minnakprensesin cicişleri :)

2013-R~1.JPG
53426.jpg
998682_10201211217429803_170672929_n.jpg
hfhf.png
hyrfh.png
rationellportatifrafcop.jpg
untitled.png

Sagol cnm..
koctasdan 190tl ye aldim
Essede de var ama orda daha phali..
yakndan gorunce iyi biz secm yaptm dedim.ayaklari filan baya saglam
evet biliyorum canım bayağı sağlam bende nasipse bundan alacağım ama internette daha uygun fiatlarada ar netten alacağım ben galiba...güle güle kullan şimdiden...

evet biliyorum canım bayağı sağlam bende nasipse bundan alacağım ama internette daha uygun fiatlarada ar netten alacağım ben galiba...güle güle kullan şimdiden...

Ben internete masa konusunda nedensw guvenemedim.bak elektronige kdr aldim ama utu masasinda tereddutlerim vardi.gvardi.gazellanin bikac modeli var cnku.gormek istedim. Bi de duser filan kargoda .nne bileyim iste :) kuruntu yaptm baya yani bu konuda..

netten fotosunu bulamadım..halbukim az önce mağazadan aldım :)
kirli kaşıklık
20150513_193051.jpg

esseden aldığım çay tabakları
635618450623197774.JPG

ve kına için yaknlarıma dağıtmak için ellerimlen yaptığım magnetli aynalarımız
IMG-20150509-WA0007.jpeg

Evlenmedin mi gız sen daha :KK48: ne güzel şeyler almışsın benimde haftaya istemem var senin 2014'te almaya başladığını görünce tırstıım napsam bende mi dalsam cumburlop diye :confused::KK48:

Evlenmedin mi gız sen daha :KK48: ne güzel şeyler almışsın benimde haftaya istemem var senin 2014'te almaya başladığını görünce tırstıım napsam bende mi dalsam cumburlop diye :confused::KK48:
ay tanışıokmu yaa :confused: nickin hiç tanıdık gelmedi de..
.ya 2014 ama ağustosda almaya başladım :) o zmndan bu yana baya yol katetmişim valla :KK49:

minnakprenses .!.:
ay tanışıokmu yaa :confused: nickin hiç tanıdık gelmedi de..
.ya 2014 ama ağustosda almaya başladım :) o zmndan bu yana baya yol katetmişim valla :KK49:
Yok canım tanışmıyoruz tamamen benim şapşallığımdan kaynaklı:-) Bence çok zevklisin:KK37:

her aldığım pijamnın fotosunu arayamıom bazen üşeniyorum :)
ama bunları paylşmsam olmazdı :)

dagiden aldıklarım
üçlü takımım
1.jpg
2.jpg

bu da sabahlık ve gecelik
afaf.jpg
4.jpg

şortlu
fsfa.jpg

aşkıma aldığım 3 lü takım
asfsg.jpg