ben de aynen oğlum 3.5 yaşındayken ikinciye niyetlendik.Spirali çıkarttırdım 6 ay sonra hamile kaldım bir türlü kese görünmedi sonuçta 8 haftalıkken dış gebelik oldugu anlaşıldı sağ tüpüm alındı.3 ay sonra tekrar hamile kaldm bu sefer de düşükle sonuçlandı ondan 3.5 ay sonra normal gebeliğim oldu.Yani çocugum varken ilkinde kazarayla kolayca hamile kalmışken neden böyle oldu anlamadık biz de ...
Ilk çocuğuma hamile kaldim ve dogum yaptım ama 2.de 3.de olmadi yeni yeni duymadığımız şeyler çıkıyor ortaya hsg nedir bilmezdim dis gebelik hicc aklimin ucundan dahi gecmezdi kurtaji hicc olacagim aklima gelmezdi inanir misiniz ikinci gebeligimde kalbi durdugunda o ne ya dedim nasil duruyor dedim onu bile ilk orada öğrendim sandim ki sadece benim basima geliyor Allah sabir versin ne desem bis bende yaşıyorum ayni şeyleri aklimdan çıkmıyor
Allah yardımcın olsun.canim sag salim kucağına alirsin insallahBenim ilk gebeligim sorunsuzdu.kızım 3 yaşına geldiğinde ikinci bebek için korunmayı bıraktım.5 yıl içinde 1kimyasal,1düşük ve 1 kürtaj yaşadım. Sorun pihtilasmaymis. DR.a sorduğumda ilk lerde sorun çıkmıyor genelde demişti ve kızımın bir mucize olduğunu söyledi. Şimdi ikinci mucizemi saglikla kucağıma almak için dua ediyorum .Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin hayirlisiyla
Kizlarr neyi farkettim biliyor musunuz hep ikinci icin üzülüp duruyoruz bizim 1 çocuğumuz daha var Allahin gücüne gider kızlar ben de hep uzuluyorum ağlıyorum ama Allah bize 1 ewlat bağışlamış zaten sağlıklı sihhatli ona sukretmesini bilelim öncelikle cok korkar oldum surekli kizima sariliyirum dua ediyorum psikolojim iyice bozuldu siyiracagim diyorum bazen kendine gel Allah sana 1 ewlat layik görmüş önce onun kıymetini bil SÜKRET
Benim ilk gebeligim sorunsuzdu.kızım 3 yaşına geldiğinde ikinci bebek için korunmayı bıraktım.5 yıl içinde 1kimyasal,1düşük ve 1 kürtaj yaşadım. Sorun pihtilasmaymis. DR.a sorduğumda ilk lerde sorun çıkmıyor genelde demişti ve kızımın bir mucize olduğunu söyledi. Şimdi ikinci mucizemi saglikla kucağıma almak için dua ediyorum .Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin hayirlisiyla
Amin insallah. Hergun Clexane 0,4 igne ,coraspin,folidoce kullaniyorum.folidoce ve coraspine hamilelik planlarken başlattı dr.um.hamile kaldigimi ogrenir ogrenmez de igneye basladimRabbim sağ salim kucağınıza aldırsın inşallah peki ilaç kullanıyormusunuz ve gebe kalmadanmı başladınız bende pzt sorcam dr a hangi testler gerekiyor pıhtılaşma için falan
Amin insallah. Hergun Clexane 0,4 igne ,coraspin,folidoce kullaniyorum.folidoce ve coraspine hamilelik planlarken başlattı dr.um.hamile kaldigimi ogrenir ogrenmez de igneye basladim
Bende senin gibi 9 haftalikken kaybettim ve banada test yapmadilar bir kayip daha yasamam gerekiyomusBelki bu coraspirin ve iğne kullanımı gerekliydi bende de ki okadar söyledim önceki gebeliğim de 9 haftalık kalp atışı alamadık diye bu sefer gerekli testleri yapalım diye illaki bi kayıp daha yaşamam mı gerekiyordu araştırılması için onlar için sorun yok maalesef olan bize oluyor
Maalesef üç kurtaji belgelemen gerekiyor devlet hst.de bu testi ücretsiz yaptirman için. Ben özelde 200tl ye yaptırdım geçen sene.tabi dr.umda özelde.Rabbim bunu unutturacak acı yaşatmasın herşeye rağmen şükür et.en kısa zamanda hayırlısıyla yavruna kavuştursun RabbimBelki bu coraspirin ve iğne kullanımı gerekliydi bende de ki okadar söyledim önceki gebeliğim de 9 haftalık kalp atışı alamadık diye bu sefer gerekli testleri yapalım diye illaki bi kayıp daha yaşamam mı gerekiyordu araştırılması için onlar için sorun yok maalesef olan bize oluyor
Bende senin gibi 9 haftalikken kaybettim ve banada test yapmadilar bir kayip daha yasamam gerekiyomus
Maalesef üç kurtaji belgelemen gerekiyor devlet hst.de bu testi ücretsiz yaptirman için. Ben özelde 200tl ye yaptırdım geçen sene.tabi dr.umda özelde.Rabbim bunu unutturacak acı yaşatmasın herşeye rağmen şükür et.en kısa zamanda hayırlısıyla yavruna kavuştursun Rabbim
Benimde Martta kalbi durup kurtaj olmasaydım Ekimde kucagima almış olacaktim ikinci kurtajimda haziranin ilk haftası kucagima alacaktımÖylemiii bir de 3. mü kaybedelim yani yarabbim ne saçma bir sistem ama bana acilde ki dr İzmir Tepecik Eğtm. ve Araş. Hast. gitmen lazım dedi yapmazlarsa özelde yaptırırım yeterki bana sebebini söyleyebilsinler Allahım hayırlısını nasip etsin çok üzülüyorum ilk kaybettiğim hele düşmese ocak sonu doğmuş olcak tı
Kizlarrr bu arada benim ikinci düşük EKTOPİK yani DIS GEBELIK ti.Peşpeşe düşük lerde mutlaka hsg ((rahim filmi)) cektirin mutlaka tüpü tikiyirmus tekrarlayan düsukler ben sadece ektopikte oluyor sanıyordum doktor 2 ve ustu dusuk lerde olur yapisiklik dedi aman nolur 3.düşünmeden hsg cektirin mesela benim 2 side solda oldugu için solu kapatmıştek çarem ASILAMA (( ustelik gebe kalmamda bi sıkıntıyok
Benimde Martta kalbi durup kurtaj olmasaydım Ekimde kucagima almış olacaktim ikinci kurtajimda haziranin ilk haftası kucagima alacaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?