- 28 Haziran 2011
- 61.454
- 154.420
- 898
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Müsait oldguum zaman tekrar geleceğim insallah canım şuan müsait değilim okumak için ..
Canım pazartesi gidicem ama kese filan gözükmez daha. Keseydi kalp atışıydı filan onları görsem, duysam öyle yaparım belkiNe zaman gideceksin aysom
Sen yap biz bekleriz, minnak kıpırdasın yeter kiCanım pazartesi gidicem ama kese filan gözükmez daha. Keseydi kalp atışıydı filan onları görsem, duysam öyle yaparım belki
Senden de allah razı olsun, allah gönlüne göre nasip etsin inş canım ayşoHEPİNİZDEN ALLAH GANİ GANİ RAZI OLSUN KIZLAR ALLAH NE MURADINIZ VARSA VERSİN İNŞALLAH
Senden de allah razı olsun, allah gönlüne göre nasip etsin inş canım ayşo
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn, çok aminHayırlı olsun inşallah hayırlısı ile keseyi görür kalp atışlarını duyarsın canım miniğin sana sımsıkı tutunsun hiç bırakmasın seni ⚘
Kuzum işten güçten yeni gördüm
Rabbim sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallahHEPİNİZDEN ALLAH GANİ GANİ RAZI OLSUN KIZLAR ALLAH NE MURADINIZ VARSA VERSİN İNŞALLAH
Olsun kuzu yogundunKuzum işten güçten yeni gördüm
Tatlım Sosyalim biliyorsun kuzum yoğunluğumuOlsun kuzu yogundun
Allah razı olsun paremm benim, rabbim sanada kolaylık versin aysonun minnakida sıkı sıkı tutunsun annesine balım ınş allah kabul etsinTatlım Sosyalim biliyorsun kuzum yoğunluğumu
Dua bitmiş ben siteye giremedim ben giripte gören kadar biliyorsun benim hasas yanım bebek çocuk kuzum yinede dua edicem alsem e
Amiiinnn, inşallahSayı bitmiş sanırım Allah kabul etsin ,Rabbim sağ salim kucaginiza almayı nasip etsin İnşallah benimde dediginiz haftalarda kahverengi lekelenmem oldu 2 3 kere, doktorum yerleşme kanaması demişti. Bol bol su için ayaklarınızın altına yastık koyun dinlenin inşallah tutunur miniginiz canim alsem
Miniğini seveyim senin
Allah razı olsun deynepimmmm AminMiniğini seveyim senin
Dün etiketini görünce yoğun olduğum için okuyup geri dönüş yapamadım. Sonradan bittiğini gördüm.
Bugün sağlıkla tutunup, sağlıkla kucağına alman niyetine fetih suresi okudum canım