- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
Bu takımın fiyatı nedir Afroditim tabii bizimkinin daha cinsiyeti belli değil ama aklımda bulunsun...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özelden yazayım canm :)Bu takımın fiyatı nedir Afroditim tabii bizimkinin daha cinsiyeti belli değil ama aklımda bulunsun...
çok güzel ellerinizle sağlık hepsi çok güzel olmuş.Teşekkür ederim begenmenize sevindim
Teşekkür ederim eminim sizinkiler de çok güzeldir paylasirsaniz mutlu olurum tabiki :) dosya yükle yazan yere tıklayıp kendi resimlerinizi en resim seçip yükleyebilirsiniz ancak küçük boyutlu olmaları gerekiyor yoksa hata verirçok güzel ellerinizle sağlık hepsi çok güzel olmuş.
bende yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince.yurt dışındayım fikir olması açısından model atabilirim.sizinki kadar güzel olmasalarda.belki işinize yarar:)
nasıl foto yüklerim bilmiyorum ama tabi isterseniz
tamam teşekkür ederim.yarın müsait bir zamanda deneyeceğim inşallah:)Teşekkür ederim eminim sizinkiler de çok güzeldir paylasirsaniz mutlu olurum tabiki :) dosya yükle yazan yere tıklayıp kendi resimlerinizi en resim seçip yükleyebilirsiniz ancak küçük boyutlu olmaları gerekiyor yoksa hata verir
Güzel olmuş elinize sağlık :)günaydın:))
başardım