Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok tatlıııııııııııı!
Gözlerine bayıldım!
ama ben bu Makbule bacıyı yerim :asigim:
bu kadar tatlı olmak zorunda mı?:1rolleyes:
albüm kapağı da yapmış zaten ilk sayfadaki o uzanmış haliyle çektirdiği fotodan belliymiş artist olacağı :roflol:
şaka bir yana sağlıklı,uzun ve huzurlu bir ömür diliyorum Obama ya pardon Makbule ye ve size :))
ayyyyy bu ne böyleeeeee :1shok: çok çok çok şeker tatlı ya ayy hiç dayanamamm kucima alasım geldi hee kaydirigubbakcemile3
biblo gibi resimlere bak tüüü tüü masallahhh
kaydirigubbakcemile2
ay bende siyamlara benzeyen birman kedilerini çok istiyor ve seviyorum ama beyim almıooo çinçila da olabilirrr çok istiyorum çok :1no2:
Yok böyle bir poz yaawww kaydirigubbakcemile3 Hepsi birbirinden süperdi.Maşşallah
çok değişik yaa maşallah gözler süperr
Makbuş'la forumda gezerken İpek yeni resmimi koysana dedi.(Ciddi ciddi monitörün önüne oturup sayfalara bakıyor,sandalyeden kalktığım zamanda koşup bilgisayara doğru beni taklit eder gibi oturuyor kendisi.)
Yeni çıkacak albümünün kapağı için çektirmiş olduğu fotografı koyuyoruz.Miyavca-pop söylüyor.Ama albüm kapağı biraz arabesk tarzda olacak sanırım,güle sarılmış ufuklara bakan kadın