minicik kediciğim, elimde öldü :(

sabah bile 2 kap yemek hazırlıyodum, aklıma geldi
gözümün önünden gitmiyor zaten miniğim ((((
Umarım senin şekerlerin çook uzun ömürlü olur.

biz 3.kattayız canım..ama 4.kat gibi...yüksekti yani....(((( aşağıda da su birikintisi varmış çamurlu oraya düşmüş her tarafı çamur üstü başı yüzü gözü..annem kahroldu,eve alsaydık keşke diyee.....gömdü annem.....2,5 aydır bakıyoduk,iyileşmişti epey....

evdede köpeğimiz var,ondan alamadık eve....:çok üzgünüm:
evet olacağın önüne geçilmiyor maleseff.....

kıyamam ya anneni öp benim için kocaman... umarım benim miniğimle cennette oynuyorlardır şimdi onlar...

nedir bu insanların cins kedi merakı ya... bu bebişleri bulmadan önce, bizim kediyi her gören "aa ne güzel olurdu evde bi kedi,köpükün yavrusu olunca verir misiniz bize" diye şirinlik yaparken, bu yavruları sorunca binbir tane bahane buldular.. Lanet insanlar...
biz köpükü de miniminnacık ve yaralıyken yolda bulmuştuk, ne bilelim ankara kedisi olduğunu, biz onu yardıma muhtaç bir sokak kedisi diye aldık evimize. ama insanlar tuhaf gerçekten...
tabii anlarım illa ki herkesin çok sevdiği cinsler vardır,ben de chincillalara bayılıyorum mesela ama yardıma muhtaç bi yavrunun verdiği hazzı veremezdi bana...

çok üzüldüm nasıl üzülünmezkiiii :gitme:benimde köpişim var ona bişey olsa dünya başıma yıkılır aklıma düşüncesi gelince bile gözlerim dolar allah sabır versin...çok üzülüyorum çocuklar yada insanlar hayvanlara zarar verince gidip üstlerine atlayıp dövesim geliyor...çocuk felan dinlemiyorum hemen gidip kızıyorum ozaman sende benden küçüksün bende seni döviyim diyorum hemen biz bişey yapmadık diyiveriyorlaralsanaalsanasmile

aynen canım benim de o insan müsvettelerini dövesim geliyor.... Ben zaten hayvana eziyet eden insanın inancından şüphe ederim, ne demektir,yaratılmışa eziyet etmek...!

allah köpüşünüze uzuun ve sağlıklı bi hayat versin...

bu arada sweet_drop canım avatarındaki tatlı köpeğin sanırım. çok şeker... onun tüylü yüzünü öpüveresi geliyor insanın..

bu arada sweet_drop canım avatarındaki tatlı köpeğin sanırım. çok şeker... onun tüylü yüzünü öpüveresi geliyor insanın..

evet canım köpişim tüyleri kesilince küçücük oluyor yavrum benim yaşlı kurdum benim oopuyorumnanaktan

Patisim şimdi gördüm burayı mafoldumben Çok üzüldüm canım.
Siz elinizden geleni yaptınız. Artık olacağa çare olmuyor.
Ne yaptıysanız iyiliği için oldu.
Bazı bünyelere vitamin fazla gelebiliyor.
Mayıs ayında benim de muhabbet kuşum fazla vitaminden avuçlarımda mum gibi söndü:gitme:
Çok kedi köpek de baktım hepsinin yeri ayrı bende.
Onu yaşayan bilir canım.
Kesinlikle kendinizi suçlamayın canım.:teselli: Kısacık ömründe sıcak bir yuvası oldu. Şimdi cennette.

Biz de çok üzüldük canım, hala da acıyor içim.
bilmiyorum ya, gerçekten çok kısa oldu miniğimin hayatı... umarım cennette mutludur, kardeşine bakıp seviniyordur diyor eşim, umarım...
kendimi suçluyorum, veterineri suçluyorum ama en çok ta çocuklarına hayvan sevgisi verememiş anne-babaları suçluyorum...
ev sahibimizin oğlu söyledi (hem de gayet rahat biçimde) "geçen gün de direğe bağlamışlar bi yavru kedi,sopayla vuruyorlardı" diye... içimden gördün ama müdahale etmedin , sen de insan mısın demek geçti,ama diyemedim...
hangi birine üzülelim bilmiyorum ki...

Canım bütün sorun ailelerin çocuklara hayvan sevgisi vermemelerinde zaten.
kendilerinde yok ki versinler.
Her gün o kadar çok duyumlar alıyoruz ki insan kahroluyor.
Hadi sevmiyorsunuz anladık size hiçbir zararı olmayan minik bedenlerden ne istersiniz anlamıyorumkötükedihüso
Off patisim söylenecek çok şey var da işte eğitim dediğin gibi ailelerden gelmeli. En azından onların da canının yandığını öğretmeliler.
İnsanları hayvanlara düşman eden zihniyetin kökü kurusun inşallah ne diyeyim.alsanaalsanasmile

amin canım amin...
Allahım o masum canları korusun :Saruboceq:

Inanki cok üzüldüm :çok üzgünüm:
Cünkü bizim de yaklasik 10 senedir kedimiz var. Kimilerine göre "sadece hayvan" olmasina ragmen ailemizin bir parcasi oldu. Insan o kadar cok alisiyor ki...

Inanki cok üzüldüm :çok üzgünüm:
Cünkü bizim de yaklasik 10 senedir kedimiz var. Kimilerine göre "sadece hayvan" olmasina ragmen ailemizin bir parcasi oldu. Insan o kadar cok alisiyor ki...

kesinlikle öyle canım, kedilerimiz bizim ailemizden artık.
ölen miniğimin kardeşini de evdeki kedimizle alıştırmaya çalışıyoruz ama pek ilerleyemedik hala
çünkü Köpük çok huysuz,saldırgan ve agresif bir kedi, miniği nerde görse saldırıyor tabii bizim yanımızda bir araya getiriyoruz ama ne kadar olsa kediler çok atikler, biz yetişene kadar bir iki pati atmış oluyor miniğe. E tabii biz de nasibimizi alıyoruz Köpükün saldırılarından :)

avatarındaki senin köpişinmiş sanırım...benimkide aynısıııı

benim 2 kedim var
geçen hafta dişiyi kısırlaştırdık resmen günlerce nefes alıyormu diye karnına bakarak sabahladık
annem (FirstLady) kediciğini klimanın altındaki koltuğa yatırdı, kendisi yerde yastıklarda uyudu
Bizim hayvan sevgimiz çok büyükdür, onlar evlatlarımız gibiler...
küçük kedimde bir yerden atlasa fena oluyorum canı acıyacak diye
seni çok iyi anlıyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:

hayvan sevgisi olanlar birbirlerini anlayabiliyorlar işte... benimle dalga geçiyor etrafımdakiler resmen. ama hiç umrumda değil zaten...
Onlar masum birer can.
şimdilik tek sıkıntımız minik kediciğimizin (fotoğraflardaki siyah beyaz olan), evdeki diğer kedimizin (köpük) pati darbelerine maruz kalıyor olması...
Biz mi yanlış yapıyoruz bir yerlerde, bilmiyorum ki...
kaç zaman oldu artık alışması gerekmiyor mu bu duruma? köpük resmen şiddetlendirmeye başladı darbeleri

standart o bir kediydi öldü ne var bunda mantığıyla bakıyorlar
sanki can taşımıyor, beyinsiz insan evladı!
canım kavga edecekler, bizim zübük 7 aylık oldu çilek hala dövüyor:86:
hoş bizim zübük çileğin 2 katı irilikde olmasına rağmen tepki vermiyor
saygılı kedicik
onların bazı kapışmaları (yani bize görünen bu), oyun olabiliyor...
zübükle çilek bazen birbirlerinin canını yaksada anlıyorumki oyun oynuyorlar
çilek inanılmaz vahşi bir kediydi kısırlaştırılmadan önce
o bile zübüğü kabul ettiyse bütün kediler eder

Son düzenleyen: Moderatör:
hayvanları inanılmaz derecede seven biri olarak çok üzüldüm daha bebek olması uzuntumu dahada arttırdı hayvanlar zaten melek şimdi o mınık tam melek oldu hayvanlara ezıyet edenlerı hiç anlamam ne isterler yaşam savası veren mınıklerımden benım benımde bırtane oğlum war onun kılına zarar gelse dünYAYI YIKARIM bagzı kendını bılmezler bi hayvan ıcın mı bu üzüntün bu sevgın dıyolar ama bılmıyolarkı hayvanlar benım için insanlardan daha değerlı cunku onlar ınsanlara muhtaç ama bagzı kendını bılmezzz insan adı altında gezen yaratıklar onları döwuyo hırpalıyo ben hayvana zarar werınce çocuk felan dınlemem istedıgı kadar cocuk olsun bagzı seylerden anlıyosa kendısı dayak yemekten korkuyosa haywanada zarar wermıyıcek ben cok kısıyle kawga ettım bu haywanlar yuzunden cook hıc acımam haywana zarar weren ınsana gucum yetmese bıle bı taşı alır onu kan içinde bırakırım hıc fark etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…