İlk kez böylesine önemli bir şeyi buraya soracağım. Sadece fikirleri merak ediyorum. Sizce sınava yeniden girmiş ve derece yapmış biri ekonomi okusa nasıl olur? Önü açık bir alan mı? Yurtdışı imkanları neler olabilir? Bu kişi halihazırda başka bir bölüm okuyor. Fikri olanlar kendince cevaplarsa sevinirim. Ya da derecesini başka nasıl değerlendirebilir? Ben uzun bir süre internete bakamayacağım bugün, akşam girince cevaplara bakarım. Şimdiden teşekkürler.
Yok ben değilim o. Tmci bahsettiğim kişi. Ekonomiye çok ilgisi yok, öyle bir düşündük sadece. Ben de aynı fikirdeyim sayılır, teşekkürler yorum için. Endüstri mühendisliği güzel bir seçenek de, arkadaş tmci iken nasıl olur bilinmez.bu arada aklıma uygun bir bölüm geldi. ekonomi değil de endüstri mühendisliği daha mantıklı bence. hem okurken zorlanmaz hem de iş imkanları geniş.
Yırtdışında business masterı ile uçar gider bile.. Eşim şu an amerikada o bölümde master yapıyor bölümden bi arkadaşı mezun oldu ve houstonda iyi bi şirkette aylık 8bin dolara işe girdi bile. Hı türkiye şartlarını bilemiyorum gazi ekonomi mezunu bi arkadasım su an moda tasarımcılığı yapıyor.İlk kez böylesine önemli bir şeyi buraya soracağım. Sadece fikirleri merak ediyorum. Sizce sınava yeniden girmiş ve derece yapmış biri ekonomi okusa nasıl olur? Önü açık bir alan mı? Yurtdışı imkanları neler olabilir? Bu kişi halihazırda başka bir bölüm okuyor. Fikri olanlar kendince cevaplarsa sevinirim. Ya da derecesini başka nasıl değerlendirebilir? Ben uzun bir süre internete bakamayacağım bugün, akşam girince cevaplara bakarım. Şimdiden teşekkürler.
Ne okuyorsunuz peki?Iibfye hic ısınamadım.kime sorsam işsiz.ya da ozelde dusuk bir miktara calisiyor
Tercih zamani aklimdan bile gecirmemistim.
Bu arada bu donem ekonomi diye lanet bir ders aldim, galiba bute kaldim
Biraz da sevdigin alanlara yonel. Ekonomi benim hic ilgimi çekmiyor daha cok psikoloji ve yan bolumlerine yonelmistim bem
Eşiniz Türkiye'de hangi üniversiteden mezun? Arkadaşı hangi üniversiteden mezun? Oraya gidiş kararını nasıl verdiniz? Kolay oldu mu kabül almak? Süreci bir anlatırsanız makbule geçer.Yırtdışında business masterı ile uçar gider bile.. Eşim şu an amerikada o bölümde master yapıyor bölümden bi arkadaşı mezun oldu ve houstonda iyi bi şirkette aylık 8bin dolara işe girdi bile. Hı türkiye şartlarını bilemiyorum gazi ekonomi mezunu bi arkadasım su an moda tasarımcılığı yapıyor.
Eşim ve ben hacettepe arkeoloji mezunuyuz canım. Mezun arkadaş hacettepe işletme mezunu. Tabi bölüm değiştirdiğimiz için (eşim business ben psikolojiye geçiş yaptım) ilk bi yıl temel dersleri alıyosunuz daha sonra mastera baslayabiliyosunuz. Biz turkiyede yasamak istemedigimiz icin buraya basvurduk hemen. Esim benden once geldi bi yil. Kabul zor dgil parayla halloluyo hersey. Tabi toefl ve gre adli iki sinavi vermek durumundasiniz. Okuluna gore degisiyo istedikleri puanlar. Badka sormak istediginiz bisey varsa yardimci olabilirim. Hi ekonomi okuyup hemen burada ekonomi masterina baslamak buyuk avantaj yil kaybida olmaz. OnemliEşiniz Türkiye'de hangi üniversiteden mezun? Arkadaşı hangi üniversiteden mezun? Oraya gidiş kararını nasıl verdiniz? Kolay oldu mu kabül almak? Süreci bir anlatırsanız makbule geçer.
İlk kez böylesine önemli bir şeyi buraya soracağım. Sadece fikirleri merak ediyorum. Sizce sınava yeniden girmiş ve derece yapmış biri ekonomi okusa nasıl olur? Önü açık bir alan mı? Yurtdışı imkanları neler olabilir? Bu kişi halihazırda başka bir bölüm okuyor. Fikri olanlar kendince cevaplarsa sevinirim. Ya da derecesini başka nasıl değerlendirebilir? Ben uzun bir süre internete bakamayacağım bugün, akşam girince cevaplara bakarım. Şimdiden teşekkürler.