Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok cici,çok şirin,güle güle sağlıkla büyüsün odasında,ayakkabılarına bayıldım bu arada,insanın çocuk dogurası geliyor valla![]()
çok güzel olmuş canım güle güle kullanın ana kız ALLAH bebeğine uzun ömürler versin banada güzel fikir verdin
Oyy oyy ne güzel olmuş... Canım allah anneli babalı büyütmek nasip etsin...
Kızlar sızlere fıkır verebldysem ne mutlu bana cnm kedılı stker her yerde bulablrsn.pazarda bıle cnm bana hedıye geldı.nerdn aldgnı blsem yonlendrırdm.daha iyi sızlern olsun kızlar cok tesk ettk.kızımla sızınkılerde tamamlanınca beklyorus fotolarıduvar sticklerine bayıldımmm kedili olan. nereden bulunur???????
Rabbim sağlıklı uzun ömür versin.
![]()
Oda dizaynı çok beğendim. Kullanışlı :)
canm malesef kapı susunu ben yapmadım netten sıparsle aldım buarada cok tesk ederim kızlarSelam canim, kizin huzurla saglikla buyusun odasinda
bisey sorucam, ben yurtdisindayim cevremdeki bebek magazalarina baktimda goremedim, kapi susunu kendin mi yaptin yoksa hazir mi ? Umarim kendin yapmissindir da bende yaparim ogrenip :44::26:
benimde kizim olucak insallahRabbim banada sihhatli saglikli kucagima almayi nasip etsin insallahhh
![]()
cok saol cnm bılıyorum saten ama duvarım kucuk dıye bole yapmak zorunda kaldım oyusden :)Eki Görüntüle 233236 bu resimde ayrıntılı var kolay gelsin