Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ***minik prensimin cici odası***

cerencim

Guru
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2007
2.638
1
316
40
Kahramanmaraş
kızlar, sonunda odamızı yayınlıyorum. daha hala eksiklerimiz var ama, onları tamamlamayı beklesem 3-4 ay sonra koyabilecektim resimlerikaydirigubbakcemile3 yani memlekette doğumu yapıp döndüğümde. çünkü perdemiz, sepet beşiğimiz, bebek arabamız, pusetimiz, kapı süsümüz, bebek şekerimiz vs. hep memlekette, doğumdan sonra buraya gelecek.
onları da daha sonra bir ara eklerim artık.a.s.

bunu yeni aldık.travel sistem bebk arabamız.

bu araba koltuğu ve anakucağımız.

bunlar yeni yapıldı da, ancak ekleyebiliyorum teyzoşlar

bu perdemiz.

bu sepet beşiğimiz. burası kayınvalidemin evi olduğundan cibinliğimizi monte edemedik malesef:1no2:

Son düzenleme:
Cnm Çok gÜsel olmuŞŞŞ gÜle gÜle kullanın ellerınle hazırlamıŞsın cnm
bana nasıp bıle olmadı bırılerı yaptı ben eve gelınce aldım tÜlÜ halı almadım sonra alacaĞım ........
HerŞey olur saĞlık olsun bÖle Şeylerde eksık olunca canını sıkma oranın tek eksıĞı kÜÇÜĞÜn hayırlısı ıle oda gelsın hıÇbır eksıĞı gÖrmeyeceksın.......

avize ve bordür çok anlamlı olmuş...herşeyi çok güzel güle güle kullansın yakışıklı prens...:ecrin_bebek:a.s.

canım güle güle kullansın bebişin odasını çok güzel olmuş bitanem
teşekkür ederim canım benim.
sağlık olsun birsencim,yavaş yavaş bitirirsin sende. şimdi ilgileneceğimiz bebişimiz kollarımızda olmadığı için bunlarla oyalanıyoruz,ama dediğin gibi eminim bebişimi koklayınca hiçbir eksik görünmeyecek gözüme! tek eksiğim, meleğimin cennet kokusu:asigim::asigim:
avize ve bordür çok anlamlı olmuş...herşeyi çok güzel güle güle kullansın yakışıklı prens...:ecrin_bebek:a.s.

cok şekermiş kaydirigubbakcemile2

harika. olmuş canım

teşekkür ediyorum kızlar. inşallah daha iyileri isteyenlerin olsun.a.s.

Ayşecim ben beğendim çok güzel olmuş canım , bordürleri çok güzel seçmişsin,bence o kanepe çok işine yarıyacak atma, ama bebişi yatarak emzirme cnm a.s.

Cadıııı çok güzel olmuş oda. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallahhhhhh a.s.

çok güzel olmuş cnm ya,güle güle kullanın inş,
çekyatı çıkarmaman iyi olmuş
arada uzanıveririrsin oraya dinlenirsin
bayıldım gerçekten

çok güzel olmuş canım bence de kanepeyi kaldırma lazım olur benimde yerim olsa küçük bi kanepe alacaktımm

allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah
çok güzel olmuş maşallah
pembe renginden sıkılmıştım fotoğraflara bakınca için açıldı walla
yeşil doğru bir tercih olmuş ellerinize sağlık.... :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…