• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Minyon kişilerin gelinlik seçimi nasıl olmalı?

Beautyguru

Mucize bebeğimiz hoşgeldin, şükürler olsun
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2010
459
554
303
Minyon tiplilerin gelinliklerinin çok kabarık prenses modeli değil de, kloş olması gerektiğini biliyorum.
Göğüs bölümü küçük ve dar olduğu için, göğüste drapeler kullanılmalı ve göğüs, boyun bölgesine doğru herhangi bir askı ile çekilmeli ki boyu uzun göstersin (staplez, eğer kısa boyluysanız yanlış bir tercih) Göğüsler küçükse vurgu sırta verilip, sırt dekoltesi kullanılabilir.

1.61 cm ve 41 kiloyum. Eylülde düğünüm var. Çok zayıf olmak da hiç iyi değil. Hazırda gelinlik bulamadığım ve standart modelleri beğenmediğim için özel diktireceğim.
Eminim bu konudan ötürü yakınanlar vardır benim gibi..

Tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum

minyon tiplilere gelinlik çok daha güzel duruyor bence. fotoğraf eklemeyi becerebilirsem askılı benim çok hoşuma giden gelinlik modellerini koyarım :)

bu iki model benim çok hoşuma gidiyor açıkçası uçuş uçuş modelleri seviyorum.
umarım yardımcı olabilmişimdir.

kuyruklu gelinlik olmuyor minyon tipli insanlarda bu benim fikrim tabi ve cok kabarık olmamalı

1.55lik bir minyon olarak yazıyorum. :))
Bir kere kabarık olmayacak.
Sonra mutlaka tek parça olacak. Belde, kalçada, bel üstünde enine dikiş yeri, ek yeri olan ya da iki parça olan modeller boyu daha da kısa gösterir. Yukarıdan aşağıya tek parça görünecek.
Drape varsa enine değil boyuna olacak.
Çok fazla dantel, boncuk olmayacak.
Ben bunlara dikkat ettim ve çok beğenildi gelinliğim.

1.55lik bir minyon olarak yazıyorum. :))
Bir kere kabarık olmayacak.
Sonra mutlaka tek parça olacak. Belde, kalçada, bel üstünde enine dikiş yeri, ek yeri olan ya da iki parça olan modeller boyu daha da kısa gösterir. Yukarıdan aşağıya tek parça görünecek.
Drape varsa enine değil boyuna olacak.
Çok fazla dantel, boncuk olmayacak.
Ben bunlara dikkat ettim ve çok beğenildi gelinliğim.
ayyy çok güzel anlatmışsın çok merak ettim gelinliğinibilmiyorumkismile

bende 155 boyundayım kabarık gelınlıklerden hoslanıorum kabarık dıktırcem dıktırcek kadın uzun boylu gıbı gosterecek :D ole dedı bana gelınlıkcı

bende çok kabarık diktirmicem ve bende 1.55 im birazda kuyruklu olcak arkası ama bakalım nasıl durcak
kafam karıştı şimdi kuyruklu olmasamı kısamı gösterir kuyruklu olursa acaba

kızlar benim boyum 1.60 çok kabarık olmayan bir gelinlik tercik ettim çok hafif kuyruğu vardı öyle bir gelinlik çok hoş duruyor

kızlar gelinliğin eteğinin bayağa yıkardan olması lazım bu şekilde bacaklarınız uzun görünür...yoksa bayağa aşşağıdan olursa bacaklarınzı zaten kısa o şekilde hepten kısa durur...meselea ben 165 im normalim ama biraz daha kısa olmak isterdim topuklu ayakkabı giyebilmek için...oyzüden etek kısmım aşağıdan olmalı yoksa hepten uzun dururum ki uzun olmaktan nefret ediyorum:(

öncelikle minyon biri olarakkkk 2.5 aylık evli biri olaraktan gelinligimin etegiii tarletanın bitiminden daha uzun ve kuyrukluydu.belden sonra hemen açılan geniş etegim yoktu yavaş yavaş aşagı dogru genişliyen tülden bi etegim vardııı..duvagımda kısa olunca baya uzun durdum:)hatta babet giydimmm 158 lik boyuma ragmen:)

Kesinlikle bombeli ve cok kabarık modeller olmamalı.
Tek parca olmalı. Sadelikten yanayım tas olmayabilir benimkinde :)
Direkt düz straplez pek begenmiyorum farklı modeller daha cok hosuma gidiyor .

Kızlar 1.57 yim ve 45 kiloyum. Yalnız nişanlım saolsun, topukta sınır tanımayarak 1.70 i biraz geçmeyi düşünüyorum :)
Beğendiğim gelinlik üstü drapeli, altı da kabarık tülden ve taşlı olacak inş.Kapalıyım ve duvağımı da kısa istiyorum. Herşeyi fiziğime göre uyarladım ama kabarıktan vazzgeçemiyorum; vazgeçemem de.Başka türlü düşünemiyorum yani gelinliğimi :) Siz ne dersiniz??Bu topukla da manipule edemez miyim boy meselesini?

bende minyon biri olarak
şunları belirtiyim eteğin başlama hizası kalça gibi olmalı(topuklu ayakkabıda giyilecekse bacak boyunu orantılı tutmak için) kalçadan sonra hafif açılan tül etek gayet güzel durur,işleme düşünülüyorsa boyuna kullanılmalı.

Kızlar 1.57 yim ve 45 kiloyum. Yalnız nişanlım saolsun, topukta sınır tanımayarak 1.70 i biraz geçmeyi düşünüyorum :)
Beğendiğim gelinlik üstü drapeli, altı da kabarık tülden ve taşlı olacak inş.Kapalıyım ve duvağımı da kısa istiyorum. Herşeyi fiziğime göre uyarladım ama kabarıktan vazzgeçemiyorum; vazgeçemem de.Başka türlü düşünemiyorum yani gelinliğimi :) Siz ne dersiniz??Bu topukla da manipule edemez miyim boy meselesini?

topukla edersin canım kısa duvak zaten uygun olur kızlar nacizane gelinlikci biri olarak bu kurallarda cok takılı kalmayın derım oyle ksıılergelıyorkı bana kısacık boyları ıl egıydıklerı gelınlıgı okada rguzel tasıyorlarkı benden sıze tavsıye dolasın once tum renk ve model gelınlıklerı deneyın ondan sonra etek kabarıkmı yoksa duzmu karar verın rengede aynı sekılde evet bu saydıklarınız genel kuralalrdır secım yaprken hepınıze mutluluklar dılerım:))))

Back