• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Minik kızım aşkitom zeyneb ada nın mevlüdünden

ilk yorum benden gelsinn kocamann maşallah meleğine allah bağışlasın
sağlıkla büyüt inşallah

41 kere maasalah alah kizini nazarlardan kazalardan belalardan kötü gözlerden korusun insallah... cok tatli sirin kizin var mutluluklar diliyorum size aaaaah yerim onu ben teyzesi yesin onuopuyorumnanaktan

41 kere maasalah alah kizini nazarlardan kazalardan belalardan kötü gözlerden korusun insallah... cok tatli sirin kizin var mutluluklar diliyorum size aaaaah yerim onu ben teyzesi yesin onuopuyorumnanaktan

minik prensese maşallahh..pek tatli annesii..=) allahım size bağışlasın..gülen yüzü hiç solmasın

SAOLUN GÜSEL DİLEKLERİNİZ İÇİN CANLRIM ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDENDE AMİNNNNNNNopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Rabbim kendisi gibi bahtınıda güzel yapsın,çok güzel bir melek bu :asigim: :nazar:

amanda teyzesi yesin onu gelin gibi olmuş maşallah hayırlı bi evlet olur inşallah canım darısı başımıza öp benim için zeynebimi

oy ooyyoyy çok tatlı olmuş yasemin yaa çok güzell bir gelin olcak büyüdüğündede.. İnşallah Allah analı babalı büyütsün..Maşallah..bu arada yeni evinide çok merak ediyorum..mümkünse bi ara resimlerini ekle canım ok..öpüldün..:hooray:

masallahhh cok guzel meleginn .Yuzu gibi bahtida guzel olsun Allah sizlere bagislasin meleginizi cnm

Back