minik bir köşe takımı mı üçlü koltuk mu?

benimminikelam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
2.502
8
156
46
Adana
hanımlar sizden yardım bekliyorum.. oturma odası mutfak bir arada bir ev aldık..ama oturma odası kısmı dar tutulmuş mutfağı geniş ferah..yapısı itibarıyla ya ben 160 260 ölçülerinde küçük bir köşe koyacağım karşısına berjer.. ya da üçlü bir koltuk karşısına da 2 berjer ama berjerler hantal olmayacak tabi.bugün köşe takımlarına baktım benim aradığım ölçülerdeki köşe takımları çok çirkin geldi gözüme küçük olduklarından sanırım...çopk kafam karıştı sizce ne yapabilirim?

teşekkür ederim canım bende öyle düşünmeye başladım güzel rahat bir üçlü ve iki tane berjer. ama bizim aile nedense akşam hep yatma pozisyonunda olmak istiyor oturma odasında bile:) kızım o üçlü koltuk benim der bizi oturtmaz:) biz kalırız berjerlere:) eşimde bunun için köşe alırsak bir tarafı bize kalır diyor:) ya bizde mi tuhaflık anlamadım:)

Merhabalar, ben de yeni evime köşe koltuk aradığım için epeydir koltukçu koltukçu geziyorum. İstanbul Yenibosna Eskidji'de şöyle bir köşe beğendim belki siz de beğenirsiniz.

Önünde puf olduğu için; kızınız uzun tarafa uzansa siz de yanyana oturup pufa ayaklarınızı uzatabilirsiniz rahatlıkla.

1 tane üçlü koltuk ve 2 berjer daha mantıklı köşe takımınlarına oturunca insanlar dip dibe oturuyor rahat olmaz gibi geliyor tabiki tercih sizin ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…