Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım gerçekten çok benziyorlar ama sanki seninki zayıf kalacakmış gibi görünüyor bilemem ama ilk anda öyle bir ifade var sanki.. Ben oğlumun ufaklık hallerini bilmiyorum hiç fotoğrafı da yok elimizde. Bize geldiğinde 6 aylık ve 9 kilo civarındaydı üstelik diyet mama yiyordu ama çocuklarla yaşam ve mama değişikliği fazla kilolarını atmasına yardımcı oldu şu anda 6 kg civarı epeydir tartılmadık belki değişmiştir..
Seninki kaç aylık? Çok güzel maşallah.. Madem konunuz açılmış sık sık fotoğraf bekleriz...
Yatış şekilleride bir harika cidden seviyorlar abuk yatmayı... Çok güzel pozlar vermiş daha oyun bebeği belli bizimki oynamaz hiç çok adam sayar kendini çok ciddidir, arada Yırtık yanından geçerken oynamak ister olduğu kanepede ters dönerek patilerini uzatır ama bizim kız biraz oylarken ayılık yapar ve canını acıtır üzerine atlayıp:mymeka: canını yakar.. Bu yüzden yarım kalır hep oyunları..
Adı bir harika, Makbule heedelikafadulden... Seslenince cevap veriyor değil mi? bizimkide mutlaka cevap verir sanki böyle hııı der gibi çıkarır o sesleri... Pisi pisi diye bir seslenme tarzı varmış bizimki bilmez delikafadulden asla kafasını çevirip bakmaz sadece oğluşum ve oğluma gelir koşa koşa...
Çok şeker maşallah..
Bu da kallisimin kedisi gibi çok asil.. Demek ki bu cinsler böyle oluyo.. Canlı değil de heykel gibiler sanki..
Hani ağır abi havalı..
Seninki de ağır abla :roflol:
Ama bazı pozlar var ki bittim..
1. foto: muhteşem renkli gözler.. deniz kedisi
4. foto: kırmızı örtünün üzerine yan yatması.. O ne sahiden yaaa
Kedilerde de durum böyle midir merak ettim.. Bilmediğim bi'konu.. Kallisimin dediği gibi, seninki daha narin.. Köpeklerde, kız köpekler, erkeklere göre her daim daha narin, daha ince kemik yapısına sahipler.. Kedilerde durum aynı mıdır?
Maşallah..
kuzenimdede var siyam...diğer kediler bi yana siyamlar çok özel ve zarif hayvanlar..resmen muhabbet ediyor..bebek sesi çıkarıyor ınga ınga gibi...ve çok emptaik canlılar..bide hayvanda çözemediğim çok güzel bi koku var..çikolata vanilya gibi bişe...