- 24 Mayıs 2019
- 24
- 28
- 8
- 24
- Konu Sahibi ddemyrtsvr10
-
Ah kuzum benim yadoktorlar umutsuz konuşuyor dün gittik minigimi görmeye doktor bobrek ve idrar yolları olmadan yaşaması imkansız bu kadar yaşayacağını bile tahmin etmiyorduk dedi suanlik hayatta tutuyoruz hazırlıklı olun dediler yavrumun heryeri ödem yapmış şişmiş ağzı yüzü kan içinde yara olmuş çok zor onu öyle görmek kaybedecegimi düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum .
Allah bebeğinizi size bagislasin. Şafi ismiyle şifa versin inşallah. Sizlere de sabir diliyorum.doktorlar umutsuz konuşuyor dün gittik minigimi görmeye doktor bobrek ve idrar yolları olmadan yaşaması imkansız bu kadar yaşayacağını bile tahmin etmiyorduk dedi suanlik hayatta tutuyoruz hazırlıklı olun dediler yavrumun heryeri ödem yapmış şişmiş ağzı yüzü kan içinde yara olmuş çok zor onu öyle görmek kaybedecegimi düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum .
çınar umut koyduk adınıAh kuzum benim yacok cok uzuldum gercekten. Benim kucuk oglumda cok erken dogdugu icin oda hastanede oyle kablolar damar yollar felan yatiyordu. Sizi azda olsa anliyorum. Rabbimden umit kesilmez insAllah Safi ismiyle acil hayirli sifalar verir oglusuna, acaba cok ozel degilse oglunuzun ismini ogrenebilirmiyim ? Ismiylede dua etmek istiyorum gercekten cok uzuldum cunku adiniza. Cocuklarla imtihan olmak cok ama cok zor. Rabbim bizi cocuklarimizla sinmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?