Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çocuk Hastalıklarıminik ogluma dualarınızı bekliyorum.
iyi allaha şükür hâlâ hastanede ama diyaliz ile devam ediyor yasam mücadelesi veriyor çok dirençli savaşçı yaşamak için çırpınıyor emar çekildi yarın onun sonuçlarına gore tedavi yöntemi seçilecek
iyi allaha şükür hâlâ hastanede ama diyaliz ile devam ediyor yasam mücadelesi veriyor çok dirençli savaşçı yaşamak için çırpınıyor emar çekildi yarın onun sonuçlarına gore tedavi yöntemi seçilecek
minik oğlum hamileliğimde suyum olmadan büyümeye çalıştı ve dünyaya geldi böbrekleri çalışmıyor idrar yolları yok dedi doktorlar yoğun bakımda yaşam savaşı veriyor onu kaybetmek istemiyorum minicik bedeniyle birsürü cihaza bağlı her tarafında kablolar damar yolları var sizden bizim bu büyük savaşımızda dualarinizla destek olmanız rabbim sesimizi duyar evladımı oğlumu bana bağışlar inşallah.