- Konu Sahibi Beautyguru
-
Teşekkür ederiz :)) Evet ben de genel duruşa önem veriyorum ama insan yine de gözünden birşeylerin kaçmasından endişe ediyor..Saoluntopukla edersin canım kısa duvak zaten uygun olur kızlar nacizane gelinlikci biri olarak bu kurallarda cok takılı kalmayın derım oyle ksıılergelıyorkı bana kısacık boyları ıl egıydıklerı gelınlıgı okada rguzel tasıyorlarkı benden sıze tavsıye dolasın once tum renk ve model gelınlıklerı deneyın ondan sonra etek kabarıkmı yoksa duzmu karar verın rengede aynı sekılde evet bu saydıklarınız genel kuralalrdır secım yaprken hepınıze mutluluklar dılerım:))))
Teşekkür ederiz :)) Evet ben de genel duruşa önem veriyorum ama insan yine de gözünden birşeylerin kaçmasından endişe ediyor..Saolun
Ben de minyonum malesef prenses gelinlik hayalim vardı ama yazıyı okuyunca vazgeçtim sanırım
Ben de minyonum malesef prenses gelinlik hayalim vardı ama yazıyı okuyunca vazgeçtim sanırım
kızlar gelinliğin eteğinin bayağa yıkardan olması lazım bu şekilde bacaklarınız uzun görünür...yoksa bayağa aşşağıdan olursa bacaklarınzı zaten kısa o şekilde hepten kısa durur...meselea ben 165 im normalim ama biraz daha kısa olmak isterdim topuklu ayakkabı giyebilmek için...oyzüden etek kısmım aşağıdan olmalı yoksa hepten uzun dururum ki uzun olmaktan nefret ediyorum
gelinliğinizi bizimle de paylaşır mısınız?Denedim ve hatta su an dikiliyor gelinliğim.Yıllarca hayalini kurdugunuz bi gelinlik varsa mutlaka onu giyin ve kimseyi karıştırmayın gelinlik seçiminize çünkü bu sizin hayaliniz unutmayın :)
üzerinden baya geçmiş ama fotoğrafları paylaşabilir misiniz bizimle?Benim boyum da 1,55 fakat prenses model gelinligim boyumda kısa görünmedi fotoğraflarını koyarım :)
gelinliğinizi bizimle de paylaşır mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?