• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

minik toprağıma kavuştum

allah kaderli mutlu saglikli bi sekilde buyumesini nasip etsin sana. darisi bizleirn basina olsun insallah. tekrar hayirli olsun

tebrık ederim.allah analı babalı büyütsün inşallah.bakıyorum herkes dogurdu ne guzell.bizim gunler gecmek bılmıyo

canım artık anne oldun ne güzel darısı bizlere inşaallah amin allahım bebegine saglık sıhhat versin güç kuvvet versin inşaallah hayırlı uzun ömürlü olsun analı babalı buyusun hadi bakalım canım benim bizlerede dua et oldu mu allahım sanada saglık sıhhat versin güç kuvvet versin inşaallah amin

Rabbim analı babalı büyütsün tebrik ederim canım...sezeryandan sonra çok ağrın olmadımı canım

ben sezeryanın sonrasından çok korkuyordum 4 gün çok zorlandım yürüyemiyordum hatta yatamıyordum oturarak uyuyordum ama her geçen gün daha iyi oldum şimdi unuttum o acıları

gözün aydın canım çok sevindim Allah anneli babalı büyümeyi nasip etsin darısı bizim başımıza

Canim Gözün Aydin Sağlikla Bebişine Kavuşmussun Allah Anali Babli Büyütsün Darisi Diğer Hamişlerin Bizlerin Başina

canım bıraz gec oldu ama kusura bakma gormedım dogum yazını gozun aydınnnn RABBİM analı babalı buyutsun darısı dıger hamıslerın basına RABBİM onlarada kolay dogumlar nasıp etsınnn

Back
X