• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minik mucizem Keremim böyle dünyaya geldi.

htcydmr

Keremime kardeş geliyor :)
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2011
1.047
376
198
37
HEP BURAYA DOĞUM HİKAYEMİ YAZMAK İSTERDİM HAMİLEYKEN.

1 ağustosta regl olmam gerekiyordu ama olmadım hamile olduğumdan emindim sanki. 1 gün geçti eşime dedim bana bir test aldı. 3 ağustosta testi yaptım çift çizgiyi gördüm o an insan donakalıyor ne yapacağını bilemiyor büyük bir mutluluk heyecan korku karmakarışık duygular içerisinde çıktım lavobodan.eşimin yanına gittim inanamadı birbirimize sarıldık gözlerimiz dolu dolu.
Bebeğim bana pek sıkıntı yapmadı son aya kadar hiç bulantım olmadı mide yanmam filan. son ay kalça ağrısı bel ağrısı başladı. hamileliğim boyunca hep doktor hastane araştırdım. Özelde yapmak istemedim sezeryan yaparlar diye hep normal doğumu savunmuşumdur ve istemişimdir.
daha 37.haftamda çatı muayenesi yapıldı o gün hafif kan geldi benim o gece nişanım geldi galiba. bir yandan da oğluşuma bişi olacak diye korktum kanama olunca. bebişimin hareketleri de azalmaya başladı. son zamanlar hep oğlum için endişelerle geçti.bir gece sancılandım bebek geliyor dedim neredeyse gece kaldıracaktım herkesi sabah gittik ne sancı ne açılma ne birşey geri eve geldik. daha 38.haftadaydık. ama doğumun yaklaştığını hissediyordum.

o büyük gün.
benim minik kuzum sabırsız çıktı ve 2 hafta erken geldi dünyaya. hamileliğim boyunca hiçbir zorluk çıkarmadı bebeğim son 1 ay hariç o kadar olur ama değil mi. son birkaç gün sancılarım vardı gece 10 dk da bir 5 dkda bir sancılarım oldu neredeyse kalkıp hastaneye gidecektim sabah gittik ne sancı var ne açılma 25 mart pazar günüydü.o gün boyunca ve gece boyunca sancılarım vardı vee sabah tam 8 de suyum geldi pıt diye kalktım doğru banyoya ama nasıl gidiyor.Evdekileri çağırdım hazırlık başladı baktım herkes sakin sakin birşeyler yapıyor sancım var canım acıyor ee hadi dedim. eşimi aradım o Iğdırdaydı suyum geldi doğurcam galiba dedim. neyse çıktık yola arabayla 10 dklık mesafe ama trafik var zaman geçmiyor filmlerdeki gibi ya yolda doğurursam diyorum :)keyfim yerinde bebeğime kavuşacağım için hiç korkmuyorum. neyse hastaneye gittik hazırlıklar yapıldı (kan alırken bayıldım bu arada ) doğum odasına alındım bir saat bile geçmedi suni sancı verdiler. o kadar sancıdan sonra bebekte taşikardi oluştu kafası şişmeye başladı sezeryana alınması lazım dediler tamamen sezeryana karşı olan ben o kadar sancıdan sonra gık bile diyemedim ameliyataneye gittik sanki hepsi melekti çok iyilerdi. ben beni uyutun diye yalvardım çok yorulmuştum korkmuştum belden uyuşturdular yatırdılar sonra uyumuşum. bir uyandım dikişi yapıyorlar hemen bebeğimi sordum iyiymiş götürmüşler .hala içime dert olur bebeğimi doğar doğmaz görmek istiyordum göremedim kısmet değilmiş.( sezeryanım çok rahattı uyandıktan sonra çok iyiydim. )bebeğimi görmek için sabırsızlanmıştım getirdiler o güzel gözler cin cin bana bakıyor göğsümü verdiler Allahım ne değişik bir duygu ne güzel mutluluk yavruma kavuştum sen tüm zorluklara acılara değersin 26.03.2012 14.53de 3030 gr doğdu bebeğim.Allahıma şükürler olsun ki beni anne yaptı değeri ölçülmez pahabiçilmez birşey bu.

Son düzenleme:
Hoş geldim Kerem bebek :)
Anneler doğum hikayelerini anlattıkça insanın hemen evlat sahibi olası geliyor vallahi :)

Kan alırken bayıldım demişsin,normalde de kan alırlarken bayılıyor muydun ?Ben de kan aldırırken bayılıyorum da :/

Hastaneye,doktorlara rağmen sağlıklı doğmuş bebeğin çok şükür,Allah analı-babalı,sağlıklı-sıhhatli büyütsün inşallah :)

Anneler doğum hikayelerini anlattıkça insanın hemen evlat sahibi olası geliyor vallahi :)

Kan alırken bayıldım demişsin,normalde de kan alırlarken bayılıyor muydun ?Ben de kan aldırırken bayılıyorum da :/

Hastaneye,doktorlara rağmen sağlıklı doğmuş bebeğin çok şükür,Allah analı-babalı,sağlıklı-sıhhatli büyütsün inşallah :)

Hoş geldin diyecektim :D

maşallahhhhh.....:nazar::nazar::nazar:
hayırlı, sağlıklı bi evlat olsun inşallah her zaman...

önemli olan da oğluşumn sağlığı gerçekten de. evet kan alınırken bayılıyordum ama aç isem. ben hep kanlarımı yatarak aldırdım o zaman hiç birşey olmamıştı. Ama kimse korkmasın doğumdan benim ki şanssızlıktı biraz da hastaneyi öğrenmek isteyenlere bilgi olsun diye yazdım..

maşallahhhhh.....:nazar::nazar::nazar:
hayırlı, sağlıklı bi evlat olsun inşallah her zaman...
divine_time

Alalh sağlıklabüyütmeyi nasip etsin...

akandeniz

maşallahhhhh.....
hayırlı, sağlıklı bi evlat olsun inşallah her zaman.

Sağolun arkadaşlar Allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın.yok böyle mutluluk böyle sevgi. aşk meşk para pul herşey boş. tüm acılara ağrılara değer.

önemli olan da oğluşumn sağlığı gerçekten de. evet kan alınırken bayılıyordum ama aç isem. ben hep kanlarımı yatarak aldırdım o zaman hiç birşey olmamıştı. Ama kimse korkmasın doğumdan benim ki şanssızlıktı biraz da hastaneyi öğrenmek isteyenlere bilgi olsun diye yazdım..

geçmiş olsun belkide ilk defa gittiğin için hastaneyi sevmemişsindir amabütün donanımlarıyla anne ve bebeği düşünen iyi bi hastane ordaki doğumhane olsun sancı odası olsun dr lar ilgilenirler fakat heran açıklama yapamazlar 2 çocuğumuda orda doğum yaptım 3 olsa gene yaparım oğlumda premature doğdu 32 haftalık eğer ilgilenmeselerdi normal doğum yaptırmak isteselerdi ve dikkat etmeselerdi dayanamayacaktı o kadar hasta var hepsiyle ayrıntılı uğraşsalar dr yetmez Allah bebeğine sağlık versin ilgilenmeyen bi dr iiçinde hepsini yargılama özele gidip rezil olanları bi okusan topiklerde aklın şaşar tekrar geçmiş olsun sana

geçmiş olsun belkide ilk defa gittiğin için hastaneyi sevmemişsindir amabütün donanımlarıyla anne ve bebeği düşünen iyi bi hastane ordaki doğumhane olsun sancı odası olsun dr lar ilgilenirler fakat heran açıklama yapamazlar 2 çocuğumuda orda doğum yaptım 3 olsa gene yaparım oğlumda premature doğdu 32 haftalık eğer ilgilenmeselerdi normal doğum yaptırmak isteselerdi ve dikkat etmeselerdi dayanamayacaktı o kadar hasta var hepsiyle ayrıntılı uğraşsalar dr yetmez Allah bebeğine sağlık versin ilgilenmeyen bi dr iiçinde hepsini yargılama özele gidip rezil olanları bi okusan topiklerde aklın şaşar tekrar geçmiş olsun sana

belki size iyi denk gelmiştir.insan yerine koymuyarlar bir cvp vermek 1 snlerini bile almaz .hiç gerek yokken 37.haftada çatı muayenesi yaptılar belki o doğumu tetikledi 38. haftada doğumum oldu.ben yaşadıklarımı anlattım az bile anlattım .neyse oğluşumm sağlıklı ya o bana yeter.

Back