- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
standart o bir kediydi öldü ne var bunda mantığıyla bakıyorlar
sanki can taşımıyor, beyinsiz insan evladı!
canım kavga edecekler, bizim zübük 7 aylık oldu çilek hala dövüyor:86:
hoş bizim zübük çileğin 2 katı irilikde olmasına rağmen tepki vermiyor
saygılı kedicik
onların bazı kapışmaları (yani bize görünen bu), oyun olabiliyor...
zübükle çilek bazen birbirlerinin canını yaksada anlıyorumki oyun oynuyorlar
çilek inanılmaz vahşi bir kediydi kısırlaştırılmadan önce
o bile zübüğü kabul ettiyse bütün kediler eder![]()
Patiss yeni gördüm çok üzüldüm canım yaa :2: Sen bıraksaydın belki de o çocuklar kediciklere birşeyler yapacaktı kendini suçlama sakın sen tamamen iyiliği için uğraşmışsın miniğinUmarım diğeri sağlıklı sıhatli büyür
hayvanları inanılmaz derecede seven biri olarak çok üzüldüm daha bebek olması uzuntumu dahada arttırdı hayvanlar zaten melek şimdi o mınık tam melek oldu hayvanlara ezıyet edenlerı hiç anlamam ne isterler yaşam savası veren mınıklerımden benım benımde bırtane oğlum war onun kılına zarar gelse dünYAYI YIKARIM bagzı kendını bılmezler bi hayvan ıcın mı bu üzüntün bu sevgın dıyolar ama bılmıyolarkı hayvanlar benım için insanlardan daha değerlı cunku onlar ınsanlara muhtaç ama bagzı kendını bılmezzz insan adı altında gezen yaratıklar onları döwuyo hırpalıyo ben hayvana zarar werınce çocuk felan dınlemem istedıgı kadar cocuk olsun bagzı seylerden anlıyosa kendısı dayak yemekten korkuyosa haywanada zarar wermıyıcek ben cok kısıyle kawga ettım bu haywanlar yuzunden cook hıc acımam haywana zarar weren ınsana gucum yetmese bıle bı taşı alır onu kan içinde bırakırım hıc fark etmez
Valla hayvanlara zarar verenleri gördükçe, duydukça resmen parçalayasım geliyor. Bir gün katil olursam bu yüzden olurum sanırım, beni ziyarete gelin olur mu :)
mesela o izmirde, minicik hasta kediyi tekmeleye tekmeleye öldüren mahlukatları elime geçirsem tekmeleye tekmeleye ,günlerce eziyet ederek öldürebilirim...
Hoş zaten onlar öbür dünyada fazlasıyla verecekler hesabını. Çünkü o minik canlar, orda hesap sormak için onları bekliyor.
teşekkür ederim canım, inan szlerin yazılarını okuyunca içim soğuyor azıcıkBenim duygularımı o kadar yansıtan bir yazı yazmışsın ki canım. Hayatta kimseye zarar veremem ama masum hayvanlara zarar veren insanları parçalayabilirim. O eziyet ettikleri hayvanın yaşadığı acının ne olduğunu kendileri de yaşayarak öğrensinler diye dua ediyorum her duyduğum olayda. Kedin için çok üzüldüm, sen elinden gelen yapmışşsın. Bıraksaydın da acaba ne oldu diye düşünecektin. Onun vadesi dolmuş zaten yapacak bir şey yokmuş, en azından doğru olanı yapmışsın böyle düşün![]()
kesinlikle öyle... tek istedikleri azıcık sevgi bizlerden. Bir de verirsek bi kap yemek ,su .üzüntünüzü çok iyi anlıyorum..bir can giden..heleki hayvanlara daha çok üzülüyor insan...eli yok dili yok..verirsen yer vermezsen bakarlar..tek istedikleri sevilmek başka ne beklendileri varki insanlarda
aynen öyle, ağladığımı gördüklerinde amaaan sokak kedi dolu, başka bi tanesini al eve dediler...
Bir can gitmiş, üstelikte 2 ay bile yaşayamamış bir can...
Gerçekten bazen insan olmaktan utanıyorum. Hele Tutkal, kardeşi şoka girerken (henüz gözleri kaymamıştı, biz anlamamıştık) onu yalamaya başladı ya, o sahne gözlerimin önünden gitmiyor ve insan olduğum için daha da utanıyorum...
ya bunca zaman oldu tutkal evde, ama hala ilerleyemedik. Eşim de diyor, canım kavga gürültü birlikte yaşamanın bir yolunu bulacaklar diye... Korkuyorum da minik kötü etkilenir mi acaba diye ama o da az değil hani :) artık kendine güveni de geldi, fırsatını buldukça pati kaldırıyor köpüke...
hani az daha büyüse, roller değişecek sanki...
Köpükü kısırlaştırmadık biz. aslında isteğimiz, onun yavruları olsun, kocama bir kedi ailesi olsun evimizde ama öyle agresif ki, kendi yavrularına da müsamma göstereceğinden emin olamadık, üstelik açıkçası sokakta bunca evsiz kedi varken yeni yavrular bencillik bir bakıma. Zaten bu düşüncelerden dolayı vazgeçtik ve yakın zamanda kısırlaştıracağız, belki o zaman işler daha kolaylaşır? ne dersin ?