle 587237

teşekkür ederm aynen bizim çevrede nasıl taşıyacağımı düşünüoor:))) gerçekten güselmiş bunlarda en sondakine bayıldımmm :)

43 kilo 158 boy:)

oh my God! kilolu gösterecek bir şey bulmak lazım. eteği üçgen kesimli, çoook kabarık gelinliklerden olabilir. üstün çok zayıfsa bence kollu bir şey olsa daha iyi olur :44: zaten sutyeni de birkaç beden büyük aldırırlar, bana öyle yapmışlardı :44: ha bir de üstü dantelden ziyade çiçeki olsun, o zaman üst daha geniş durur.

Son düzenleme:
oh my God! kilolu gösterecek bir şey bulmak lazım. eteği üçgen kesimli, çoook kabarık gelinliklerden olabilir. üstün çok zayıfsa bence kollu bir şey olsa daha iyi olur :44: zaten sutyeni de birkaç beden büyük aldırırlar, bana öyle yapmışlardı :44: ha bir de üstü dantelden ziyade çiçeki olsun, o zaman üst daha geniş durur.

evet bende etei öle düşünüorum popo geniş olsun diye:))) kollarımda zayıf yarım kollu bolero yada bi eldiven vs bişiler düşüünüyorm :))) göğüsüme ne yaparlar blmiorm ahahaha:)))

Küçük göğüslü bayanlara şahsi fikrim gelinlik daha güzel yakışıyor. Zaten çoğu gelinliğin göğüs kısmı içinde glob denen destekler olur. Dert etmeniz gereken bir durum yok. Kol ve bolero konusu ise biraz riskli. Bizim memleketim gelinlikçileri güzel kolun ne olabileceği ile ilgili bir fikre sahip değiller çoğunlukla. İspanyol markaları çok güzel şeyler yapabiliyorlar:

6a707.jpg

vestido_de_novia_rosa_clara_135.jpg

Küçük göğüslü bayanlara şahsi fikrim gelinlik daha güzel yakışıyor. Zaten çoğu gelinliğin göğüs kısmı içinde glob denen destekler olur. Dert etmeniz gereken bir durum yok. Kol ve bolero konusu ise biraz riskli. Bizim memleketim gelinlikçileri güzel kolun ne olabileceği ile ilgili bir fikre sahip değiller çoğunlukla. İspanyol markaları çok güzel şeyler yapabiliyorlar:

6a707.jpg

vestido_de_novia_rosa_clara_135.jpg

hımmm kollar pekk diiil ama model hoŞmuş :):21:

minyonsan kesinlikle a tipi giymen lazım zaten kalcadan bollasan gelinlikler bacakları kısa olanlarda bacak boyunu daha kısa gösterip iyice minyonlastırır =)benim en cok begendiğim gelinlikler bak bakalım begernirsin belki =)

Eklentiler

• $vestido_de_novia_aire_vintage_2013_110.jpg
    $vestido_de_novia_aire_vintage_2013_110.jpg
    31,4 KB · Görüntüleme: 117
  • $vestido_de_novia_two_155.jpg
    $vestido_de_novia_two_155.jpg
    30,1 KB · Görüntüleme: 120
minyonsan kesinlikle a tipi giymen lazım zaten kalcadan bollasan gelinlikler bacakları kısa olanlarda bacak boyunu daha kısa gösterip iyice minyonlastırır =)benim en cok begendiğim gelinlikler bak bakalım begernirsin belki =)

ilk sıradaki hoşmuş :) yalnız A dan kasıt nedir ben pek bilmem anlamam daha okadar içine girmedim bu işin:):18:

İnanmıyorum:1: ben de ilerde KK'da konu açarım gelinlik için boyum kısa zayıfım derken bir baktım minyon tiplilere gelinlik konusu. Boyumuz ve kilomuz aynı:1: Hadi bakalım gelinliğinizi merakla bekliyorum:) Benim kollarım baya ince o yüzden ben kollu birşeyler düşünmüşümdür her, bi de straplez göğüslerime ve kollarıma yakışmaz diye düşünüyorum, üstelik çekiştirip durmak hiç hoş olmaz. Bence belinize oturan ve aşağı doğru genişleyen tül etekli modeller güzel olur. mesela;
$embellished-lace-tule-and-chic-organza-strapless-neckline-a-line-wedding-dress.jpg bu tarz bişeyler işte kesim olarak.

İnanmıyorum:1: ben de ilerde KK'da konu açarım gelinlik için boyum kısa zayıfım derken bir baktım minyon tiplilere gelinlik konusu. Boyumuz ve kilomuz aynı:1: Hadi bakalım gelinliğinizi merakla bekliyorum:) Benim kollarım baya ince o yüzden ben kollu birşeyler düşünmüşümdür her, bi de straplez göğüslerime ve kollarıma yakışmaz diye düşünüyorum, üstelik çekiştirip durmak hiç hoş olmaz. Bence belinize oturan ve aşağı doğru genişleyen tül etekli modeller güzel olur. mesela;
Eki Görüntüle 590490 bu tarz bişeyler işte kesim olarak.

evet canım buda güselmiş :) ßende aşağıdaki modeller arasında kaldım eleme yapmam lazım.. kurdale olarak ince bişi düşüğnüyorumki gelinliğin modelini bozmasın ve çok sırıtmasın die.. birde kollu bir model var aşağıda aynen o şeklde kollarımın yarım kapanmasını istiyorum :) ayakkbı olarak aşağıdaki modellernden düşünüyorum yine bakalımm karar verince alıncaa yada diktirince yine paylşrm senin için:16::16::16:

Eklentiler

• $10.jpg
    $10.jpg
    38,9 KB · Görüntüleme: 151
  • $188226_195604207125603_3112228_n.jpg
    $188226_195604207125603_3112228_n.jpg
    79,6 KB · Görüntüleme: 124
  • $252241_491245257582129_1062332157_n.jpg
    $252241_491245257582129_1062332157_n.jpg
    19,9 KB · Görüntüleme: 107
  • $389091_10151038523954820_750725562_n.jpg
    $389091_10151038523954820_750725562_n.jpg
    19,3 KB · Görüntüleme: 128
  • $dantelli-gelinlik-1.jpg
    $dantelli-gelinlik-1.jpg
    51,5 KB · Görüntüleme: 180
ilk gelinliğin duruşu çok güzel çok sade:) Kırmızı taşlı ayakkabı da güzel görünüyor:)

İşin uzmanı değilim; ancak kalçanın hemen altından başlayan modeller zayıf ve uzun gösterir demişsiniz. Oysa kalçanın hemen altından başlayan modeller bacak boyunu oldukça kısa gösterir. Balık modeli önermişsiniz oysaki arkadaşımızın hem boyu kısa hem de zayıf. Balık modeli uzun boylu ve zayıf kişilere önerilir. Ben de minyon tipliyim, kendimle ilgili de araştırdığımdan fikirleriniz dikkatimi çekti. Çok fazla kabarık basık gösterir doğru; ancak yine de aşırıya kaçmayan kabarıklıkta bir prenses modeli hoş durabilir. Ya da A-line denilen kesim en uygunu.
Gelinlik üstü konusunda haklısınız bedeni enine kesen bir staplez, üst bedeni kısa gösterir. Kalp yaka straplez de önerilmiyor; ancak illa askısız bir model düşünülüyorsa V kesim bir yaka hem göğüsleri büyük gösterir hem de üst beden boyunu kısaltma gibi bir sorun kalmaz.

İşin uzmanı değilim; ancak kalçanın hemen altından başlayan modeller zayıf ve uzun gösterir demişsiniz. Oysa kalçanın hemen altından başlayan modeller bacak boyunu oldukça kısa gösterir. Balık modeli önermişsiniz oysaki arkadaşımızın hem boyu kısa hem de zayıf. Balık modeli uzun boylu ve zayıf kişilere önerilir. Ben de minyon tipliyim, kendimle ilgili de araştırdığımdan fikirleriniz dikkatimi çekti. Çok fazla kabarık basık gösterir doğru; ancak yine de aşırıya kaçmayan kabarıklıkta bir prenses modeli hoş durabilir. Ya da A-line denilen kesim en uygunu.
Gelinlik üstü konusunda haklısınız bedeni enine kesen bir staplez, üst bedeni kısa gösterir. Kalp yaka straplez de önerilmiyor; ancak illa askısız bir model düşünülüyorsa V kesim bir yaka hem göğüsleri büyük gösterir hem de üst beden boyunu kısaltma gibi bir sorun kalmaz.

teşekkürler ellerineee sağlıkkk :) güzel açıklamısssın dikkate alıcam bunları :16:

Ben şahsen çok uzun boylu biri değilim, boyum 1.64. Yüksek topuklu giymedim düğünümde. Gelinliğim balık modeldi ve gören herkes "Sen bu kadar uzun muydun ya, yüksek topuklu mu giydin?" diye sormuştu. Sanırım gelinliğin şekli gerçekten çok etkili, benimkisi kalça hizasından dar bir şekilde inen bir modeldi.

Gelinliğimin fotoğrafı da şurada: http://www.kadinlarkulubu.com/ikinci-el-takas/581551-gelinligimi-satiyorum.html

Ben şahsen çok uzun boylu biri değilim, boyum 1.64. Yüksek topuklu giymedim düğünümde. Gelinliğim balık modeldi ve gören herkes "Sen bu kadar uzun muydun ya, yüksek topuklu mu giydin?" diye sormuştu. Sanırım gelinliğin şekli gerçekten çok etkili, benimkisi kalça hizasından dar bir şekilde inen bir modeldi.

Gelinliğimin fotoğrafı da şurada: http://www.kadinlarkulubu.com/ikinci-el-takas/581551-gelinligimi-satiyorum.html

evet çok hoŞ ama ben böyle birşey istemiyorum:)

Çok güzel bir gelinlik canım, Mutluluklar ;)

Back