Minik prensim annesini hiç üzmedi teyzeleri

Celik198408

Çok mutlu
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2008
1.602
213
648
40
Diğer
canım arkadaşlarım biliyosunuz çarşambadan sonra hafiif pembemsi parlak yapışkanlı akıntım geliyodu ama hiç sancım yoktu bende kendimi kandırdığımı düşünüyodum ama persembe günü akıntı biraz arttı ve sıvıklaştı acaba hafif hafif suyum mu geliyo diye düşünüyodum ama pek heveslenmek istemiyodum sabırsız annemin ısrarlarıyla dr aradım oda nişan geldiğini artvin e gelmeme orda bi yakınımdayada hastane beklememi önerdi bende boş yere o yolu çekmek istemiyodum hala kendimi kandırdığımı düşünüyodum dr rahat edemeyeceğimi sancım olmadığını olunca gelsem olur mu dedim oda su veya sancı gelirse hemen gel dedi perşembe saat 20.00 da tuvalete girdim oturur oturmaz sancı girdi istemsiz olarak kalktım zorla oturmaya çalışırken birden suyum geldi -tatlicadiarzu- her an takipte olan annem tepeme dikilip ne yapıyon bişey varmı dedi bende panik olmasın diye yok bişey dedim kaydirigubbakcemile3 hemen çıktım hazırlandım saçıma fön çektim eşim tv karşısında kestirmiş annem tv seyrediyodu hadi kalkın gidiyoz dedimkötükedihüso inanmadılar hadi cnm dedi eşim şaka yapma dedi valla deyince yalan yere yemin ettmeyeceğimi bildikleri için inandılar eşyaları arabayayüklerken eltim ve kayınvlidemler çıktı tabi ben süslü püslü gülüyom kimse inanmadı:lepi: 20.30 da evden çıktık arabada sancıların başladı 5 dk bi geliyodu ben sancı geldiğinde susuyo gittiğinde ben hariç herkesin paniğine gülüyodum hele annem bi ara evde o odadan odaya koşuyodu annecim ne yapıyosun dedim tuttum bak panik yapma siz güçlü olcaksınız bana destek verecek siniz dedi m tamam tamam dedi öptü ama yine bi koşturmaca içindeydi 21.20 de hastanedeydik 5cm açılma var dediler sancı odasına aldılar ama benim ağrı eşiğim çok yüksek olduğu için hiç bağırmıyorum sancı olduğun da eşimin ve annemin eline sıkıca sarılıyom geçtiğinde 1 -2dk aralarda uykuya dalıyodum bu benim yorulmamı engelledi ama annem ben uyudukça çocuğa bişey oluyo diye korkmuş devlet hastanesi olunca bide benden ses çıkmayınca ne gelen vardı ne giden sonunda baktım annem hemşirelerin odasına dalmış bağıryo niye kimse gelmiyo bi tansiyonuna bişeyine bakın diye hemşire geldikaydirigubbakcemile beni doğum odasına götürdü açılmaya bakalım dedi bişey beklemiyodu ama
aaaa dedi çocuk geiyo çok şaşırdılar 23.10 gibi doğuma girdim 23.30 gibi çıktım :lepi: ebelerin talimatlarını uygulayınca iş birliği içinde halloldu oğluşum bayağı ağladı tabi bende senağlama dışarda annem kayınvalidemde bu arada gerçekten doğum yapacağımı duyunca bizim apartmanda bi koşu hastaneye gelmişlerdi onlar bana ben onlara şaşırdım
şu an azda olsa sütüm geliyo oğluşum çok güzel emiyo benim yalnız dikişlerim acıyo şuan yoksa koşup oynarım doğumda sanırım 7 kilo gitti

yalnız dr hiç gelmedi cuma günü çıkış için saat 4 gibi geldi oda eşim artık çok sinir oldu kaç kere aradık çok ayıp etti her ay düzenli gidiyoduk ve bence sezayanı ısrarla reddettiğim için gör gününü demek için gelmedi
ama ebeler dahi dedi hayatımızda senın kadar güçlü gebe görmedik iy ki normal yapmışsın diye
oğluşumun sünnetini de yaptırdık şuan bi sorun yok çok şükür kendinize güvenin ve normal doğumdan korkmayın siz neye inanırsanız o oluyo inanın oğlumada banada maaşallah darısı bekleyenlerin başına

canım gözün aydın olsun...
allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin insallah....
kacıncı haftada dogdu oğlusun......

Darısı başımıza inşallah. İçim rahatladı biraz. Her doğum korku filmi gibi olmuyormuş demek. Rabbim analı babalı büyütsün hayırlı yazılar yazsın inşallah.

walla çelikcim sen şanslı olanlardansın..
herkese böyle doğum nasip olmaz.
ağrı eşiğinin yüksek olması da cok öenmli faktör..

cok sevindim sen de kavuştun kuzucuğuna..
hadi koklaşın bakalım:))

gözünüz aydın allah sağlıkla huzurla büyüdüğünü görmeyi nasip etsin hayırlı bi evlat olur inşallah darısı başımızaaa

bebeğim 38+5 te doğdu sancı çekerken doğum yaparken çok dua ettim Allah ım sen bütün hamileleri kolayca kurtar isteyen herkese nasip et diye inş kabul olur

tebrikler canım Allah anneli bablı büyütsün öpüyoruz meleğini ve seni oğlumla

arkadasim öncelikle böyle güzel pozitif bir dogum öyküsü okumak nasil iyi geldi,huzur verdi anlatamam...cok tesekkürler paylasimin icin...

Allah bagislasin,anali babali bütün kötülüklerden uzan büyüsün insallah yavrunuz..

hayirli olsun :)

allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza inşallah...bende devlette doğum yapacağım ve inşallah dr um senin gibi muamele yapmaz...sezeryan diye ısrar etmesinden orkuyorum bende..normal doğum istiyorum...umarım seninki gibi kolay bir doğum yaparım..bu arada kaç haftalıkken doğum yaptın

Gözün aydın Çelik'cim.Bir maşallah çekeyim oğluşunla sana

Anladığım kadarıyla rahat bir doğum olmuş.Normal doğumu yaşayabilen şanslı annelerden birisin bence.Normal doğum yapmayı başardığın için ayrıca tebrik ederim.Cesaretin herkese örnek olmalı.

Doktor gerçekten ayıp etmiş ama acaba normal doğum yapacağın için mi gelmedi diye düşündüm.Çünkü duyduğum kadarıyla devlet hastanesinde doğum normal olacaksa ebeler doktoru doğumhaneye almıyorlarmış.Yine de gelebilirdi tabii.

Allah analı babalı büyütsün oğluşunu.
Sağlıklı büyüsün inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…