Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ksinlikle bedenine göre almalısın küçük yada büyük değil,cup numaranı bilmiyorsan internetten öğrenebilirsinarkadaşlar minimizer südyen alırken normal göğüs bedenine göremi alıyoruz yani normla südyende ben 95 giyiyorum 95 mi alıcam
teşekkür ederimksinlikle bedenine göre almalısın küçük yada büyük değil,cup numaranı bilmiyorsan internetten öğrenebilirsin
aldınmı südyenarkadaşlar minimizer südyen alırken normal göğüs bedenine göremi alıyoruz yani normla südyende ben 95 giyiyorum 95 mi alıcam
yeni inciyi de meth ediyorlar,ben netten 3 adet kom südyen aldım ama en az 2..3 sene giderteşekkür ederim
hayır henüz almadım ama alırken denetirlermi acabaaldınmı südyen
tüm mağazalarda deneyebilirsin,ben artık denemiyorum,komda 8 b bana oluyor çünki yıllardır kullandığım için,küöük gösteren diye sor istersen,hayır henüz almadım ama alırken denetirlermi acaba
bende kom almayı düşünüyorum ben hep normal içi boş olan südyenlerden kullandım ama kilo alınca göğüsler iyice büyüdü eskiden daha zayıfkende büyüktü ama 3 5 kilo alınca cok daha büyük oldu birazda sarkma var oyüzden hem toparlasın hemde küçük göstersin istiyorum inşallah uygun bir südyen bulurunyeni inciyi de meth ediyorlar,ben netten 3 adet kom südyen aldım ama en az 2..3 sene gider
kompedan mağazasında denemek istemiştim 3 4 yıl önce iç giyim oldugundan yasak demişlerditüm mağazalarda deneyebilirsin,ben artık denemiyorum,komda 8 b bana oluyor çünki yıllardır kullandığım için,küöük gösteren diye sor istersen,
inşallah canım,kom melissa yaz bir bak,hafif süngerli olsun dersen parah var,ben melissa 2 tane aldım birde dışarı giderken ucu belli etmeyen parah bir tane aldımbende kom almayı düşünüyorum ben hep normal içi boş olan südyenlerden kullandım ama kilo alınca göğüsler iyice büyüdü eskiden daha zayıfkende büyüktü ama 3 5 kilo alınca cok daha büyük oldu birazda sarkma var oyüzden hem toparlasın hemde küçük göstersin istiyorum inşallah uygun bir südyen bulurun
fiyatı nedir acaba komdan aldıgınz südyenlerinyeni inciyi de meth ediyorlar,ben netten 3 adet kom südyen aldım ama en az 2..3 sene gider
inan her yerde denetirler olurmu öyle başka yerlere bak ilk kez duydumkompedan mağazasında denemek istemiştim 3 4 yıl önce iç giyim oldugundan yasak demişlerdi
canım 3 ünü kapıda ödeme fiyatı dahil 128 tk ye netten aldım..evdekileri atıcam çöpefiyatı nedir acaba komdan aldıgınz südyenlerin
ben dışarda kullanmak istiyorum evde günlük bez südyen yada normal desteksiz içi boş hafif süngerli südyen kullanıyorum dışarısı için parah mı almalıyıminşallah canım,kom melissa yaz bir bak,hafif süngerli olsun dersen parah var,ben melissa 2 tane aldım birde dışarı giderken ucu belli etmeyen parah bir tane aldım
iyi almışsın canım bende gidicem hafta içi bakalım inşallah istediğimi bulurum :) büyük göğüsler çok zor yaacanım 3 ünü kapıda ödeme fiyatı dahil 128 tk ye netten aldım..evdekileri atıcam çöpe
bakalım inşallah denetirler bu kez :) başka yerden bakıcaminan her yerde denetirler olurmu öyle başka yerlere bak ilk kez duydum
ya rahatsız ediyor insanı,berleiyi de sorarsın 10 sene giyen var çok meth etmişler nette,artık bütçeye göre,yeni incide sağlam diyorlar,komada bakarsıniyi almışsın canım bende gidicem hafta içi bakalım inşallah istediğimi bulurum :) büyük göğüsler çok zor yaa
ben 2 tane olsun sağlam olsun diyenlerdenim yani pahalı olması önemli değil yeterki menmun kalayım :)ya rahatsız ediyor insanı,berleiyi de sorarsın 10 sene giyen var çok meth etmişler nette,artık bütçeye göre,yeni incide sağlam diyorlar,komada bakarsın
göğsünün tam ortasından ve tam altından ölç istersen o zaman sana kolaylık olurbakalım inşallah denetirler bu kez :) başka yerden bakıcam
inşallah aradığını bulursun alırsan buraya yaz tabii biraz iyisi olunca daha çok dayanıyorben 2 tane olsun sağlam olsun diyenlerdenim yani pahalı olması önemli değil yeterki menmun kalayım :)