• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minik afacanimmm

esmerkuzum

hamdolsun :)
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
1.060
328
323
Oncelikle hepinize merhabalar,
Ben 2011 Ağustos annesym.benim eşimle tanışmam nisanlanmam evlenmem hızlı oldugugbi bebisimin gelişi de öyle oldu.1.5 senelik evliyim ve 8aylik bı kuzum var yazmak şimdi kısmet oldu.adetim geçiknce test yaptım beklemediğim bı. Anda hamile oldugumu öğrendim eşm bilg odasindaydi ağlamama koştu ne oldu die hamileymm dedm şaşırdı ne yapacagını bilemedeen sarıldık birbirimize hamileliğim esimin ailesi nden dolayı biraz stresli gecti birazda ne olacağını nasıl olacağını tahmin edememenin endişesyyle. O gün sırtımda biagri vardı adet olcakmis gibi eşm ark lrryla iftarrdaydi geldi teravih e gideyim mi ben dedi dedm kal ağrım var dememe kalmadı kanamam oldu Dr mü aradım dinlen biraz bakalım dedi uzandım sonra su boşalması sandim ( sonradan öğrendim ki bebeğim kakasini yapmaya başlamış suyum doğumum da gelmiş)Dr U aradım ebe hanmı aradım hastaneye geç ben geliyorum dedi arabamız yoktu k.valdelerin vardı ama alın sizdedursun demediği icin onlardaydi aradık acmadılar namazdalarmis bizimkilerde öyle kardesim geldi evdymis Allah'tan bende hazırlandım ama ağrım yok denenecek kadar azdı hastaneye gttk ebe alttan baktı açılma yokmuş anestezi uzmanı fln gelip bişeyler sordu tabi saf ben anlamadim Dr um geldi o da baktı meger suyum gelmemiş bebeğim kakasini yapmaya başlamış açılma da olmadıgı icin aynen sezeryan :) giydim onlugu koyuldum yola asansörde ben sedyede tabi ebe ve cocuk Dr U yanmdalar Dr Dio ki sancın ağrın varmı yok diyorum dr olsa iyiydi Dio ebe de Dio ki Dr um zaten sezeryan olacak ağrısı olsa nolur :)) neyse ameliyat hanede epidural denediler olmadı kemikler yakınmış filan uyutucaz dedi ben kaldım tabi gözler gitmeye başladı kadına diyorum gözlerim pusulandii bişeyimmi oluoo Dr soruo ne konuşuosunuz die anestezicci meraklı bihasta Dr hanim Dio neyse bir e çeyrek kala kuzum doğdu bende bir gibi odaya gelmişimm anneler bebegi seViolar ben ayiliorum biyandanda anneme siz gdin sahur yapın diyorum komedi 3 4 kere söyledim herhalde :)))ertesi gün de dikişleri ii die çıktık kuzumlla evimize Rabbim isteyen herkese nasip etsin farklı bişeyler ilk zamanlar bakınca emzirirken agliodum bişeyler olr kuzuma die gayri ihtiyarı:))şimdi ayrılmıyoruz :))
Biraz karsk olmuş olabilir k bakmayın zira afacanimmm yerinde durmuyo :) bı yandan ona bakıyorum düşmesin die ;) kalın saglicakla:))

Son düzenleme:
Back