Minik Siyamlı

Çok tatlıııııııııııı!
Gözlerine bayıldım!

Bazen yanımda otururken "Makbule senin gözlerin lens mi?Bak doğru söyle" diyorum.O saftirik bakışı görmeniz lazım.:roflol:

Ama ben inanmıyorum hala lens olmadığına.Sanırım biz yattıktan sonra çıkarıp kutusuna koyuyor.:uhm:

n5336155397329518622.jpg

w320.png

Makbule ve kankası Farettin

(Burada sanırım özel birşey konuşuyorlardı,ben böldüm.Söyle de git gibi bir bakış atmışlar.)

ama ben bu Makbule bacıyı yerim :asigim:

bu kadar tatlı olmak zorunda mı?:1rolleyes:

albüm kapağı da yapmış zaten ilk sayfadaki o uzanmış haliyle çektirdiği fotodan belliymiş artist olacağı :roflol:

şaka bir yana sağlıklı,uzun ve huzurlu bir ömür diliyorum Obama ya pardon Makbule ye ve size :))

ama ben bu Makbule bacıyı yerim :asigim:

bu kadar tatlı olmak zorunda mı?:1rolleyes:

albüm kapağı da yapmış zaten ilk sayfadaki o uzanmış haliyle çektirdiği fotodan belliymiş artist olacağı :roflol:

şaka bir yana sağlıklı,uzun ve huzurlu bir ömür diliyorum Obama ya pardon Makbule ye ve size :))

Çok teşekkür etti ablası,İpek selam söyle ablaya diyora.s

Albümü çıkınca konsere gelin,orda kuliste yersiniz tombik sirk kedisinikaydirigubbakcemile3

ayyyyy bu ne böyleeeeee :1shok: çok çok çok şeker tatlı ya ayy hiç dayanamamm kucima alasım geldi hee kaydirigubbakcemile3

biblo gibi resimlere bak tüüü tüü masallahhh :nazar:

kaydirigubbakcemile2

ayyyyy bu ne böyleeeeee :1shok: çok çok çok şeker tatlı ya ayy hiç dayanamamm kucima alasım geldi hee kaydirigubbakcemile3

biblo gibi resimlere bak tüüü tüü masallahhh :nazar:

kaydirigubbakcemile2

Ellerinden öper ablası,bal küpü gibi dimia.s

Öpücük siparişlerini topluca alıp öpüyorum,senin yerine de sıkıştırayım birazŞeniz

Yok böyle bir poz yaawww kaydirigubbakcemile3 Hepsi birbirinden süperdi.Maşşallah :nazar:

ay bende siyamlara benzeyen birman kedilerini çok istiyor ve seviyorum ama beyim almıooo çinçila da olabilirrr çok istiyorum çok :1no2:

10fy1.jpg

ay bende siyamlara benzeyen birman kedilerini çok istiyor ve seviyorum ama beyim almıooo çinçila da olabilirrr çok istiyorum çok :1no2:

10fy1.jpg

Birmanlar huy olarak çok ilgi bekleyen bir türmüş geçenlerde kedi türlerine bakınırken dikkatimi çekmişti.

Ama gerçekten dünya güzeli kediler,karşına koy seyret biblo gibia.s

İnşallah eşini ikna edersin lyre:Saruboceq:

maymunum deyince bende maymun görcem diye tıkladım kedi çıktı kaydirigubbakcemile3

Makbuş'la forumda gezerken İpek yeni resmimi koysana dedi.(Ciddi ciddi monitörün önüne oturup sayfalara bakıyor,sandalyeden kalktığım zamanda koşup bilgisayara doğru beni taklit eder gibi oturuyor kendisi.)

Yeni çıkacak albümünün kapağı için çektirmiş olduğu fotografı koyuyoruz.Miyavca-pop söylüyor.Ama albüm kapağı biraz arabesk tarzda olacak sanırım,güle sarılmış ufuklara bakan kadın :nazar:

Poza bak poza..Çoğu değme sanatçıdan alımlı he..Ne kadar sevimli şeyler şu hayvanlar yahu! Neler demek istiyorlar anlatamıyorlar ama sahipleri bakışlarından anlıyor..Ah ..ahh ne zamandır evime bir kedi istiyorum ama eşim çok vurdumduymaz bu konuda:nazar:
Siyam'ları çok beğeniyorum , Van kedilerini de..Geçen de ilçenin birinden geçerken köy kahvesinin önünde Garfield'a akraba olduğunu düşündüğüm bir kedi gördüm alıp getiresim geldi eve ama eşim 'Sahibi vardır.' dedimafoldumben Garfield'ın aynısı ama kedi..Tontonluğu bile..
Neyse, Makbule çok şekermiş nazar değmesin:nazar:
Darısı bana:sinifsinif:

Bu pozuna bayıldım.Kızın çok fotojenik.Reklam ajansına yazdır bari kızını.Mama reklamlarında görürüz artık.Çok tatlı mahşallah:nazar:Şeniz

X