Doğuma Hazırlık minik kuzumun şekerleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
çok güzel olmuşlar bayıldım magnetlı olacak değilmi bende öyle istiyorum dolaba yapışsın hatıra kalsın diğerleri oraya buraya atılır....

çok cici olmuşlar maşallah..
bende hazırladım epey oldu bir ara eklerim belki bende maviş şekerlerimi..

süperler iyi düşünmüşsünüz.

teşekkürler kızlar shadowflower bitirdiklerini ekle göreliiimm :)))

çok güzel olmuşlar bayıldım magnetlı olacak değilmi bende öyle istiyorum dolaba yapışsın hatıra kalsın diğerleri oraya buraya atılır....

aynen ebruli magnetli arkaları biblo şekerleri sırf atılma kaybolma ihtimali daha fazla die istmedim. bunları en azından 1.derece yakınlar buzdolabına yapıştırablirler :))

canım süper olmuş yaaa,bayıldım.eminönünden aldın sanırım bende almak isatiyorum hangi mağazadan aldığını ve ne kadara mal ettiğini yazarmısın cnm?
bu arada b.çekmecedesin sanırım.bendeee:) hangi hastaneye gittiğinide yazarsan fikir olur banada cnm.doğum fiyatlarını ve hastaneleri araştırıyorumda.

canım süper olmuş yaaa,bayıldım.eminönünden aldın sanırım bende almak isatiyorum hangi mağazadan aldığını ve ne kadara mal ettiğini yazarmısın cnm?
bu arada b.çekmecedesin sanırım.bendeee:) hangi hastaneye gittiğinide yazarsan fikir olur banada cnm.doğum fiyatlarını ve hastaneleri araştırıyorumda.

aa komşumuyuzz :) ben merkezdeyim atirus civarında buluşalım :))))

canım şkerler dediğin gibi eminönünden .. kutuyu boxcity mağazısndan diğerlerinin hepsini yavuz süsten aldım rakamları iyiydi oranın bademleride kurukahveci mehmet efendinin karşısında MABEL var çok kaliteli şekerleri ..
fiyatları ise şöyle ;
kutulu olanlar; 50 adet hazırladım 50 kutuyu 10 tl- 50 kelebeği 15 tl - yarım kilo pembe beyaz badem (her kutuya 2 adet ) 12 tl - nazar boncuk stikreri 2 tl
toplam : 32 tl ye geldi

biberon ise yavuz süsten aldım: 150 biberon ( 50 beyaz 100 pembe) -150 kese -
150 mıknatıs : 140 tl - 1 kg karışık badem 24 tl -

toplam: 160 tl (40 biberonuma badem yetmedi yarım kilo daha alıcam belki çikolata da eklerim )

hastane için ben bahçelievler medicanaya gidiyorum canım ama çocuk dr. bizim oralardan araştıyorum ö.mesajdan görüşelim canım..

X