Premature Bebekler minik mucizelerim küvez de dualarınıza ihtiyacım var kızlar

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

hasretimsana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2010
333
0
66
37
Kayseri
29+4 haftalık doğum yaptım ikizlerimi kızım 910 gr oğlum 1350 gr doğdu şimdi kafalarında yuvarlak fanus var bir de agizlarin da hortum var 18 gün oldu kızlar bundan sonraki süreç nedir doktor her geçen gün iyiye gidiyorlar dedi şükür 3.günden beri anne sütu ve protein ağırlıklı besleniyorlar sadece iki gün kesildi beslenme dua ve desteklerinize ihtiyacım var

bebişlerin için dua edicem canım Allah size bagıslasın yavrularını :) sakın umudunu kaybetme bu senin için bi sınav Allah'a sıgın dua et bol bol Allah sevdiği kullarını sınarmış umarım sende tez zamanda bu sınavı gecip bebislerini kucaklayıp yuvana donersin...

Hayırlı uğurlu olsun allah hep yanınızda ve yardımcınız olsun sağlıkla kucağınıza almayı ve öpüp koklamayı nasip etsin yüce rabbim isteyen herkeze hayırlısıyla nasip etsin

canım geçmiş olsun bende 29+6 doğum yapmıştım ikizlerimi beyin usg çekildimi sor organlarının falan çünkü benim oğlum beyin kan. geçirdi kzımda gözlerinden lazer oldu göz kontrollerini 28,günde bakıyolar dikkat et...korkma onlar çok mücadeleci oluyo benimkiler şuan 14 aylık kök söktürüyolar vallahi......QUOTE=hasretimsana;27077687]29+4 haftalık doğum yaptım ikizlerimi kızım 910 gr oğlum 1350 gr doğdu şimdi kafalarında yuvarlak fanus var bir de agizlarin da hortum var 18 gün oldu kızlar bundan sonraki süreç nedir doktor her geçen gün iyiye gidiyorlar dedi şükür 3.günden beri anne sütu ve protein ağırlıklı besleniyorlar sadece iki gün kesildi beslenme dua ve desteklerinize ihtiyacım var[/QUOTE]

kızlar doktorla görüştüm durumları iyiye gidiyormuş kuzularimin iki gün sonra makinadan tamamen çıkacaklarmiş o zaman hiç risk kalmayacak dedi kilo da almışlar şükür makinadan sonraki süreç nedir kızlar benı bilgilendirirseniz çok sevinirim

yazdım cnm beyin usg lerini mutlaka sor önemli süreç asıl taburcu olunca başlıyo bi dünya kontrol bizim daha yeni yeni düzene girdi çok şükür....kilo alımı na takma bu kadar tabiki önemli ama zamanla toparlıyolar organlarında falan problem varmı diye sor benimkiler 1 hafta falan kalmışlardı makinada
kızlar doktorla görüştüm durumları iyiye gidiyormuş kuzularimin iki gün sonra makinadan tamamen çıkacaklarmiş o zaman hiç risk kalmayacak dedi kilo da almışlar şükür makinadan sonraki süreç nedir kızlar benı bilgilendirirseniz çok sevinirim

Back