• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Minyon kişilerin gelinlik seçimi nasıl olmalı?

topukla edersin canım kısa duvak zaten uygun olur kızlar nacizane gelinlikci biri olarak bu kurallarda cok takılı kalmayın derım oyle ksıılergelıyorkı bana kısacık boyları ıl egıydıklerı gelınlıgı okada rguzel tasıyorlarkı benden sıze tavsıye dolasın once tum renk ve model gelınlıklerı deneyın ondan sonra etek kabarıkmı yoksa duzmu karar verın rengede aynı sekılde evet bu saydıklarınız genel kuralalrdır secım yaprken hepınıze mutluluklar dılerım:))))
Teşekkür ederiz :)) Evet ben de genel duruşa önem veriyorum ama insan yine de gözünden birşeylerin kaçmasından endişe ediyor..Saolun :23:

Teşekkür ederiz :)) Evet ben de genel duruşa önem veriyorum ama insan yine de gözünden birşeylerin kaçmasından endişe ediyor..Saolun :23:

evet bazı kızlarımız gelıyor inan gosterdıgım modelı dahı gormuyorlar kafaları karısmıs bir hale donuyorlar :))bakırkoye yakınsan beklerim banada ugra bakalım sana gıdecek modelleri özelden adresımı yazarım en azından karar vermen kolaylasır :)

Çok teşekkür ederim, İzmitteyim ben, bir gelinlikçiye girdik önce, istediğim modelleri giydim, yakışmyaacak bir işe girişmiyim diye. Baktık güzel durdu, şimdi kafamdaki modeli diktiriyorum :)

çok güzel bir başlık olmuş açan arkadaşı tebrik ediyorum, ben henüz bekarım,boyum 160, kilom 51. atletik yapılı olduğum için boyuma göre kilom az geliyor zayıf duruyorum asıl olmak istediğim kilo 55...
şunuda belirtmek istiyorum drapeleri karışık şekilde yani zayıf olan bölgelerde enine kilo oranı iyi olan bölgelerde boyuna yapılmasıda çok güzel görüntü yaratıyor, drapeler uzunlamasına oladuğunda gerçekten uzun gösterir fakat unutmamakl gerekir gerçekten bazı gelinler o kadar zayıf ki boyun kemikleri çıkmış bu tür kişiler gelinlikten önce kilo sorununa çözüm bulmalıdır..çünkü çocuk giymiş gibi çok kötü bir görüntü oluyor, ben bu tarz zayıflara ne kadar yüzleri güzelde olsa açıkcası yakışmadığını düşünüyorum, eleştiri yapmak için söylemiyorum sadece çok önemli bir durum diye düşünüyorum çünkü minyonlar belli kilonun altında iseler altından elbiesede giyseler yakışmıyor...kii gelinlik her insanı güzel gösteren bir kıyafettir..bence gelinlik almadan önce bunu önemli şekilde düşünün tabi kilo prob yaşayanlar..:34:

Arkadaslar gelinlik isi tamamen enerji isidir.. ben A kesimin minyon tipli bayanlara en uygun model oldugunu dusunuyorum, kendim icinde bu secimi dusunmustum.. ama benim enerjime hic uymadi, gelinlik benden sonuk kaldi. Bende ufak bir kuyrugu olan prenses model secimi yaptim.. ve bacak ve vucut boyum orantili oldugu icin, cok hos durdu =). Ust tarafi tasli, alt tarafi genis enerjime uyan bir gelinlik oldugunu dusunuyorum.. :) ... Kaliteli bir gelinlikciden alinmasi sart, yoksa prenses model tam bir fiyasko olabilir.. tulun kalitesi cok onemli bu anlamda ;)

Ben de minyonum malesef prenses gelinlik hayalim vardı ama yazıyı okuyunca vazgeçtim sanırım :50:

Ben de minyonum malesef prenses gelinlik hayalim vardı ama yazıyı okuyunca vazgeçtim sanırım :50:

Türkiye' de genel bir algı var gelinlik kabarık olmalı diye, düz isteyipte ay elalem ne der, gelinlik dediğin kabarık olur, gösterişli olur düşüncesiyle yanlış seçimler bile yapılabiliyor. Mesela bir arkadaşım benden de kısa ve kiloluydu. Buna rağmen genel algı gelinlik kabarık ve gösterişli olacak ya kollarına rağmen straplez, boyuna ve kilosuna rağmen kabarık bir model giymek istemişti. Önemli olan fiziğine uygun giyip modeli iyi taşıyabilmek bence, prenses gelinlik olması değil ki, zaten o da çok favori olan bir modeldi bir çok insan aynı tip gelin görmekten sıkıldı bile bence. :34:

Denedim ve hatta su an dikiliyor gelinliğim.Yıllarca hayalini kurdugunuz bi gelinlik varsa mutlaka onu giyin ve kimseyi karıştırmayın gelinlik seçiminize çünkü bu sizin hayaliniz unutmayın :)

ayy çok sevindim tek 1,55 lik gelin ben olmayacağım çok varız demek ki :) bende çok kararsızım gelinlik konusunda.benim de boyum 1,55,55 kiloyum.belim ince fakat göğüs 90,kalça 110 :) ince belli çay bardağı gibiyim anlayacağınız.ne alsam bilemiyorum....

Son düzenleme:
kızlar gelinliğin eteğinin bayağa yıkardan olması lazım bu şekilde bacaklarınız uzun görünür...yoksa bayağa aşşağıdan olursa bacaklarınzı zaten kısa o şekilde hepten kısa durur...meselea ben 165 im normalim ama biraz daha kısa olmak isterdim topuklu ayakkabı giyebilmek için...oyzüden etek kısmım aşağıdan olmalı yoksa hepten uzun dururum ki uzun olmaktan nefret ediyorum:(

Çok da uzun değilsin canım o kadar da dert etme :) ben de 1.65 boyundayım ve gelinlik bakıyorum öyle uzun durmalık hele ki dert etmelik hiç bir şey yok. Görünce çok güldüm:)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eklentiler

• DSC_3581.JPG
    DSC_3581.JPG
    814,5 KB · Görüntüleme: 269
Arkadaşlar prenses model minyonlara olmaz die yanlıs bir algi var bal gibide olur. Burda dikkat edilmesi gereken gelinligin modeli ve kabarikli asiri kabarik hos olmaz basık gosterir kalcada olan bir modelde basık gosterir bel kisminin iyi oranlanmasi lazim belin 1 cnm üzerinde tabi bu oran kiside kisiye degisir yani yüksek tutularak aksine uzun bir görüntü saglanır. Yani kim hangi modeli begeniyorsa o modelde gelinlik giysin kimsenin icinde kalmasin sadece gelinligin bicimi ve oranlarina dikkat edilsin. Tabi bunuda iyi bir terzi ile halledicek. Zaten terziniz iyiyse ön yargılarınız yıkılır gelinlikleri deneyerek farkina varabilirsiniz size en uygun ve icinize en cok sinen hangisiyse o modeli diktirin.

Ya arkadaşlar boyum 1.50 çok kisayim bu boya gelinlik bulabilir miyim bilmiyorum şimdiden düşünmeye Basladim benim gibi kısa olan gelin arkadaşlar fotoğraf atabilirmi gelinlikle acaba ?

Back