Doğuma Hazırlık minik kuzumun şekerleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

NHLTLG

Rabbim korusun meleğimi..
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2006
956
4
40
dün gece hazırlamaya başladığımız ve büyük bir kısmı biten şekerlerimizzz :)))

HASTANE VE EVE GÖZAYDINA GELENLER ıÇıN BADEM DRAJELı ıKRAMIMIZ

dsc02254v.jpg

dsc02258.jpg

MEVLÜT ıÇıN KESELERE SARILMIŞ PEMBE VE BEYAZ BıBERONLARIMIZ :KK66:

dsc02249.jpg

dsc02252r.jpg

Son düzenleme:
sağlıcakla al bebişini kucağına çok güzel olmuşlar.
malzemeleri nerden aldın yazabilirmisin.tşk.

sağlıcakla al bebişini kucağına çok güzel olmuşlar.
Malzemeleri nerden aldın yazabilirmisin.tşk.

teşekkür ederim canım...

Eminönü tahtakale civarından temin ettim bütün malzemeyi dün akşam annem ve ablamla oturup hazırladık :)

ayyy sen beni öldüreceksin...beren hanımın herşeyi dört dörtlük olmuş,41 kere maşallahhhh:nazar:.bu arada ben de bu biberonlardan aldım..harika değil mi....çok hoşuma gitmişti görünce..:)

nhltlgcım bu arada doğumun ne zaman kısmetse..az kaldı sanırım...

:nazar:saglicakla gelsin minik prensesin insallah:nazar:
ellerinize emeginize saglik harika olmuslar canim
cok begendim

ayyy sen beni öldüreceksin...beren hanımın herşeyi dört dörtlük olmuş,41 kere maşallahhhh:nazar:.bu arada ben de bu biberonlardan aldım..harika değil mi....çok hoşuma gitmişti görünce..:)

nhltlgcım bu arada doğumun ne zaman kısmetse..az kaldı sanırım...

saol bitanemmm :))) beren hanım çok kokoş gelio çook :))) biberonları bende çok severek aldım yanlız içine 2 büyük çikolata dolgulu badem ve 2 küçük nikah şekeri bademi koymama rağmen içinde kayboldular bi tanede kağıtlı çikolata atmayı planlıyorum içine :)

doğum normal olursa 29 eylülde miyadımız doluo sezeryana kalırsak 20.09 -2009 bayram şekeri olcak kuzum :))

:nazar:saglicakla gelsin minik prensesin insallah:nazar:
ellerinize emeginize saglik harika olmuslar canim
cok begendim

cok güzeller cnm

biberonlara bayıldım cok güzel canım.güle güle kullanın.

sizede tşk ederim kızlar beğenmenize çok sevindim :)) :lepi::lepi:

çok şekerler yaa emeğine sağlık... bayıldım bayıldım... Minikin hayırlısıyla gelsin kucağınıza...

çok güzel olmuşlar canım ellerine sağlık bende kızıma şeker sepetini yaptım sımdı sıra sekerlerınde opuyorumnanaktan

çok cici olmuşlar kelebekliler çok sevimli..bende malzemelerimi aldım ama daha yapmadım şekerler bayatlarmı ki yapsam acaba...

çok güzel olmuşlar canım ellerine sağlık bende kızıma şeker sepetini yaptım sımdı sıra sekerlerınde opuyorumnanaktan

saol bitanem merakla bekliyoruz seninkileride :))

çok cici olmuşlar kelebekliler çok sevimli..bende malzemelerimi aldım ama daha yapmadım şekerler bayatlarmı ki yapsam acaba...
saol cnm .. ben şekerciye sordum eminönü mabelden aldım serin kuru yerde 1 sene durur bozulmaz badem dedi.. ama çikolataları mevlüte yakın eklemeyi planyorum ne kadra olsa yine sıcak bozulma yapabilir die korktum

çok güzel olmuşlar canım,eline sağlıkyerimsenibencanım bende almayı düşünüyorumda kutulu olanların fiyatını ve biberonlu olanların fiyatını ayrı ayrı yazarmısın?

çok güzel olmuşlar canım,eline sağlıkyerimsenibencanım bende almayı düşünüyorumda kutulu olanların fiyatını ve biberonlu olanların fiyatını ayrı ayrı yazarmısın?

canım kutulu olanlar; 50 adet hazırladım 50 kutuyu 10 tl- 50 kelebeği 15 tl - yarım kilo pembe beyaz badem (her kutuya 2 adet ) 12 tl - nazar boncul stikreri 2 tl
toplam : 32 tl ye geldi

biberon ise yavuz süsten aldım: 150 biberon ( 50 beyaz 100 pembe) -150 kese - 150 mıknatıs : 140 tl - 1 kg karışık badem 24 tl -

toplam: 160 tl (40 biberonuma badem yetmedi yarım kilo daha alıcam belki çikolata da eklerim )

canım kutulu olanlar; 50 adet hazırladım 50 kutuyu 10 tl- 50 kelebeği 15 tl - yarım kilo pembe beyaz badem (her kutuya 2 adet ) 12 tl - nazar boncul stikreri 2 tl
toplam : 32 tl ye geldi

biberon ise yavuz süsten aldım: 150 biberon ( 50 beyaz 100 pembe) -150 kese - 150 mıknatıs : 140 tl - 1 kg karışık badem 24 tl -

toplam: 160 tl (40 biberonuma badem yetmedi yarım kilo daha alıcam belki çikolata da eklerim )

teşekkürler canımkaydirigubbakcemile5

çok cici olmuşlar maşallah..
bende hazırladım epey oldu bir ara eklerim belki bende maviş şekerlerimi..

X