• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ***minik prensimin cici odası***

Canım çok tatlı olmuş güle güle kullansın bebişin bence çekyatı kaldırma odada kalmak zorunda kaldığında yada altını değiştirirken hakikaten ihtiyacın olabilir.

cerencim güle güle kullanın odanızı oğluşunla ..huzurla büyüsün orda inş....

bu arada bizim beşikte belisten..uyku setlerimizde aynı marka ...ama modeli değişik..bende foto koyacağım sonra inş..
a.s.a.s.:nazar:

Cadıııı çok güzel olmuş oda. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallahhhhhh a.s.
çetin bir mücadele,ve işte sonucu:roflol: gitmeme 1 gün kala-tatlicadiarzu-
çok güzel olmuş cnm ya,güle güle kullanın inş,
çekyatı çıkarmaman iyi olmuş
arada uzanıveririrsin oraya dinlenirsin
bayıldım gerçekten

çok güzel olmuş canım bence de kanepeyi kaldırma lazım olur benimde yerim olsa küçük bi kanepe alacaktımm

cnm çok güzel olmuş güle güle kullansın bebişin..

allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah
çok güzel olmuş maşallah :nazar:
pembe renginden sıkılmıştım fotoğraflara bakınca için açıldı walla
yeşil doğru bir tercih olmuş ellerinize sağlık.... :lepi:

Canım çok tatlı olmuş güle güle kullansın bebişin bence çekyatı kaldırma odada kalmak zorunda kaldığında yada altını değiştirirken hakikaten ihtiyacın olabilir.

cerencim güle güle kullanın odanızı oğluşunla ..huzurla büyüsün orda inş....

bu arada bizim beşikte belisten..uyku setlerimizde aynı marka ...ama modeli değişik..bende foto koyacağım sonra inş..
a.s.a.s.:nazar:

hepinize teşekkür ediyorum kızlar. bide bebişimiz gelseydi, tatlı çığlıkları odamızı doldursaydı:asigim::asigim:

herkesler de kanepe kalsın demiş yahuCADIARZU dursun bakalım şimdilik o zaman.

melincim,bende modeli belişten beğendim. burda mobilyacıya gösterip ona göre yaptırdım. senin resimleri de bekliyoruz meraklaa.s.

bunlar yeni yapıldı da, ancak ekleyebiliyorum teyzoşlar kaydirigubbakcemile4

bu perdemiz.

bu sepet beşiğimiz. burası kayınvalidemin evi olduğundan cibinliğimizi monte edemedik malesef:1no2:

odayı acayip beğendim canım. çok güzel olmuş. benim de hayalimdeki oda yeşil. kıza da uyar erkeğe de. güle güle kullan.

Çok güzel bir oda hazırlamışınsın canım...
Güzel odasın da sağlıcakla büyütürsün inşallah... a.s.

Back