• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minik ELA 'nın doğum hikayesi

sarilal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2008
213
1
96
İstanbul
Evet nihayet yalniz kaldik gelelim dogum hikayemize 15 ekim sabahi erkenden kalktim hastane cantami tekrar gozden gecirdim bu arada esimde kalkti gece hic uyumamis benden daha heyecanliydi ben cok sogukkanli gorunurum icim icimi yiyiyordu ama belli etmiyordum oglumuda kaldirdik babasi onu hazirlarken bende evi toparladim yataklari falan duzenledim yola ciktik sakir sakir yagmur birde trafik yarim saatlik yolu bir bucuk saatte hastaneye vardik annemler teyzemler kardesim kayinvalidem de bizden sonra hastaneye geldi orada bulustuk hemsireler beni hazirlamaya basladi sonda takildi kan alindi ameliyat onlugunu giydim anestezi uzmani muayene etti spinal anesteziye karar vermistim sakincasi olmadigini soyledi derken dr um geldi hazirsan gidelim dedi.O esnada hic heyecanim yoktu gulerek herkese el sallayarak indim ameliyathaneye orada belimden igne yapildi hic birsey hissetmedim hemen uyusma basladi operasyon sirasinda keserken ve dikerken hic birsey hissedilmiyor ama bebegin cikarilmasi ve icerinin temizlenmesinde icimden bir seyler kopuyor sandim en guzel yani da bittikten sonra yine gulerek ciktim yukari herkes sasirdi hic bir agri yada gaz problemi olmadi bu gun 13 gun oldu allah herkese nasip etsin simdi icerde uyuyor su anda tek derdim abisinin olumsuz etkilenmemesi gelismeleri tekrar yazarim fikir alisverisinde bulunuruz simdilik bu kadar.

hayırlı olsun arkadaşım.allah herkese nasip etsin böyle güzel doğumu.bizlerde sizin hikayelerinizi okudukça cesaret alıyoruz.ne tatlı uyuyodur şimdi elacık.sevgiler

Canım tebrik ederim allah analı babalı büyütsün.benim de 2. bebişim bi kızım daha var 7 yaşında ama hiçbir olumsuzluk yaşamıyoruz.ben ona küçük anniş diyorum.kardeşine öyle güzel bakıyor ve ilgileniyor ki.senin oğlun kaç yaşında acaba.korkma hiçbir olumsuzluk yaşamaz oğlun yeterki sen ve babası bu dengeyi iyi koruyun.

canim allah anali babali buyutmeyi nasip etsin.yuvanizdan mutluluk eksik olmasin.darisi bize insallah.

Allah uzun ömür sağlık versin analı babalı büyümesini nasip etsin

ne güzel yazmıssın allah hepimize böyle kolay doğumlar nasip etsin bizleride kurtarsın günümüz geeldiğinde bebeğin ömürlü olsun

Back