• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları minik oglumun odasi ve lavantalarina bakar misiniz teyzeleri?

pardon canım ya markasını yazmışsın zaten mesajı şimdi gördüm. bende sitelerde çocukça mağazasından almayı düşünüyorum takımlar 3000 ytl civarıydı ama seninkiler gibi çok şirindi aldığın mağazayada gidip bakayım

pardon canım ya markasını yazmışsın zaten mesajı şimdi gördüm. bende sitelerde çocukça mağazasından almayı düşünüyorum takımlar 3000 ytl civarıydı ama seninkiler gibi çok şirindi aldığın mağazayada gidip bakayım

cocukcadakileri de gormustum,onlar da cok guzel ve kaliteli,bir de gorkem var, o da cocukcanin oldugu sokakta ama daha asagida kaliyor, bu uc markaninkiler gercekten hosuma gitmisti, fiyati daha uygun diye bunu sectik canim

herşey cok güzel bnde beyaz aldım oda takımını çok iç açıcı şekerlerinde süper yaaaaa...

sağlıkla büyüsün bebeğin alllah uzun ömürler versin güle güle kullansın

Ayyy çok güzelmiş... Hemen çocuk yapasım geldi valla. Seneye kadar nasıl bekleyeceğim ben. Allah bebeğinin güle güle sağlıklı bir şekilde kullanmasını nasip etsin inşallah..Hayırlı doğumlar olsun. Artık ben hamileyken fikirler verirsiniz kızlar bana..

Ayyy çok güzelmiş... Hemen çocuk yapasım geldi valla. Seneye kadar nasıl bekleyeceğim ben. Allah bebeğinin güle güle sağlıklı bir şekilde kullanmasını nasip etsin inşallah..Hayırlı doğumlar olsun. Artık ben hamileyken fikirler verirsiniz kızlar bana..

yap yap hic durma, karnindayken bile guzel, kimbilir dogunca nasil guzeldir

Back