• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri minyon kızlara gelinlik modeli önerileriniz:)

pambukmelek8788

:) seeen Seeeennn sadece
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
3.986
7
46
Ankara
arkadaslar :) ufak tefek çıtı pıtı bişeyim:)) düğünümde sevimli değil prenses gibi olmak istiyorum:) önerdiğiniz gelinlik model resimlerini gelin başlarını ve makyajlarını resimlerle paylaşırmısınız:)

Boyunu daha uzun göstermek için straplez modellerden uzak dur.
Kabarık modeller basıklaştırır. Mümkünse balık modellerden bakmaya çalış. Ters u gelinliklerden edinme, A model denilen modellerden de alabilirsin ama açıklığı dar olsun. Bunlar seni uzun ince gösterir.

Seksileşmek için dekolte verebilirsin. Göğüslere ya da sırta dikkat çekebilirsin.

$Wholesale-Personalized-custom-Short-sleeve-Bride-Wedding-Dresses-all-color-and-free-size-154.jpg

:) çOk teşekküüür ederiimmmm ilgin içiin ellerine sağlık:) ama been hep prenses gibii geniş eteklii felan hayal etmiştim:( onlar dahamı kısa gösterir yani... bu balıklara giyersem çok zayıf dururm ben zaten çöp gibiyim:) bi kilo alamadım:) gelinliğin içine kat ka bişiler mi giysem ne yapsam :))))))))

Uzun göstermek istiyorsan kesinlikle kabarık modellerden uzak dur. Hele ki zayıfmışsın, eyvah. Kabarık bir gelinlikle pastaya saplanmış mum gibi görünürsün.

Kabarık etek basık gösterir. Straplez modeller de göğüs bel arasını kısaltır.

A şeklindeki gelinlikler ideal. Hem kilonu da toparlar. A modellerin eteğini biraz geniş seçersin en azından. Prenses gibi görünürsün, üstelik boy sorunu da çözülür. Topuklu ayakkabı alırsın altına, platformlardan.

Eki Görüntüle 586965

Son düzenleme:
:) çOk teşekküüür ederiimmmm ilgin içiin ellerine sağlık:) ama been hep prenses gibii geniş eteklii felan hayal etmiştim:( onlar dahamı kısa gösterir yani... bu balıklara giyersem çok zayıf dururm ben zaten çöp gibiyim:) bi kilo alamadım:) gelinliğin içine kat ka bişiler mi giysem ne yapsam :))))))))

Canım boy kilomuz oldukça yakın.. Ben de hep prenses etek hayali kurmuştum kabarık puf puf.. Ama kısa gösterir diye hep uzak durdum..
Aklımdaki gelinliği denediğimde hiç beğenmedim ve belki girdiğim 12. modaevinde neden denemiyorsun dediler ve iyi ki diyorum.
Daha soyunma kabininde aşık oldum eteğin puf puf tülüne ve düz taban çizme ile gitmiştim..
Topuklu ayakkabı ile ince bel birleşince kesinlikle güzel oldu..
Karamelin gelinliği diye başlığımda görebilirsin giydiğim modeli.. Etek boyu yapılıp biraz daha kabarık olduğunda hayal bile edemiorum :31:
Bence denemeden fikir edinme. Gerçekten harika dediğim modeller ne kadar alakasız oldu bende.. Ten boy bi duruş bile farklı gösterebiliyor..
Balık etek bana hiç gelinlik gibi gelmiyor yani özel bi gün bi kere olacak inşallah Prenses gibi olmalı abiye gibi geliyor bana balık etekler yada dar kısa modeller..

Dediğim gibi gün senin günün ve denemeden asla karar verme :34:

Uzun göstermek istiyorsan kesinlikle kabarık modellerden uzak dur. Hele ki zayıfmışsın, eyvah. Kabarık bir gelinlikle pastaya saplanmış mum gibi görünürsün.

A şeklindeki gelinlikler ideal. Hem kilonu da toparlar. A modellerin eteğini biraz geniş seçersin en azından. Prenses gibi görünürsün, üstelik boy sorunu da çözülür. Topuklu ayakkabı alırsın altına, platformlardan.

Eki Görüntüle 586965

ay ayakkabıda çok şıkmıış:))) bunun kırmızısı harika olur:))))
eyvaaah ben pasta mumuu olmak istemiyorum:)))))))))

Canım boy kilomuz oldukça yakın.. Ben de hep prenses etek hayali kurmuştum kabarık puf puf.. Ama kısa gösterir diye hep uzak durdum..
Aklımdaki gelinliği denediğimde hiç beğenmedim ve belki girdiğim 12. modaevinde neden denemiyorsun dediler ve iyi ki diyorum.
Daha soyunma kabininde aşık oldum eteğin puf puf tülüne ve düz taban çizme ile gitmiştim..
Topuklu ayakkabı ile ince bel birleşince kesinlikle güzel oldu..
Karamelin gelinliği diye başlığımda görebilirsin giydiğim modeli.. Etek boyu yapılıp biraz daha kabarık olduğunda hayal bile edemiorum :31:
Bence denemeden fikir edinme. Gerçekten harika dediğim modeller ne kadar alakasız oldu bende.. Ten boy bi duruş bile farklı gösterebiliyor..
Balık etek bana hiç gelinlik gibi gelmiyor yani özel bi gün bi kere olacak inşallah Prenses gibi olmalı abiye gibi geliyor bana balık etekler yada dar kısa modeller..

Dediğim gibi gün senin günün ve denemeden asla karar verme :34:

ay karameeeeelll baktımmmmm çok yakışmııııışşşş bayıldımmm gelinliğeee çok güzel olmussuun:) sende göğüste var ay bende okadr yok südyenle sıkştrnca ortaya çıkıyor :)))))))))))))))) benmde istediğim o tarz bişe işte:) fakat bi sorunum var:( kolumun üst dış kısmında aşı oldumuz yerler fça izleri var ufak ama belli onu makyaj kapatırmı sence yoksa aksesurar veya boleromu giymeliyim:)

ay karameeeeelll baktımmmmm çok yakışmııııışşşş bayıldımmm gelinliğeee çok güzel olmussuun:) sende göğüste var ay bende okadr yok südyenle sıkştrnca ortaya çıkıyor :)))))))))))))))) benmde istediğim o tarz bişe işte:) fakat bi sorunum var:( kolumun üst dış kısmında aşı oldumuz yerler fça izleri var ufak ama belli onu makyaj kapatırmı sence yoksa aksesurar veya boleromu giymeliyim:)

Hayır bende göğüs yok :1: İşte o gelinlik öyle birşey :16:

80 beden göğüs benim yani öle desteksiz bikini yada sütyen giyemiyorum ama gelinliğim gerçekten harika toparladı.. üstelik üstümdeki bi beden büyük bir gelinlikti :1:
Yara izlerini vs kapatabilecek sayısız kozmetik ürün var. Çok kırmızı yara şeklinde değiller ise sıkıntı olmayacaktır. Bacak fondoteni kullanan arkadaşlarıma karşılık normal fondoten ile kapatanları biliyorum sıkıntı yapma :34:

Hayır bende göğüs yok :1: İşte o gelinlik öyle birşey :16:

80 beden göğüs benim yani öle desteksiz bikini yada sütyen giyemiyorum ama gelinliğim gerçekten harika toparladı.. üstelik üstümdeki bi beden büyük bir gelinlikti :1:
Yara izlerini vs kapatabilecek sayısız kozmetik ürün var. Çok kırmızı yara şeklinde değiller ise sıkıntı olmayacaktır. Bacak fondoteni kullanan arkadaşlarıma karşılık normal fondoten ile kapatanları biliyorum sıkıntı yapma :34:

benmde 75 göğüsler sıkıştrınca pek güzel oluolar amaa oooyy ballarım benim:)))))))))

önceden hiç sorun etmezdim ama gelinlik olunca sorun ettim kendimee bu izleri :) ten rengimdeler böle kesilmişte dikiş atılmış yara izi gibii :) küçük parmak boyunca 2 3 tane :) bacak fondotenini ilkkez duydum alıyımda kullanıyım bari balayındada lazım olur:)

benmde 75 göğüsler sıkıştrınca pek güzel oluolar amaa oooyy ballarım benim:)))))))))

önceden hiç sorun etmezdim ama gelinlik olunca sorun ettim kendimee bu izleri :) ten rengimdeler böle kesilmişte dikiş atılmış yara izi gibii :) küçük parmak boyunca 2 3 tane :) bacak fondotenini ilkkez duydum alıyımda kullanıyım bari balayındada lazım olur:)

Güzel bişi o çorap etkisi veriyor ama bacaktan terleyen hatunlara önermiyorum. Kaşıma yada terleme sonucu dalga dalga renk alabilio..
Ten rengine göre normal fondoten gibi renk renk çeşitleri var.
Senin düğün ne zaman kuzum :26:

Güzel bişi o çorap etkisi veriyor ama bacaktan terleyen hatunlara önermiyorum. Kaşıma yada terleme sonucu dalga dalga renk alabilio..
Ten rengine göre normal fondoten gibi renk renk çeşitleri var.
Senin düğün ne zaman kuzum :26:

ay iyi oldu valla sölediğin yaaa:) hemen bakıcaaam 29 haziranda inşalah canım:) senin

ay negüseeel :))) hayrlı olsun şimdideeen ooh 2 düğün hemdeee :) benden önce gidiosunnn bilgi alırım senden iyii iyi:))))

Hehe evet doyarım oynamaya düğüne :32::1:
Kına malzemelerimi almaya başladım bile taçlarımı elde yapcam mesela pek özeniyorum pek hevesliyim..
Arkadaş olarak ekle her daim sorularına açığımm :17:
İletişimde kalalım ama topic gelinliğinin topiği konuyu dağıtmiiim ben :16:

Eki Görüntüle 586965

ay bu ayakkabı cok guselllllllllllllll bayıldımmmmmmmmmmmmmmmm

Birkaç ay önce, aynı sizin gibi minyon, zarif mi zarif bir arkadaşım evlendi.
Gelinliğin içinde kaybolacağını düşündük, nasıl taşıyacağını merak edip durduk günlerce.
Ama adeta bizi seçimiyle büyüledi.
Onun gelinliğine benzer birkaç örneği size sunayım, özellikle gelecek sezonun modası olan tül gelinliklerinden seçmişti.

Eki Görüntüle 587238 $pronovias-2011-gelinkmodelleri-29-2732.jpg $untitled.jpg Eki Görüntüle 587234 Eki Görüntüle 587235 $gelinlik1.jpg $Mutlugunum-dugunfotografcisi-pronovias-gelinlik-2013-Costura-9.jpg

Son düzenleme:
Hehe evet doyarım oynamaya düğüne :32::1:
Kına malzemelerimi almaya başladım bile taçlarımı elde yapcam mesela pek özeniyorum pek hevesliyim..
Arkadaş olarak ekle her daim sorularına açığımm :17:
İletişimde kalalım ama topic gelinliğinin topiği konuyu dağıtmiiim ben :16:

:)))) aaay bende elmde ypmayı düşünorm ama bakalm çlştğm için zor oluo biraz :) ekldimm canımm seni listmde grnüosun ama eklenmemiişmisin:)

Back