• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

minik kızım için fikirlerinizi bekliyorum.....uyku seti mi,yatak örtüsü mü?

durum2008

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2008
67
0
86
İstanbul
kızım 3 yaşını bitiriyor ve artık karyolasını açmaya karar verdim.....ancak ben yatak örtüsü almak istiyorken ,uyku seti al kolaya kaç diyorlar....ben kolaya kaçmak istemiyorum ki....yatak örtüsü daha düzenli ve şık durur.....uyku seti aylarca aynı şeyi kullanmak demek bana göre.....yatak örtüsü kullanırsam değişik değişik nevresimler kullanabilirim tek bir uyku setine bağlanmam.....ancak şöyle güzel şık bir yatak örtüsü bulamıyorum prensesime......fikirlerinizi bekliyorum.....kızları olanlar....nasılçözümler buldunuz......(kızımın mobilyası beyaz bu arada....)

tabii ki yatak örtüsü..küçükken barbie,winx sevdiğinden lisanslı olanlardan almıştım.şimdi daha farklı modeller de kullanabiliyorum.odasıyla uyumlu cıvıl cıvıl bir örtü göze de hitap ediyor..

tabii ki yatak örtüsü..küçükken barbie,winx sevdiğinden lisanslı olanlardan almıştım.şimdi daha farklı modeller de kullanabiliyorum.odasıyla uyumlu cıvıl cıvıl bir örtü göze de hitap ediyor..

yatak örtüsü bencede çok güzel modeller bulabilirsin yada diktirebilirsin canım ya uyku seti alma bencede sadece uyku seti hoş durmaz :1:

Yaz mevsiminde pike, kış mevsiminde battaniye de kullanabilirsin.
Ya da 4 mevsim kullanılan komplete set alabilirsin.
En önemlisi kızının ne istediği örneğin, ilgi duyduğu bir kahraman ya da çok sevdiği bir renk var mı?
Onu belirledikten sonra mevcut modellere bakar neler kullanabileceğinizi belirlersiniz.

Sevgiler....

22196buyuk.jpg

pr012461max.jpg

74889buyukzoom.jpg

59789buyukzoom.jpg

74618072011431.jpg

4mevsimkapitoneyatakort.jpg

Son düzenleme:
englışh homede çok güzel yatak örtüleri var çocuklar için odası beyaz demişsin pembe lila karoşık renklerde alabilirsin fiyatlarıda makul yatak örtüsü ile uyumlu nevresimleri de var

Back
X