• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları minik ogluma dualarınızı bekliyorum.

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ddemyrtsvr10

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2019
24
28
8
24
minik oğlum hamileliğimde suyum olmadan büyümeye çalıştı ve dünyaya geldi böbrekleri çalışmıyor idrar yolları yok dedi doktorlar yoğun bakımda yaşam savaşı veriyor onu kaybetmek istemiyorum minicik bedeniyle birsürü cihaza bağlı her tarafında kablolar damar yolları var sizden bizim bu büyük savaşımızda dualarinizla destek olmanız rabbim sesimizi duyar evladımı oğlumu bana bağışlar inşallah.

Minik yavrunuzun en kısa zamanda sağlığına ve kucağınıza dilerim. Acil şifalarınız olsun.

Rabbim ya Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah şimdi 7 Fatiha 7 ya Şafi gönderiyorum meleğine inşallah hemen etkisini gösterir kızlar hadi hepimiz yüklenelim duaya okuyabilen 7 Fatiha 7 ya Şafi okuyup göndersin arkadaşım sende güçlü dur yavrun gözlerine bakınca o gücünü görsün

Amin canım çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkesin kucağını çifter çifter doldursun inşallah yavrumuzada şifa versin tez vakitte

doktorlar umutsuz konuşuyor dün gittik minigimi görmeye doktor bobrek ve idrar yolları olmadan yaşaması imkansız bu kadar yaşayacağını bile tahmin etmiyorduk dedi suanlik hayatta tutuyoruz hazırlıklı olun dediler yavrumun heryeri ödem yapmış şişmiş ağzı yüzü kan içinde yara olmuş çok zor onu öyle görmek kaybedecegimi düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum .

doktorlar umutsuz konuşuyor dün gittik minigimi görmeye doktor bobrek ve idrar yolları olmadan yaşaması imkansız bu kadar yaşayacağını bile tahmin etmiyorduk dedi suanlik hayatta tutuyoruz hazırlıklı olun dediler yavrumun heryeri ödem yapmış şişmiş ağzı yüzü kan içinde yara olmuş çok zor onu öyle görmek kaybedecegimi düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum .
Ah kuzum benim ya :( cok cok uzuldum gercekten. Benim kucuk oglumda cok erken dogdugu icin oda hastanede oyle kablolar damar yollar felan yatiyordu. Sizi azda olsa anliyorum. Rabbimden umit kesilmez insAllah Safi ismiyle acil hayirli sifalar verir oglusuna, acaba cok ozel degilse oglunuzun ismini ogrenebilirmiyim ? Ismiylede dua etmek istiyorum gercekten cok uzuldum cunku adiniza. Cocuklarla imtihan olmak cok ama cok zor. Rabbim bizi cocuklarimizla sinmasin :(

Allah bebeğinizi size bagislasin. Şafi ismiyle şifa versin inşallah. Sizlere de sabir diliyorum.

Ah kuzum benim ya :KK43: cok cok uzuldum gercekten. Benim kucuk oglumda cok erken dogdugu icin oda hastanede oyle kablolar damar yollar felan yatiyordu. Sizi azda olsa anliyorum. Rabbimden umit kesilmez insAllah Safi ismiyle acil hayirli sifalar verir oglusuna, acaba cok ozel degilse oglunuzun ismini ogrenebilirmiyim ? Ismiylede dua etmek istiyorum gercekten cok uzuldum cunku adiniza. Cocuklarla imtihan olmak cok ama cok zor. Rabbim bizi cocuklarimizla sinmasin :KK43:
çınar umut koyduk adını 😔

Rabbim minik yavrunuza şafii şerifi ismi hürmetine şifalar ihsan eylesin o minicik bedenine güç kuvvet versin size bağışlasın inşaallah

Back