- Konu Sahibi Ihlamur_sokak
Hepinize cok cok teşekkur ederim♡ kural ihlali aldığım için( sanirım hatali yere konu açtığım ıçin) cevap veremedim. Tek tek yeni mesajları okuyacağim☆
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seçtiğiniz isimleri bende beğenmedim. Sonuna can, naz, nur eklenen isimleri hiç sevmem. Heleki erkekte büyüdüğünde çok kötü bence. Barış koyarım ben olsam. Ne güzel isim bayılırım oğlum olsa hiç düşünmem. Arda, oğuz, tolga, alper, yaman erkek için çok güzel isimler.
Ben erkek olursa Kağan, Ayaz, isimlerini düşünüyorum. Ama mustafa, Ahmet. Hüseyin isimlerini de severim. Kadirhan adı da güzel geliyor kulağa.
Çok güzel isimmiş hemen söyledim eşime ama iş yerinde hiç sevilmezmiş Allahım boşver onu diyorum yok çok teşekkür ederim♡Seçtiğiniz isimlere istinaden asaf diyorum
Mahmudcan derkencocugun hayatini mahvetmek istiyorsaniz koyun tabi nolur sacmalamayin tamam yeni nesil isim koymayin istemiyorsaniz da o nedir ya mahmudcan diye arkadasim olsa valla dışlarım.
Mahmudcan çevremizde bolca tüketilen isimlerden değilmi sizce , oğlumun adı Enes bu arada fikir olsun
Burak, Zafer, ..
Evet Mahmudcan ve Agah coooook eski duruyor . Isim cok onemli cocugun karakterini asiri agir ,yasli bir hale getirebilir bu isimler
Tuğra ,Alp ,Alperen ,Kaan favori isimlerim.İsmin Türkçe olması benim için önemli
Merhaba. Bebeginiz saglikla gelsin.Ama bu isimleri lutfen koymayin. Ozellikle Mahmudcan. Can ve Mahmud hiç uymamis. Filmlerdeki komik cocuk isimleri geldi aklima. Burda yazilan isimler cok guzel..Onlardan dusunun.Asaf,Kenan,Kerem,Mirza,Sinan,Buğra,Tarık...[/QUOTE
gerçekten cok güldüm ben de, şimdi bakınca birden öyle geldi:)) tamam Mahmudcan kesin elendi zaten Mirza ismi çok güzel onu listeye aldık:)
Coook onem veriyorsunuz da mi Mahmud dusundunuz peki? :)Çoook çook önem veriyoruz biz de Türkçe ve kuvvetli bir isim olmasına. Alp- alperen çok güzel isimler
Coook onem veriyorsunuz da mi Mahmud dusundunuz peki? :)
Mahmud Ozturkce degil ve de b,c,d,g gibi haflrflee Turkce ses sistemine uymasi icin sert sessizlerle yazilir zaten. Mahmut'tur o yani.
Ayrica Mahmudcan kulaga hic hos gelmiyor ne yazik ki.
Alp
Demir
Uras guzel bence
Mahmaudcandan çok çok iyi sağlıkla buyusun pamirEski mesajlara bakarken duygulandim♡ oğlum 5 yaşında oldu bile ve adı Pamir♥︎