hayir belirleyebilirsin canim 2 aylik bi bebek ortalama 2.5 saatte emzirilir, cünkü bebek iyice acikir daha iyi emer ve doyum hissi kazanir, eger cok sik emzirirsen doyum hissi olmaz az az emer ve dolayisiylede sik sik uyanir, uykusuna gelincede oda erken degil alistirabilirsin o ayda bebekler sik uyurlar genelde karinlari toksa gazi cikmissa altida temizse bide üsümüyorsa uyurlar ama sakin sallamaya alistirma zaten uzmanlarda söylüyor beyin sarsiliyormus ben genelde yatagina koyardim biraz aglayabilir aglasin birsey olmaz ama ilk yaptiginda 5 dk. bir gizlice kontrol et cok agliyorsa yatagindan almadan sessizce sakinlestir sonra yine cik odadan bunu biraz tekrarlarsin basta öyle oluyor geceyle gündüzü ayirt edebilmesi icinde odasinda cok los bi isik yansin aydinlatici olmasin emziriken sakin onu sevme sessiz olmaya calis eger karni tokken aglarsa yine tatagindan almadan onu sakinlestir bide her aksam uykusundan önce ayni seyler yap mesela ben hep ilk önce emzirir gazini cikartir, bezini degistirir, pijamasini giydirir yatagina yatirirdim bi dua okurdum iyi geceler diyim yanagindan öperdim odadan cikardim biraz sessiz olmaya calisirdim uyuyana kadar sonra normal sese gecerdim bu kadar canim kolay gelsin