- 4 Ağustos 2017
- 2.420
- 9.359
- 158
- 27
Rica ederim canımMadem bizzat ilk ağızdan duyuyorum öyle yapacağım artık, sağolun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim canımMadem bizzat ilk ağızdan duyuyorum öyle yapacağım artık, sağolun
Ben de kullanıyorum.Tek sıkıntı üründe zaman içinde ısı/zaman gösteren dijital ekran bozuluyor.Bu markada tekrarlayan bir problemmis eşimin yaptığı Google araştırmalarına göre.Simfer albeni modeli. Hiç de öyle pahalı bir fırında değil. 300 lira civarıydı. 2 - 3 sene oluyor alalı. Çok da memnunuz. Fanı açınca kekler puf puf oluyor. Tavuklar börekler nar gibi kızarıyor. (reklam gibi oldu ama gerçekten memnunuz :)
Koffi marka kullanıyorum annem gaza gelmis seyyar pazarlamacidan almis 7 yıldır surekli kullanıyorum daha tik demedi küçük olmasi tek sorun ama pisirmesi falan cok iyii . Annem ustume kac firin degistirdi bazen geri istiyor benden
Ben de kullanıyorum.Tek sıkıntı üründe zaman içinde ısı/zaman gösteren dijital ekran bozuluyor.Bu markada tekrarlayan bir problemmis eşimin yaptığı Google araştırmalarına göre.
Bu markayı öven yorumlar görmüştüm ama nedense paralı reklam yapan Kişiler gibi düşünmüştüm pek güven vermemişti bu markanın bu kadar beğenilmesene de çok şaşırdım
Bende simfer albeni kullanıyorum dediğiniz gibi bir sıkıntı yaşamadım, tavsiye edebilirimGerçekten mi. İnanılmaz mutlu oldum kullananların ağzından duyunca. Peki süresi de normal fırın gibi mi?
Turbo fırın ne oluyor kızlar . Bende yakında fırın alıcam ankastre yerim yok. Kek poğaça börek sıklıkla yapmak için. Nelere dikkat etmeliyim.Bacım simfer albeni turbo fırın kullanıyorum memnunum. 1000 falanda değil. 200 lira.![]()
Canim mini fırınların çoğunda fan yok.İsi eşit yayilmiyor.Bir taraf pisiyor diğer taraf çiğ kaliyor.Turbo mini fırınlar büyük ocaklı firinlar gibi içinde fan olan böylece isinin tüm fırında dağıldığı fırınlardan.Tavsiye ederimTurbo fırın ne oluyor kızlar . Bende yakında fırın alıcam ankastre yerim yok. Kek poğaça börek sıklıkla yapmak için. Nelere dikkat etmeliyim.
Mesela kv nin eski fırınında kek yaparken, tarifte keki 175 derecede pişirin diyor, ben o dereceye atınca kek birden kabarıp kızarıp içi su gibi kalıyordu. Yavas yavas derece yükseltmek zorunda kalıyodum en az 2 saatte pişiyodu kek.Bu şekilde istemiyorum nelere dikkat etmeliyim
Bizdeki model dijital değil analog. Sanırım o yüzfen sıkıntı yaşamadık. Aklımda bulunsun alırsam dijital almayayım.Benim yer ile ilgili sıkıntım olduğu ve eşimin tayinci personel olması nedeniyle mini fırın almam gerekiyordu ve 4/5 sene önce de bu ihtiyaca çok ekonomik seçenekler yoktu.Pisirme anlamında hiçbir sorunu yok ama dijital ekranda hicbirsey gozukmuyor su an.250 olan son ısıya getirip sayarak dusuruyorum ısıyı çünkü o benim yerime saymiyor![]()