Çok üzüldüm.Ben de çok ağlardım,benim de baktığım,beslediğim şekerlerime bir şey olsa,ölseler günlerce yemek yiyemem.Gözlerim hep onları arar. Siz elinizden geleni yapmışsınız zaten,içiniz ferah olsun.
canım yaa ben de çok üzülldüm sizin köpüşünüze... ya bu insanlardan nefret ediyorum, sevmiyor olabilirsin ama böylesine masum bir canın ölümüne sebep olmak bu gerçekten canilik. Onlar da öyle can çekişe çekişe acı çekerek verirler canlarını inşallah...
bilmiyorum canım, nasıl alıştırıcaz. Az önce yine karşılaştırdık bu kez saldırmadı direk kediye,tısladı ama,eşim elini uzatınca köpüğe olan yine eşime oldu... Kİ aslında eşime çok düşkündür köpük, ben olsam parçalamıştı sanırım...
miniğimiz yanına gittiğimizde deliriyor resmen. üstümüze çıkmaya çalışıyor, bir yandan biz onu severken o da bir yandan yüzünü falan sürtüyor bize. mırıl mırıl bi duymalısın Zambağım...
offcanım çok üzüldüm... Bazı şylerin önüne geçemiyoruz işte kahretsin...
Bizim ölen miniğimiz de balkona koyduğumuz halıya tırmanıp düşmüştü aşağıya, ama biz 2. kattayız, çok şükür ki o zaman bişe olmamıştı.. gerçi sonuç yine aynı oldu yaa...
biz 3.kattayız canım..ama 4.kat gibi...yüksekti yani....(((( aşağıda da su birikintisi varmış çamurlu oraya düşmüş her tarafı çamur üstü başı yüzü gözü..annem kahroldu,eve alsaydık keşke diyee.....gömdü annem.....2,5 aydır bakıyoduk,iyileşmişti epey....
evdede köpeğimiz var,ondan alamadık eve....:çok üzgünüm:
evet olacağın önüne geçilmiyor maleseff.....
çok üzüldüm nasıl üzülünmezkiiii :gitme:benimde köpişim var ona bişey olsa dünya başıma yıkılır aklıma düşüncesi gelince bile gözlerim dolar allah sabır versin...çok üzülüyorum çocuklar yada insanlar hayvanlara zarar verince gidip üstlerine atlayıp dövesim geliyor...çocuk felan dinlemiyorum hemen gidip kızıyorum ozaman sende benden küçüksün bende seni döviyim diyorum hemen biz bişey yapmadık diyiveriyorlaralsanaalsanasmile
bu arada sweet_drop canım avatarındaki tatlı köpeğin sanırım. çok şeker... onun tüylü yüzünü öpüveresi geliyor insanın..
Patisim şimdi gördüm burayı mafoldumben Çok üzüldüm canım.
Siz elinizden geleni yaptınız. Artık olacağa çare olmuyor.
Ne yaptıysanız iyiliği için oldu.
Bazı bünyelere vitamin fazla gelebiliyor.
Mayıs ayında benim de muhabbet kuşum fazla vitaminden avuçlarımda mum gibi söndü:gitme:
Çok kedi köpek de baktım hepsinin yeri ayrı bende.
Onu yaşayan bilir canım.
Kesinlikle kendinizi suçlamayın canım.:teselli: Kısacık ömründe sıcak bir yuvası oldu. Şimdi cennette.
Canım bütün sorun ailelerin çocuklara hayvan sevgisi vermemelerinde zaten.
kendilerinde yok ki versinler.
Her gün o kadar çok duyumlar alıyoruz ki insan kahroluyor.
Hadi sevmiyorsunuz anladık size hiçbir zararı olmayan minik bedenlerden ne istersiniz anlamıyorumkötükedihüso
Off patisim söylenecek çok şey var da işte eğitim dediğin gibi ailelerden gelmeli. En azından onların da canının yandığını öğretmeliler.
İnsanları hayvanlara düşman eden zihniyetin kökü kurusun inşallah ne diyeyim.alsanaalsanasmile
Inanki cok üzüldüm :çok üzgünüm:
Cünkü bizim de yaklasik 10 senedir kedimiz var. Kimilerine göre "sadece hayvan" olmasina ragmen ailemizin bir parcasi oldu. Insan o kadar cok alisiyor ki...
çok üzüldüm nasıl üzülünmezkiiii :gitme:benimde köpişim var ona bişey olsa dünya başıma yıkılır aklıma düşüncesi gelince bile gözlerim dolar allah sabır versin...çok üzülüyorum çocuklar yada insanlar hayvanlara zarar verince gidip üstlerine atlayıp dövesim geliyor...çocuk felan dinlemiyorum hemen gidip kızıyorum ozaman sende benden küçüksün bende seni döviyim diyorum hemen biz bişey yapmadık diyiveriyorlaralsanaalsanasmile
benim 2 kedim var
geçen hafta dişiyi kısırlaştırdık resmen günlerce nefes alıyormu diye karnına bakarak sabahladık
annem (FirstLady) kediciğini klimanın altındaki koltuğa yatırdı, kendisi yerde yastıklarda uyudu
Bizim hayvan sevgimiz çok büyükdür, onlar evlatlarımız gibiler...
küçük kedimde bir yerden atlasa fena oluyorum canı acıyacak diye
seni çok iyi anlıyorum...
hayvan sevgisi olanlar birbirlerini anlayabiliyorlar işte... benimle dalga geçiyor etrafımdakiler resmen. ama hiç umrumda değil zaten...
Onlar masum birer can.
şimdilik tek sıkıntımız minik kediciğimizin (fotoğraflardaki siyah beyaz olan), evdeki diğer kedimizin (köpük) pati darbelerine maruz kalıyor olması...
Biz mi yanlış yapıyoruz bir yerlerde, bilmiyorum ki...
kaç zaman oldu artık alışması gerekmiyor mu bu duruma? köpük resmen şiddetlendirmeye başladı darbeleri
avatarındaki senin köpişinmiş sanırım...benimkide aynısıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?